skorpionek1975 07.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzieńdoberek Wszystkim Małym Cyprysikiem sie nie przejmuj masz rękę do roślinek to wkrótce wyrośnie z niego wielki cyprys , a i cieszy jak od małego się coś pielęgnuje. Kiedyś mąż przyniósł uschniętego beniaminka którego ktoś wyrzucił na śmietnik. Drzewko było dość spore , przesadziłam go do doniczki i po kilku tygodniach odżył teraz odwdzięcza sie pięknymi liśćmi jest wielki i naprawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a która to dzisiaj?? pogoda taka, że nawet trzy nie pomogą chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzieńdoberek Wszystkim Małym Cyprysikiem sie nie przejmuj masz rękę do roślinek to wkrótce wyrośnie z niego wielki cyprys , a i cieszy jak od małego się coś pielęgnuje. Kiedyś mąż przyniósł uschniętego beniaminka którego ktoś wyrzucił na śmietnik. Drzewko było dość spore , przesadziłam go do doniczki i po kilku tygodniach odżył teraz odwdzięcza sie pięknymi liśćmi jest wielki i naprawdę piękny ja mam rękę ale do roślinek domowych i chyba nie do wszystkich.. ale, jak benjaminka odratowałaś, to dopiero się nazywa ręka to już wyższa szkoła jazdy, no, no, no.. mi to raczej by padł całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka2008 07.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 WitamCo do skalniaczka to może korą zasypać? bo jak ja robiłam coś podobnego u siebie to pan mi doradził że jak na folie dam ziemie to i tak mi się chwasty zasieją i dałam kore, tak naprawde mam troche chwastow ale bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony Nie ,ja nie mam ręki do kwiatków , a przynajmniej nie ma dla nich zbyt dużo miejsca w moim mieszkaniu , ale fakt beniaminek naprawdę sie odwdzięczył jest piękny , ale dużo trzeba kwiatki nawozić żeby dobrze rosły Ja jestem miłośnikiem kaktusów ,ale ogólnie uwielbiam kwiaty, zwłaszcza na balkonie . Już sie nie mogę doczekać jak sobie coś posadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony Zgadza sie, caly czas jest zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 właśnie to samo pomyślałam ale jak w takim razie coś tam posadzić?? jak dam korzonki bylin pod folię, to jak się rozrosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony Nie ,ja nie mam ręki do kwiatków , a przynajmniej nie ma dla nich zbyt dużo miejsca w moim mieszkaniu , ale fakt beniaminek naprawdę sie odwdzięczył jest piękny , ale dużo trzeba kwiatki nawozić żeby dobrze rosły Ja jestem miłośnikiem kaktusów ,ale ogólnie uwielbiam kwiaty, zwłaszcza na balkonie . Już sie nie mogę doczekać jak sobie coś posadzę. taaaa... ja kupiłam miesiąc temu nasionka aksamitki miniaturki, no i zamierzam je w najbliższym czasie zasiać do skrzynki, tylko martię się, czy będzie ten balkon.. już mnie w rurę od ocieplenia zrobili, jak gościu zrobi to samo? To gdzie ja se to dam?? jak zaniosę na ogród to nie wiem, czy przy tych psach by to miało sens a kaktusy też lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czas na muratorze to z poprzedniego lata jest Przestawcie sobie w profilu na GMT+2, boście sobie pewnie na zimowy przestawiły i teraz trzeba znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy mnie się wydaje czy czas na muratorze jest nieprzestawiony Zgadza sie, caly czas jest zimowy. hm... u mnie jest wszystko wporządku z czasem za to nie miałam zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czas na muratorze to z poprzedniego lata jest Przestawcie sobie w profilu na GMT+2, boście sobie pewnie na zimowy przestawiły i teraz trzeba znów o tym samym pomyślałam bo ja przedtem nie przestawiałam... i tak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 zdjęcia takie sobie, bo jak zwykle robione z domu, przez okno.. nie chce mi się dupki wystawić na zimno i mokro A u nas 20 stopni i piękne słońce. Troszku podziębiona jestem ale cały dzień siedze na dworzu. Cieplej niż w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 zdjęcia takie sobie, bo jak zwykle robione z domu, przez okno.. nie chce mi się dupki wystawić na zimno i mokro A u nas 20 stopni i piękne słońce. Troszku podziębiona jestem ale cały dzień siedze na dworzu. Cieplej niż w domu. chyba żartujesz jadę na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czas na muratorze to z poprzedniego lata jest Przestawcie sobie w profilu na GMT+2, boście sobie pewnie na zimowy przestawiły i teraz trzeba znów Dzięki OK wiedziałam że sie to w profilu przestawia tylko nie wiedziałam jak dać , żeby mi 12 godzin nie przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka2008 07.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy z tym fotosikiem załapałam ale na probe wysyłam coś takiegohttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e147cac1d861913.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 próba udana! ale jeszcze trzeba by dla ułatwienia tak: http://images28.fotosik.pl/191/1e147cac1d861913.jpg czyli klikasz na zdjęciu prawym przyciskiem, wchodzisz we właściwości, zaznaczasz adres i go kopiujesz. Potem tu dajesz img wklejasz ardes img. Bez przerw przykład coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie wiem czy z tym fotosikiem załapałam ale na probe wysyłam coś takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e147cac1d861913.html[/img] Wejdz w "pobierz kody" - kod do wklejania na forum. Samo Ci wpisze wszystko, co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka2008 07.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 super narazie musze zmykać do sprzątania na budowie ale wieczorkiem wyśle więcej fotek firaneczek. Co do skalniaka to ja we włókninie wycinałam kólka i wsadzałam drzewka później żeby tej włókninki nie było widać przysypywałam korą sadziłam też krokusiki i w tym roku mi wyszły tyle że dzurska robiłam w tej włókninie. Moja działka kiedyś była działką rolną i przy fundamenach lub kopaniu rózne ciekawe rzeczy znajdowaliśmy w ziem np szkielet kury i takie tam : ) Ja w tym roku twardo sadze kwiatki w doniczka jednoroczne na budowie bo planujemy się w lecie przeprowadzić jest taka odmiana fajna "milion bells" chyba tak to się pisze co całe lato kwitnie i jest przepiękna drobniutkie kwiatki do pierwszych przymrosków. Na okna idealna. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 czyli to?? ładnie wygląda http://www.plantpol.com.pl/uimages/kwiatki/milb1.jpg to pracuj, pracuj. Potem zostaną już tylko same przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 czyli to?? ładnie wygląda http://www.plantpol.com.pl/uimages/kwiatki/milb1.jpg to pracuj, pracuj. Potem zostaną już tylko same przyjemności Np. rozmnażanie Nie tylko roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts