Damro 07.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 hihi mój tylko czasem marudzi, jak ma coś do sprawdzenia w kompie, a poza tym przyzwyczaili się, że po 22, czasem wcześniej komputer należy do mamusi Ja wcześniej nie mogę, najpierw praca, potem chwila dla domu i jak towarzystwo pójdzie spać dopiero mam czas dla siebie .... Ooo,to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nio.. jak i ja.. po 19tej kończę obiadek, trzeba pomyć gary, wykąpać dziecko, posprzątać kuchnię po obiedzie (trzeba widzieć, jak je przy stole na jednym krześle małż a na drugim Dawidek.. ja już zostałam wykluczona i z nimi nie siedzę... trzeba dokupić trzecie krzesło ), bałagan na pół kuchni o i jeszcze pies pod stołem.. bałagan na połowę podłogi potem kąpiele moja, młodego... małż w tym czasie siedzi na kompie, ostatnio ma manię i ciągle lata po Naszej Klasie.. i jak młody idzie spać (tatuś go usypia, bo ja się brzuszkiem wymiguję ) to mam czas w końcu dla siebie tzn. dla Was (nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To ja się pożegnam, bo padam Przerzuciłam tonę papieru i czuję się jak piecowy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 dobranoc piecowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ja też się odmelduję, bo po 6-ej pobudka . Gdyby ktoś mógł, proszę, zajrzyjcie do moich komentarzy i podpowiedzcie co z tą wiechą. Nie chcę tu zaśmiecać wątku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no ba.. trzeba wiedzieć z jaką wiechą najpierw, bo ja nie wiem, czy dobrze kojarzę to słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 baaaardzo dobrze kojarzysz .... ( wyłącz podteksty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ale zaszalałyście z postami:) Co do łóżeczka to ja mam jakieś obawy przed tego typu modelami. Boję się o jakość materaca. Dlatego ja kupiłam zwykłe sosnowe drewniane (ceny bardzo różne, od 150 zł za samą ramę to 900 za łóżko-skrzynię) do tego dobry jakościowo materac i jest super:) Łóżka sosnowe bardzo ładnie wyglądają w pokoju dziecięcym i wydaje mi się, że się nie znudzą za rok czy dwa. A co do nastolatków to oni i tak wolą coś rozkładanego w stylu sofy, bo to lata co się już "gości zaczyna przyjmować":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 to może ja w temacie poprzednim polecę takie łóżko http://anoleiz.w.interia.pl/341699075.jpg naprawdę jest fajne i niedrogie... kupiliśmy naszemu Gapciowi i bardzo sobie chwalimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 no, i z kierownicą (dobrze widzę?) Tutaj porządny materac można dobrać. Tylko jakieś wąskie to wszystko, a ja tak sobie myślałam, że jak mu zmienimy na normalne łóżko, to będę mogła sypiać koło niego, bo teraz jak się usypia to kwitnę na podłodze ale za to mniej roboty z rozkładaniem a czasem rano nie ma czasu na to, żeby zdążyć posprzątać i złożyć łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 baaaardzo dobrze kojarzysz .... ( wyłącz podteksty ) eee... no co Ty.. ja?? żadnych podtekstów a w tym jestem dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 z kierownicą... no nie jest to łóżko do usypiania... i raczej też nie dla nastolatka )) myśmy kupili, żeby łatwiej przenieść z łóżeczka dziecięcego na zwykłe możesz je sobie obejrzeć na allegro bo stamtąd przyjechało... http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=341699075 jako miejsce pierwsze samodzielne do spania i super miejsce do zabawy jest naprawdę świetne no i dobrze się składało i porządnie wykonane... ale jak szukasz czegoś co będzie rosło z dzieckiem to raczej trzeba coś rozsuwanego i szerszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ania, ja z naszego drewnianego jestem bardzo zadowolona. Na codzień nie chowam pościeli i jest OK. Poza tym spokojnie się mieścimy w dwójkę przy usypianiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mikita a szerokie to łóżko? myślę, że młody nie będzie miał problemów z przestawieniem na bardziej "dorosłe" łóżko bo teraz już woli leżeć u nas niż u siebie przez dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 jeszcze sobie jedno przypomniałam.. bardzo mi się podobało takie coś http://images29.fotosik.pl/35/e07fea27709fe110med.jpg ale nie wiem, czy młody nie jest za mały. W sumie to napewno jest, tylko myślę, że może da się to łózko na razie mieć na dole, a u góry coś innego.. sama nie wiem bo potem, jak dzidziuś podrośnie, to znów będzie problem, żeby upchać w pokoju Dawidka drugie łóżko a rozdział dopiero zrobimy, jak będą oboje dobrze przesypiać noce, żebym daleko do nich nie mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ania, piętrowe są super, ale pamiętaj, że bardzo zagracają pokój. My mamy łóżko 90*200 i na szerokość zupełnie starczy - też się bałam, że będzie mało (wyślę Ci później zcjęcia). Zawsze można zamówić szerokość 100 lub 110 cm, ale mamy wąski pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z netu: idealnie pasujące do Puchatka:http://www.meblesosnowe.com.pl/foto_duze/FD1_68.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tylko barierki brakuje w sumie...ja się zdecydowałam na tamto, bo ma jednak boczne ścianki jakiekolwiek, moja mała łaziła w nocy po łóżku i bałam się, że bez tego zleci na podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Fakt, zależy od dziecka. ale mój też jest łazęga i się obeszło bez barierki (ale to żaden problem dorobić). Takie łóżeczko może być z wysuwanymi pojemnikami na pościel (lub zabawki) albo otwierane jak tapczanik. Takie łóżeczka typowo dziecięce są super na rok, dwa, a czas szybko płyniei 3-4 latek to już naprawdę duży chłopczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts