Bea7777 07.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to nie ja powiedziałam... coś temat popularny ostatnio.. uprzedzam, że ciąże bywają zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to nie ja powiedziałam... coś temat popularny ostatnio.. uprzedzam, że ciąże bywają zaraźliwe No mnie sie juz snilo, ale na razie nie mam z kim (maz za oceanem). Ale niedlugo przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja mam kolejny dylemat... gdzieś za miesiąc chcemy kupić Dawidkowi łóżko, żeby schować łóżeczko na jakiś czas. Musi się odzwyczaić, zanim przyjdzie dzidziuś Tak myślimy, że do 1000 zł. Nie ma co szaleć, bo to pewnie na parę lat tylko, bo chcemy, żeby było trochę dziecięce. A jak już będzie nastolatkiem, to wtedy pomyślimy o czymś konkretnym. jak znajdziecie coś ciekawego, to mówcie. Póki co upatrzyłam tylko jedno, z BRW i nie jest drogie (ok.600 zł). W formie autka: http://www.brw.com.pl/flash/tapicerowane/sofy/meble/autko_prawe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to nie ja powiedziałam... coś temat popularny ostatnio.. uprzedzam, że ciąże bywają zaraźliwe No mnie sie juz snilo, ale na razie nie mam z kim (maz za oceanem). Ale niedlugo przyjezdza a kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to nie ja powiedziałam... coś temat popularny ostatnio.. uprzedzam, że ciąże bywają zaraźliwe No mnie sie juz snilo, ale na razie nie mam z kim (maz za oceanem). Ale niedlugo przyjezdza a kiedy?? A na poczatku maja My tak od 8,5 roku na odleglosc - raz on tu, raz ja tam, ale raz na jakis czas trzeba sie rozstac na pare miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja mam kolejny dylemat... gdzieś za miesiąc chcemy kupić Dawidkowi łóżko, żeby schować łóżeczko na jakiś czas. Musi się odzwyczaić, zanim przyjdzie dzidziuś Tak myślimy, że do 1000 zł. Nie ma co szaleć, bo to pewnie na parę lat tylko, bo chcemy, żeby było trochę dziecięce. A jak już będzie nastolatkiem, to wtedy pomyślimy o czymś konkretnym. jak znajdziecie coś ciekawego, to mówcie. Póki co upatrzyłam tylko jedno, z BRW i nie jest drogie (ok.600 zł). W formie autka: http://www.brw.com.pl/flash/tapicerowane/sofy/meble/autko_prawe.jpg A autko piekne. Uwielbiam niebieski kolor. No i na pewno zacheci malego do spania w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem, czy wytrzymałam tyle bez chłopa..chociaż pewnie staż robi swoje... a jak dzidziuś będzie?I mieszkanko zrobione?to chyba już oboje ostaniecie tu u nas na stałe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.04.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mój mąż dziś rano wyjechał na szkolenie -a ja już tęsknię (wraca jutro -może przeżyję )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no ba.. innego wyjścia nie widzę nie trzeba było sobie wieczorka zorganizować??.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie -może już wystarczy tej "organizacji" -3 dni w krakowie mi wystarczyły na jakiś czas (tym bardziej że codziennie był alkohol )... dzisiaj zorganizuję sobie relax przy praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem, czy wytrzymałam tyle bez chłopa.. chociaż pewnie staż robi swoje... a jak dzidziuś będzie? I mieszkanko zrobione? to chyba już oboje ostaniecie tu u nas na stałe?? No spoko, dlatego mieszkanko musze urzadzic jak najlepiej, zeby sie maz tu zadomowil na stale. Nie wyobrazam sobie dzieciaka w Nowym Jorku. Psa sobie nie wyobrazam, a co dopiero dzieciaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem, czy wytrzymałam tyle bez chłopa.. chociaż pewnie staż robi swoje... a jak dzidziuś będzie? I mieszkanko zrobione? to chyba już oboje ostaniecie tu u nas na stałe?? No spoko, dlatego mieszkanko musze urzadzic jak najlepiej, zeby sie maz tu zadomowil na stale. Nie wyobrazam sobie dzieciaka w Nowym Jorku. Psa sobie nie wyobrazam, a co dopiero dzieciaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie -może już wystarczy tej "organizacji" -3 dni w krakowie mi wystarczyły na jakiś czas (tym bardziej że codziennie był alkohol )... dzisiaj zorganizuję sobie relax przy praniu a Ty pierzesz czy pralka? Bo w drugim przypadku, to mogę się zgodzić, że relaks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja mam kolejny dylemat... gdzieś za miesiąc chcemy kupić Dawidkowi łóżko, żeby schować łóżeczko na jakiś czas. Musi się odzwyczaić, zanim przyjdzie dzidziuś Tak myślimy, że do 1000 zł. Nie ma co szaleć, bo to pewnie na parę lat tylko, bo chcemy, żeby było trochę dziecięce. A jak już będzie nastolatkiem, to wtedy pomyślimy o czymś konkretnym. jak znajdziecie coś ciekawego, to mówcie. Póki co upatrzyłam tylko jedno, z BRW i nie jest drogie (ok.600 zł). W formie autka: http://www.brw.com.pl/flash/tapicerowane/sofy/meble/autko_prawe.jpg Nim napiszę coś o łóżeczku Moje GRATULACJE który to miesiąc ?? http://img296.imageshack.us/img296/1765/gifyfgve4.gif Mój synuś ma takie łóżeczko , http://img362.imageshack.us/img362/3215/kubupuchatekoeczkogy5.jpg Można je kupić na allegro w kilku wzorach ,nie jest drogie kosztuje 300 zł plus materac 100 Ale łóżeczko jest naprawdę ładne , w dodatku jest bezpieczne dla maluszka któremu czasem zdarzy się wędrować w nocy po łóżku i czasem spaść . Po pierwsze jest niziutkie , a po drugie po bokach ma plastikową poręcz która zapobiega przed spadnięciem z łóżeczka kilka linków podam żebyś mogła sobie o nich poczytać http://www.allegro.pl/item339103661_bajkowe_lozko_cars_auta_disney_w_polsce_gwaranc.html można kupić cały zestaw http://www.allegro.pl/item341581616_dostepny_krakow_zestaw_mebli_disney_mickey_mouse.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 patrzyłam, bardzo fajne te łóżeczka. Tylko martwi mnie jedna sprawa..nie jest za wąskie?To z BRW jest i szersze i dłuższe, bo na 190 cm. A ile twój synek ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 http://img296.imageshack.us/img296/1765/gifyfgve4.gif taaaak... taka by się przydała... miesiąc- połowa czwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 łóżeczko jest 130na 70 więc jest dość spore , mój synek wyśpi się w nim wygodnie a nawet ma towarzystwo bo młodszy wpycha dupkę do niego Przymierzamy się do kupna drugiego , ale jeszcze wygodniej jest i nawet bezpieczniej jak mały śpi w łóżeczku bo nie wylezie z niego kiedy się go tam wsadzi Ja tez bym chciała córeczkę ale to dopiero na swoim , bo teraz nie wiem gdzie by sie zmieściło jeszcze jedno łóżeczko , ale tak za 1,5 roku pomyślimy i podziałamy Mój Tobiasz ma 3 latka i ma 100cm wzrostu młodszy ma rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wracajac do tematów ciążowych właśnie pożarłam dwie kanapki z mielonką i ketchupem, a teraz wciągam mleczko zagęszczone z tubki Czy to jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 łóżeczko jest 130na 70 więc jest dość spore , mój synek wyśpi się w nim wygodnie a nawet ma towarzystwo bo młodszy wpycha dupkę do niego Przymierzamy się do kupna drugiego , ale jeszcze wygodniej jest i nawet bezpieczniej jak mały śpi w łóżeczku bo nie wylezie z niego kiedy się go tam wsadzi Ja tez bym chciała córeczkę ale to dopiero na swoim , bo teraz nie wiem gdzie by sie zmieściło jeszcze jedno łóżeczko , ale tak za 1,5 roku pomyślimy i podziałamy Mój Tobiasz ma 3 latka i ma 100cm wzrostu młodszy ma rok Super, masz juz dwójeczkę! Fajnie, ja też już chcę I jeszcze potem... ale małż zagroził, że mnie wysterylizuje, jak będę szaleć Bo na trzecie za ciasno... i tak znajdę miejsce.. Muszę mu pokazać to łóżeczko na allegro, trzeba sprawę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts