Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Dzieńdoberek Wszystkim :D

Małym Cyprysikiem sie nie przejmuj masz rękę do roślinek to wkrótce wyrośnie z niego wielki cyprys , a i cieszy jak od małego się coś pielęgnuje.

Kiedyś mąż przyniósł uschniętego beniaminka którego ktoś wyrzucił na śmietnik.

Drzewko było dość spore , przesadziłam go do doniczki i po kilku tygodniach odżył teraz odwdzięcza sie pięknymi liśćmi jest wielki i naprawdę piękny 8)

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieńdoberek Wszystkim :D

Małym Cyprysikiem sie nie przejmuj masz rękę do roślinek to wkrótce wyrośnie z niego wielki cyprys , a i cieszy jak od małego się coś pielęgnuje.

Kiedyś mąż przyniósł uschniętego beniaminka którego ktoś wyrzucił na śmietnik.

Drzewko było dość spore , przesadziłam go do doniczki i po kilku tygodniach odżył teraz odwdzięcza sie pięknymi liśćmi jest wielki i naprawdę piękny 8)

ja mam rękę ale do roślinek domowych i chyba nie do wszystkich..

ale, jak benjaminka odratowałaś, to dopiero się nazywa ręka :o

to już wyższa szkoła jazdy, no, no, no..

mi to raczej by padł całkiem :roll: :lol: :lol:

Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony :roll:

Nie ,ja nie mam ręki do kwiatków , a przynajmniej nie ma dla nich zbyt dużo miejsca w moim mieszkaniu , ale fakt beniaminek naprawdę sie odwdzięczył jest piękny , ale dużo trzeba kwiatki nawozić żeby dobrze rosły :)

Ja jestem miłośnikiem kaktusów ,ale ogólnie uwielbiam kwiaty, zwłaszcza na balkonie . Już sie nie mogę doczekać jak sobie coś posadzę.

Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony :roll:

Nie ,ja nie mam ręki do kwiatków , a przynajmniej nie ma dla nich zbyt dużo miejsca w moim mieszkaniu , ale fakt beniaminek naprawdę sie odwdzięczył jest piękny , ale dużo trzeba kwiatki nawozić żeby dobrze rosły :)

Ja jestem miłośnikiem kaktusów ,ale ogólnie uwielbiam kwiaty, zwłaszcza na balkonie . Już sie nie mogę doczekać jak sobie coś posadzę.

taaaa...

ja kupiłam miesiąc temu nasionka aksamitki miniaturki, no i zamierzam je w najbliższym czasie zasiać do skrzynki, tylko martię się, czy będzie ten balkon..

już mnie w rurę od ocieplenia zrobili, jak gościu zrobi to samo?

To gdzie ja se to dam??

jak zaniosę na ogród to nie wiem, czy przy tych psach by to miało sens :roll:

a kaktusy też lubię... :lol: :lol: :lol:

zdjęcia takie sobie, bo jak zwykle robione z domu, przez okno..

nie chce mi się dupki wystawić na zimno i mokro

A u nas 20 stopni i piękne słońce. Troszku podziębiona jestem ale cały dzień siedze na dworzu. Cieplej niż w domu.

chyba żartujesz :o :o

jadę na herbatkę :lol: :lol:

próba udana!

ale jeszcze trzeba by dla ułatwienia tak:

http://images28.fotosik.pl/191/1e147cac1d861913.jpg

czyli klikasz na zdjęciu prawym przyciskiem, wchodzisz we właściwości, zaznaczasz adres i go kopiujesz. Potem tu dajesz img wklejasz ardes img. Bez przerw :wink:

przykład

coś tam

:wink: :wink:

super

narazie musze zmykać do sprzątania na budowie :evil: ale wieczorkiem wyśle więcej fotek firaneczek.

Co do skalniaka to ja we włókninie wycinałam kólka i wsadzałam drzewka później żeby tej włókninki nie było widać przysypywałam korą sadziłam też krokusiki i w tym roku mi wyszły tyle że dzurska robiłam w tej włókninie. Moja działka kiedyś była działką rolną i przy fundamenach lub kopaniu rózne ciekawe rzeczy znajdowaliśmy w ziem np szkielet kury i takie tam : )

Ja w tym roku twardo sadze kwiatki w doniczka jednoroczne na budowie bo planujemy się w lecie przeprowadzić jest taka odmiana fajna "milion bells" chyba tak to się pisze co całe lato kwitnie i jest przepiękna drobniutkie kwiatki do pierwszych przymrosków. Na okna idealna. [/img]