DarioAS 06.04.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 kochana, no jak to nie wiesz, gdzie jest TOMEX? No co Ty? Legenda Nowej Huty! no widzisz... a gdzie jest Nowa Huta?? Żebym ja nie wiedziała.., ale małż mówi, że przejeżdżaliśmy tamtędy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 kochana, no jak to nie wiesz, gdzie jest TOMEX? No co Ty? Legenda Nowej Huty! no widzisz... a gdzie jest Nowa Huta?? Żebym ja nie wiedziała.., ale małż mówi, że przejeżdżaliśmy tamtędy dzisiaj Nowa Huta jest duza, ale cala wyglada tak samo (jak Warszawa, , zartowalam), wiec trudno sie zorientowac. Mniej wiecej polnocny wschod Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Malgos a to jest sklep czy jakaś giełda? Raczej podchodzi mi pod to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Malgos a to jest sklep czy jakaś giełda? Raczej podchodzi mi pod to drugie Jak ostatnio bylam w Hucie, a bylo to jakies 7 lat temu to bylo to zwykle targowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 a tak po za tym, to niech mi ktoś powie, co ja mam zrobić teraz z tą agrowłókniną.. położyć ją na ziemi i trochę przysypać czy wkopać ciut głębiej?? Bo wiem tyle, że na drzewka mam ją naciąć na krzyż, ale co z resztą roślinek? Ziemia chyba na niej musi być.. korzenie mają być pod tą folią? ile tej ziemi ma być na niej?? bąź tu mądry i pisz wiersze człowiek całe życie się uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Malgos a to jest sklep czy jakaś giełda? Raczej podchodzi mi pod to drugie Jak ostatnio bylam w Hucie, a bylo to jakies 7 lat temu to bylo to zwykle targowisko. super, to znaczy, że w niedzielę można tam zajrzeć. Szkoda, że dziś rano jeszcze tego nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tomeks to jest taki bazarek z ciuszkami z firaneczkami i innymi pierdółkami mieszkałam bliziutko tomexu przez 20 lat teraz mieszkam 10 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 A tak w ogóle cześć dziewczyny, gdzie moja kultura i to o 24.00 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Malgos a to jest sklep czy jakaś giełda? Raczej podchodzi mi pod to drugie Jak ostatnio bylam w Hucie, a bylo to jakies 7 lat temu to bylo to zwykle targowisko. super, to znaczy, że w niedzielę można tam zajrzeć. Szkoda, że dziś rano jeszcze tego nie wiedziałam Bylo sie zapytac wczesniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tomex w niedziele jest nieczynny , najwyżej tandeta a tu tez są ładniutkie firaneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 A tak w ogóle cześć dziewczyny, gdzie moja kultura i to o 24.00 w nocy to własnie przez tą godzinę cześć Małgos, było się zapytać wcześniej, taka du... wołowa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tomex w niedziele jest nieczynny , najwyżej tandeta a tu tez są ładniutkie firaneczki tam kiedyś byłam, ale dawno temu.. szukałam kiecki na wesele koleżanki, ale choć jeszcze potem obleciałam Mysłowice, to i tak kupiłam u nas, w Chrzanowie. Za firankami wtedy niestety nie patrzyłam.. nie było takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 tak myślę.. na kawę patrzeć nie mogę.. ale jak ją zaleję duuuużą ilością mleka.. to może dam rady łyknąć?? mam dziś pypcia (ostatnio coraz częściej) i chce mi się czegoś, ale sama nie wiem czego a najchętniej zjadłabym (czy wypiła) to, czego nie mam w domu idę robić tą kawę, zobaczy się jak będzie.. może wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 tak myślę.. na kawę patrzeć nie mogę.. ale jak ją zaleję duuuużą ilością mleka.. to może dam rady łyknąć?? mam dziś pypcia (ostatnio coraz częściej) i chce mi się czegoś, ale sama nie wiem czego a najchętniej zjadłabym (czy wypiła) to, czego nie mam w domu idę robić tą kawę, zobaczy się jak będzie.. może wypiję Tak to bywa w tym stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kafki??http://www.perfexim.pl/img/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 byłam dziś w ogródku... wkopałam drzewko i rozłożyłam tą folię. Nic więcej nie zrobiłam, bo mnie deszczyk zastał i leje.. nic specjalnego nie stworzyłam, ale oto efekty: http://images33.fotosik.pl/208/e45667fafcc5a682med.jpg http://images34.fotosik.pl/208/56ba1720cfa8da5bmed.jpg http://images34.fotosik.pl/208/89585c8d7ecda2e8med.jpg zdjęcia takie sobie, bo jak zwykle robione z domu, przez okno.. nie chce mi się dupki wystawić na zimno i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kafki?? Wlasnie walnelam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 na tym środkowym zdjęciu, między tujami posadziłam cyprysa. Jakiś mały taki... z przodu rzuciłam na razie bylinki skalniaczkowe, nie dużo bo ponoć się szybko rozrastają, a ja nadal nie mam wizji końcowej w każdym razie mam parę pytań, bo tu masa mądrzejszych ode mnie i dobrze radzących.. -pod bramą (od ulicy) poukładałam kamienie, bo widać tam folię, pomyślałam także, że to utrudni psu bieganie po rabatce i siuranie tam gdzie nie powinien (ale już wątpię czy pomoże..). Zostawić tak, czy może lepiej żeby ich od tamtej strony nie dawać?? Bo to wizualnie skróciło jeszcze ten mini ogródek -ile ziemi nasypać na tą folię? ma ją być widać gdzie niegdzie czy nie? -a może ziemi ma nie być wcale, tylko jakiś żwirek czy kora? -co z tą stroną? Pomyślałam, żeby te kamienie jeszcze raz odrzucić, podsypać to ziemią i dopiero na to dać kamienie. Wtedy nie będzie takie strome to zakończenie. Między kamienie mogłabym jeszcze rzucić jakieś roślinki.. -korzenie bylinek czy kwiatków (nasiona na przykład) mają być na folii, czy pod? -posadzić tam jakieś kwiatki? Może aksamitki niskopienne alo jakieś bratki dać gdzie niegdzie.. na razie tyle sobie przypomniałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kafki?? Wlasnie walnelam. to może rosołku?? kafka chyba jednak pójdzie do zlewu, wypiłam gar... (kubek ) rosołku i aż mi lepiej na żołądeczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kafki?? Wlasnie walnelam. to może rosołku?? kafka chyba jednak pójdzie do zlewu, wypiłam gar... (kubek ) rosołku i aż mi lepiej na żołądeczku . Niestety z kwiatkami nie pomoge, zupelnie sie na nich nie znam. I na rosolek jak dla mnie troche za wczesnie. Mysle o kolejnej kawce na przebudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts