DarioAS 05.04.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 no i ładne są.. ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 mogłaby i być firanka, tylko, żeby ją ładnie upiąć.. bo niektóre to są normalnie koszmary.. tzn. całkiem nie w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 dla mnie koszmarem jest to coś z tymi kwiatkami na zazdrostkach i lambrekinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 jeśli dojadę w ten weekend do Krakowa, to zajrzę do M1, tam pod sklepem zoologicznym w każdą sobotę i niedzielę stoi babeczka z kotami ze schroniska. Byłam dzisiaj w M1 i była ta babka! Byłaś Aniu? Miała chyba 6-7sztuk -ale wszystkie buraski -no i dorosłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Otóż to.. a żółte tło jeszcze dopełniło całości Kasiu nie byłam, bo małż jeszcze w pracy, mielismy jutro jechać, ale głównie to po tą agrowłókninę i krzaczki. No i agrowłókninę mam zamówioną u nas na wtorek, a krzaczki okazały się wcale nie droższe niż w LM, więc zakupy zrobię na miejscu. Po kotka pojedziemy innym razem, tak przy okazji Ale pojedziemy napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 trochę klasyki, ale efekt nie najgorszy http://img407.imageshack.us/img407/5079/00005xp7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 przeleciałam całe allegro mam się już poddać? gdzie jeszcze znajdę ciekawe oferty? póki co to dochodzę do wniosku, że może by tak puścić w obieg moją kuchenną zazdroskę?? (na allegro wszystko chodzi) miałaby lepsze zejście niż niektóre tam wystawione towary http://img405.imageshack.us/img405/4059/pb190095lf3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Szukasz inspiracji do okna??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zupa była przypalona Cześć aż tak bardzo to nie była w każdą sobotę robię genewralne sprzątanko, przygotowałam obiadek, wyszorowałam łazienkę, lustra, umyłam dwa okna (w kuchni mam ciągle odbite łapki Dawidka, a dachowe.. cóż.. każdą kroplę deszczu widać), poodkurzałam, pomyłam podłogi.. Nie zapomniałam o niczym?? No, meble też już zdążyłam pomyć i w kuchni i w salonie. Jeszcze mi klatka została, ale to jak młody pójdzie spać I teraz już mam luzik. Za to pewnie teraz wy robicie, to co ja mam zrobione.. Nie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Szukasz inspiracji do okna??????????? bez wytchnienia i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zupa była przypalona Cześć aż tak bardzo to nie była w każdą sobotę robię genewralne sprzątanko, przygotowałam obiadek, wyszorowałam łazienkę, lustra, umyłam dwa okna (w kuchni mam ciągle odbite łapki Dawidka, a dachowe.. cóż.. każdą kroplę deszczu widać), poodkurzałam, pomyłam podłogi.. Nie zapomniałam o niczym?? No, meble też już zdążyłam pomyć i w kuchni i w salonie. Jeszcze mi klatka została, ale to jak młody pójdzie spać I teraz już mam luzik. Za to pewnie teraz wy robicie, to co ja mam zrobione.. Nie robimy no... Olga, właśnie sie zastanawiałam czemu tak długo idzie Ci to oglądanie. Kurczę nie było z kim pogadać normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ciężko znaleźć coś ładnego , w dodatku w niezawrotnej cenie , a co Ci sie mniej więcej podoba?????????? jaki jest twój gust , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 no właśnie ciężko wyczuć co mi się podoba, tu jest problem. Takie co mi wpadło w miarę w oko to wkleiłam, jeszcze mam parę inspiracji i może ciut lepszych, ale w kompie. Nie dało się inaczej jak tylko skopiować do wordpad'a ale tego znów nie da się puścić na neta. Przynajmniej nie umiem Nie lubię ciężkich, gęstych zasłon, bo jestem ciekawska i muszę przez firankę widzieć co się dzieje za murami Ciężkie firany to wogóle mnie przytłaczają i robią zbyt dużo cienia w domu, a ja lubię światło. Z kolei delikatne firanki typu organza już mi zbrzydły. Woal jest za gęsty. Sama nie wiem czego szukam. Jeszcze żeby było ładne i ładnie upięte Zachcianki ciążowe albo co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Znam to zdjęcia możesz wrzucić przez imageshack lub fotosika poszukam coś na allegro , ja kiedyś kupiłam zwykłą firaneczkę, na allegro nawet ładna , okno u nas jest zagracone, to na razie się nie przejmuje wystrojem, ale już myślę co bym chciała w nowym domu, i aż sie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 aha, a jeszcze czy lubisz wzorki jakieś kwiatuszki czy raczej gładkie bez wzorów??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Skorpionek próbowałam to rzucić na fotosika, ale worda nie czyta Nie wiem, czy nie musiałabym tego druknąć i zeskanować, ale znowu tusz mi się skończył i nic z tego. Właśnie zwykłe firanki to już kupiłam, zaraz po przeprowadzce. Tak na szybko, przed pierwszymi gośćmi. Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podobają, ale bardziej pasują mi na zimę, a teraz przez lato, jakl otworzę balkon (jak go zrobią... ), to wolałabym coś lekkiego, zwiewnego, dającego tylko odpowiedni nastrój. I żeby można było dojść i otworzyć okno bez szamotania się z długą do podłogi firanką (może ją rozdzielić przez połowę...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 aha, a jeszcze czy lubisz wzorki jakieś kwiatuszki czy raczej gładkie bez wzorów??????? obojętne, byle nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Więc firanka ma być do salonu?? Wybór jest dość duży a chcesz raczej komplet tzn firanka z zasłoną czy tylko firanka?No tak musiałabyś mieć zdjęcia na komputerze , najlepiej w Acd.see Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 hm... Acd.see... To ja nie wiem o co chodzi Firankę chcę do salonu i do sypialni taką samą najlepiej, bo balkony są obok siebie. Z zewnątrz wyglądają jakby były w jednym pokoju. I do kuchni też intensywnie myślę.. Żeby była w miarę nowoczesna, no i pasowała do tej mojej kuchni Może być firanka z zasłonką, może być sama firanka, czy sama zasłonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Acd.see to program do zdjęć, podobny do photoshopa można to sobie ściągnąć z internetu , wtedy łatwiej przechowywać zdjęcia lub np. zmniejszać ich format. Dobrz jest mieć tez zdjęcia w pliku na pulpicie wtedy sobie przegrywasz zdjęcia z tego pliku na fotosika lub inny . a patrzyłaś za firankami w Wissanie ???? http://www.wisan.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts