DarioAS 05.04.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 myślisz, że będzie gorzej niż z młodym?? o ile sobie przypominam, to pod koniec ciąży to tak mnie bombarodował kopniakami, że nawet Darka (jak spał do mnie plecami) po du...ie kopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 moj szary woli ptaszyska niz myszy... myszy sa za male i nie interesujace a takie ptaszysko za siatka jest mniam kiedys probowal takiego wielkiego przeciagnac przez oczka w siatce, dobrze ze uratowalam stworzenie bo bylo by z nim kiepsko. Szary obrazil sie na tydzien oj, biedny ptaszek a kot honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 myślisz, że będzie gorzej niż z młodym?? o ile sobie przypominam, to pod koniec ciąży to tak mnie bombarodował kopniakami, że nawet Darka (jak spał do mnie plecami) po du...ie kopał Jak będziesz zapominać, to będzie Ci przypominać o sobie, nie? A Darkowi się widać należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 moj szary woli ptaszyska niz myszy... myszy sa za male i nie interesujace a takie ptaszysko za siatka jest mniam kiedys probowal takiego wielkiego przeciagnac przez oczka w siatce, dobrze ze uratowalam stworzenie bo bylo by z nim kiepsko. Szary obrazil sie na tydzien oj, biedny ptaszek a kot honorowy Tia, honorowy Dużo to kotu nie trzeba, żeby się na tydzień obrazić - tylko na żarcie się nie obrażają jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ba... moja to się nawet na żarcie potrafiła obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 No i sama kobieto na gryzonie nas skręcasz, a potem narzekasz.! A ja o to maleństwo w brzuchu pytałam, a z dwulatkami to ja wiem jak jest.... Ciąża i poród to będą nowe przeżycia dla mnie a reszta juz była..... chyba nie mówisz o biance? nie, mówię o moim podopiecznym kuzynie... do szóstego roku ich życia mam opanowane wychowanie dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 To moja poprzednia tak miała Na żwirek też się obrażała. Uznawała jeden - ten najdroższy Każdy inny był jednorazowy, a potem obok kuwety I nic nie pomagało To o kocie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 To moja poprzednia tak miała Na żwirek też się obrażała. Uznawała jeden - ten najdroższy Każdy inny był jednorazowy, a potem obok kuwety I nic nie pomagało u... to jakiś rasowiec może był.. raz i tyle.. wodę trzeba było spuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bianca 6 lat to sporo, ja to mam jeszcze przed sobą. To już jesteś obcykana w temacie, nie ma co. Już wiesz co mnie czeka.. ja jeszcze nie i może tak jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 To moja poprzednia tak miała Na żwirek też się obrażała. Uznawała jeden - ten najdroższy Każdy inny był jednorazowy, a potem obok kuwety I nic nie pomagało u... to jakiś rasowiec może był.. raz i tyle.. wodę trzeba było spuścić Rasowiec - rasa "europejska" Faktem jest, że tej ten sam żwirek do niedawna kupowałam, bo jednak inne śmierdzą i są dużo mniej wydajne Czyli miała gust kocica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bianca 6 lat to sporo, ja to mam jeszcze przed sobą. To już jesteś obcykana w temacie, nie ma co. Już wiesz co mnie czeka.. ja jeszcze nie i może tak jest lepiej Ja też już wiem, co Cię czeka I masz rację - lepiej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wiem jedno i to z pewnością nic nowego. Dzieci trzeba traktować "poważnie", trzeba im tłumaczyć różne rzeczy,ale "na poziomie" a nie na zasadzie zbywania, "powiem ci jak dorośniesz...."Ten mały skurczy.... miał dwa lata jak zaczął sięgać po książki, bo widział jak ja czytam na okrągło.... i wiedział że jak mówię nie to nie ma zmiłuj..... konsekwencja to też sposób na budowanie swojego autorytetu u dziecka i wzajemnego zaufania..... czasem się wydaje że takie błahe sprawy nie mają znaczenia, a dziecko wszystko koduje w swej pamięci, przetwarza to na poziomie swojej już nabytej wiedzy..... i nigdy nie wiadomo co z tego wyniknie w dorosłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Odpowiednio dziś zanudziwszy dwie osoby na śmierć udaję się na zasłużony odpoczynek w swoich komnatach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nikogo nie zanudziłaś - mam takie same przemyślenia I też się udam na zasłużony, tym bardziej, że mi necik siada znowu Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bianca tak sobie myślę, że będziesz dobrą mamą ja aż tak dobrą nie jestem, bo nerwy mam nie takie jak trzeba ale rację masz, konsekwencja to podstawa, młody już wie, ze papierek do kosza się wyrzuca, że jak podłoga mokra to się nie wchodzi (choć czasem mu się zdarzy), czy, że pijąc ze szklanki trzeba ją trzymać dwoma rękami. Takie błache sprawy, ale jaka jestem zadowolona, że tak robi. Teraz uczy się po sobie sprzątać.. róznie to bywa tylko tego psa, żeby jeszcze przestał męczyć, bo jak widzę jego minę, gdy go młody za ogon ciągnie.. to aż mi go żal... a jak widzę satysfakcję i radochę w okach Dawidka.. szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 no, to wyśpijcie się.. ja też myślę, że pora się rozciągnąć, tym bardziej, że małż zagroził, że mi neta odłączy, bo go ostatnio zaniedbuję.. i na kompa nie wpuszczam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka2008 06.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 WitamPiszę jeszcze odnośnie firanek. Widziałam fajne firanki w ZEDERMANIE to jest za Olkuszem, taka babeczka sprzedaje a teraz ma firmę gdzie szyje i projekty Ci sama wykonuje. Swojego czasu tez był (nie wiem czy jescze jest) fajny sklepik z firankami w samej Trzebini niedaleko kolo ronda. Mam też fajną stronkę z firankamihttp://www.alefajne.pl/http://www.magdalena.pl/zaslonyhttp://www.agnieszkaderek.pl/images/tkaniny/galeria/typy2.htmlhttp://sklep.dekoria.pl/groups/view/18można cos podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Cześć Co tu takie puchy? Odsypiamy pogaduchy? Aniu, maltretowaniem psa się nie przejmuj - pies sobie radę da Pies traktuje dziecko jak szczeniaka i pozwala mu na to Jak będzie chciał to zwieje, albo rzuci się tak, żeby przestraszyć, a krzywdy nie zrobić - to wtedy mały się nauczy, gdzie pies ma granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Agatka, Ty jakaś taka swoja jesteś?? W Trzebini byłam raz przelotem, są tam fajne matriały na firanki i zasłonki, ale jeszcze właśnie jak to je potem upiąć.. Do Olkusza nie mam jak jechać, chyba że chłopa w któryś dzień zwerbuję.. Dzięki za stronki, to jest niezłe I Twój pierwszy post padł u mnie, ależ mi miło Widzisz, wczoraj miałam zerknąć na dekorię, dziś muszę tam zrobić przegląd Ale jak wrócę.. Jedziemy do tego Krakowa. Namówiłam małża Wrócimy z kotem czy bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To owocnych wypraw życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts