DarioAS 07.04.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wracajac do tematów ciążowych właśnie pożarłam dwie kanapki z mielonką i ketchupem, a teraz wciągam mleczko zagęszczone z tubki Czy to jest normalne hm.. ja wypiłam kubek gorącego rosołu, popiłam dwoma kubkami kubusia, zjadłam pomadki, miskę chipsów, trochę mizerii (sprawdzałam czy dobra...) i jeszcze teraz na koniec zrobiłam sobie chlebek z masełkiem i do tego pomidorki z cebulką... i czekam na winogrona (zaraz dotrą do domu... z mężem ) a czy to jest normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Znaczy że NORMALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 wygląda na to, ze tak tylko tak teraz myślę.. gdzie ja to w siebie wepchałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu za każdym razem jak coś sadzisz to nacinasz i wsadzasz korzenie w tą ziemię pod agrowłókniną, a od góry wysyp korą bo ci w ziemi się znowu chwasty zadomowią..... Ja bym jeszcze w tych przerwach między krzaczkami posadziła jakąś zieleninę płożąco- okrywową o której była wcześniej mowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu za każdym razem jak coś sadzisz to nacinasz i wsadzasz korzenie w tą ziemię pod agrowłókniną, a od góry wysyp korą bo ci w ziemi się znowu chwasty zadomowią..... Ja bym jeszcze w tych przerwach między krzaczkami posadziła jakąś zieleninę płożąco- okrywową o której była wcześniej mowa.... Bianca, skarbnico wiedzy ogródkowej (oprócz Toli).. czekałam tu na Ciebie tak myślałam, że ty będziesz wiedzieć o co chodzi Już dziś przejrzałam poradniki na necie i wiem, że ziemi się na tą agrowłókninę nie daje. Albo żwirek albo korę. To znaczy samo przez się, że korzenie mają być pod tą folią Dobrze, że potwierdziłaś moje spostrzeżenia. Jak jutro pogoda pozwoli, to polezę na zakupy (kawał drogi, bo muszę iść na nogach z młodym) i zobaczę za tą korą albo żwirkiem. I może jeszcze jakieś drzewko dokupię.. Oby coś było, bo teraz szał i wszystkiego wszędzie brakuje w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 U nas w Auchan widziałam reklame 2.79 zł za iglaczki tylko małe na 25cm.A ja jestem skarbnicą ale teoretyczną. Dużo książek przeczytanych, ale praktyka daleko w tyle........... niestety. Ale kupiłam sobie ostatnio clematis (powojnik) ciemno- fioletowyhttp://www.clematis.com.pl/graph/flowers/pix215_Clematis_Etoile_Violette_K1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 wysoko rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 wysoko ! ale ciężko za Wami nadążyć zdawało mi się, że niedawno zaglądałam, a tu 3 strony do przeczytania Dario, ładnie się robi u Ciebie w ogródku... Łóżeczko - samochód bardziej mi się podoba i ... dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no i szersze.. małż stwierdził, że miałby gdzie dupkę włożyć... a on, stary koń roczku nie ma TomKa najwyraźniej dawno nie zaglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 łóżeczko jest 130na 70 więc jest dość spore , mój synek wyśpi się w nim wygodnie a nawet ma towarzystwo bo młodszy wpycha dupkę do niego Przymierzamy się do kupna drugiego , ale jeszcze wygodniej jest i nawet bezpieczniej jak mały śpi w łóżeczku bo nie wylezie z niego kiedy się go tam wsadzi Ja tez bym chciała córeczkę ale to dopiero na swoim , bo teraz nie wiem gdzie by sie zmieściło jeszcze jedno łóżeczko , ale tak za 1,5 roku pomyślimy i podziałamy Mój Tobiasz ma 3 latka i ma 100cm wzrostu młodszy ma rok Super, masz juz dwójeczkę! Fajnie, ja też już chcę I jeszcze potem... ale małż zagroził, że mnie wysterylizuje, jak będę szaleć Się nie bój - prawo u nas nie zezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 łóżeczko jest 130na 70 więc jest dość spore , mój synek wyśpi się w nim wygodnie a nawet ma towarzystwo bo młodszy wpycha dupkę do niego Przymierzamy się do kupna drugiego , ale jeszcze wygodniej jest i nawet bezpieczniej jak mały śpi w łóżeczku bo nie wylezie z niego kiedy się go tam wsadzi Ja tez bym chciała córeczkę ale to dopiero na swoim , bo teraz nie wiem gdzie by sie zmieściło jeszcze jedno łóżeczko , ale tak za 1,5 roku pomyślimy i podziałamy Mój Tobiasz ma 3 latka i ma 100cm wzrostu młodszy ma rok Super, masz juz dwójeczkę! Fajnie, ja też już chcę I jeszcze potem... ale małż zagroził, że mnie wysterylizuje, jak będę szaleć Się nie bój - prawo u nas nie zezwala mówisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no i szersze.. małż stwierdził, że miałby gdzie dupkę włożyć... a on, stary koń roczku nie ma TomKa najwyraźniej dawno nie zaglądałaś eee, w sobotę wieczorem byłam, podziwiałam te piękne firanki, ale jak szalone lecicie z tymi stronami kup większe, nie będziesz musiala zaraz zmieniać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 07.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja tez nie nadarzam, jeden wieczor mnie nie ma, a mam takie zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cóż... jak znam życie... to i tak zaraz bym zmieniła te znudziły mi się po trzech miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 łóżeczko jest 130na 70 więc jest dość spore , mój synek wyśpi się w nim wygodnie a nawet ma towarzystwo bo młodszy wpycha dupkę do niego Przymierzamy się do kupna drugiego , ale jeszcze wygodniej jest i nawet bezpieczniej jak mały śpi w łóżeczku bo nie wylezie z niego kiedy się go tam wsadzi Ja tez bym chciała córeczkę ale to dopiero na swoim , bo teraz nie wiem gdzie by sie zmieściło jeszcze jedno łóżeczko , ale tak za 1,5 roku pomyślimy i podziałamy Mój Tobiasz ma 3 latka i ma 100cm wzrostu młodszy ma rok Super, masz juz dwójeczkę! Fajnie, ja też już chcę I jeszcze potem... ale małż zagroził, że mnie wysterylizuje, jak będę szaleć Się nie bój - prawo u nas nie zezwala mówisz?? Tylko ze względów zdrowotnych TomKa i Madziulka, mnie raptem parę godzin nie było i miałam 2 stronki do przejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja tez nie nadarzam, jeden wieczor mnie nie ma, a mam takie zaleglosci no.. same obrazki wystarczy pooglądać i juz będziesz w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja tez nie nadarzam, jeden wieczor mnie nie ma, a mam takie zaleglosci hihih to tak jak ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 same nocne marki cały dzień pustki a o północy gadają.. ciekawe, że chłopy nic na to nie mówią, bo mój to już mówić nie chce... ale swoje sie nagadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 same nocne marki cały dzień pustki a o północy gadają.. ciekawe, że chłopy nic na to nie mówią, bo mój to już mówić nie chce... ale swoje sie nagadał Tyle jego, co sobie pogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 hihi mój tylko czasem marudzi, jak ma coś do sprawdzenia w kompie, a poza tym przyzwyczaili się, że po 22, czasem wcześniej komputer należy do mamusi Ja wcześniej nie mogę, najpierw praca, potem chwila dla domu i jak towarzystwo pójdzie spać dopiero mam czas dla siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts