ooliwka 17.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 co do wesel to fajna mialas kiecke chociasz zgrabnemu wqe wszystkim ładnie, taka figura po dziecku pozazdrościć ja przed taki9ej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 dziękuję To chyba przez to, że jestem za bardzo energiczna (czyt. ruchliwa ). Ale i ubytków wiele po ciąży się znajdzie. Coś za coś. Za to młody wszystko wynagradza . No, to doczytałam się- nie wiem, czy prawidłowo, że jeszcze jesteś bezdzietna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 18.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 dziękuję To chyba przez to, że jestem za bardzo energiczna (czyt. ruchliwa ). Ale i ubytków wiele po ciąży się znajdzie. Coś za coś. Za to młody wszystko wynagradza . No, to doczytałam się- nie wiem, czy prawidłowo, że jeszcze jesteś bezdzietna? a tam ubytki ja bym takie chciała hahaha co do dziecka to jeszcze nie ja zaczynam magisterke moj facet drugi kierunek wiec dziecko planujemy tak za dwa lata i do tego czasu muszimy miec gdzie mieszkać ale wiesz jak to jest planowac mowie za dwa lata a pewnie bedzie za 4 no bo bobasy nie przychodza na pstrykniecie palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Cieszę się że trafiłam na ten wątek bo bardzo bliska jest mi ta tematyka- właśnie zaczęliśmy ciągnąć ściany kolankowe na naszą górę, a tu na forum głównie budowanie od podstaw ( i ile łatwiejsze to tylko my wiemy ), więc obiecuję że będę podglądać modernizację waszego poddasza na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 18.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Bianca, uwielbiam Jasienicę i Waszych sąsiadów z Chybia Spędzam tam każde wakacje i nawet w ten weekend jadę w Wasze strony PS. Przepraszam DarioAS że urządzam prywatę na Twojej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Nic nie szkodzi . Przynajmniej coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Bianca, witam serdecznie. Cieszę się, że znajdują się osoby, które mają podobne dylematy do moich. Bo jak tu wystartowałam z tym pisaniem, to myślałam, że nie ma się z czym pchać. A tu okazuje się, że jest tyle przychylnych ludzi wokół, że aż tak fajnie człowiekowi . A po za tym myślę, że nie ważne, czy cały dom, czy tylko kawałek, byle własny. I jak cieszy człowieka fakt, że w końcu będzie mieć swój kawałek podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 halo, halo..... dziś oblewam nowy zakup (oczywiście wodą mineralną ) Mamy piekarnik i płytę do kuchni!!!! Nic specjalnego, ale oto mój nowy nabytek: http://www.indesit.pl/indesit/_img/products/33900_IMGPR_Z.jpg http://www.indesit.pl/indesit/_img/products/33879_IMGPR_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jadwiga, widzę, że zmieniłaś emblemat . Na takiego przystojniaczka... A ile to on już ma? Bo chyba mniej więcej tyle, co mój Dawidek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Cieszę się że trafiłam na ten wątek bo bardzo bliska jest mi ta tematyka- właśnie zaczęliśmy ciągnąć ściany kolankowe na naszą górę, a tu na forum głównie budowanie od podstaw ( i ile łatwiejsze to tylko my wiemy ), więc obiecuję że będę podglądać modernizację waszego poddasza na bieżąco. Bianca, mam nadzieję, że się przyłączysz do naszego grona i niedługo też założysz swój wątek Może coś jeszcze uda mi się podpatrzeć?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 21.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jadwiga, widzę, że zmieniłaś emblemat . Na takiego przystojniaczka... A ile to on już ma? Bo chyba mniej więcej tyle, co mój Dawidek? No, mniej więcej, bo skończył 13 miesięcy (5 VII 2006) Taki mały pieszczoch mamy Tylko że od września idę do pracy po dwumiesięcznej przerwie i ciężko nam będzie się rozstawać Twój już chodzi?? Mój Kacper wszędzie zasuwa na czworakach, a chodzi tylko przy meblach lub ścianie Pozdrowionka dla mamusi i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ech u mnie jeszcze ścian nie ma a gdzie tam do urządzania,więc sprawa z podpatrywaniem ma się odwrotnie. A nad założeniem wątku się zastanawiam, bo czy mogę wnieść coś odkrywczego w temacie dobudowy poddasza? Chyba nie. Jedyna sprawa która mnie od kilku lat pasjonuje to dekoracja wnętrz i to jest jeden z moich koników. Mam w domu dosłownie sterty roczników gazet o wykańczaniu, architekturze etc. Obiecałam sobie że po przenosinach na górę wszystko oddam na makulaturę. Albo może przekażę komuś komu się przydadzą?Pozdrowienia serdeczne dla całej rodziny. Pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A to niespodzianka!!! Dawidek jest młodszy o równy miesiąc . Urodził się 5 sierpnia. A chodzi już dość długo, zaczął jak miał niecałe 10 miesięcy. Ale ciesz się, że to dopiero przed Tobą... Bo w naszym domu nie ma już miejsc nie zdobytych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ech u mnie jeszcze ścian nie ma a gdzie tam do urządzania,więc sprawa z podpatrywaniem ma się odwrotnie. A nad założeniem wątku się zastanawiam, bo czy mogę wnieść coś odkrywczego w temacie dobudowy poddasza? Chyba nie. Jedyna sprawa która mnie od kilku lat pasjonuje to dekoracja wnętrz i to jest jeden z moich koników. Mam w domu dosłownie sterty roczników gazet o wykańczaniu, architekturze etc. Obiecałam sobie że po przenosinach na górę wszystko oddam na makulaturę. Albo może przekażę komuś komu się przydadzą? Pozdrowienia serdeczne dla całej rodziny. Pa pa. Bianca, skoro pasjonuje Cię urządzanie wnętrz, to zapraszam do wypowiadania swoich myśli na temat tego, co zamierzam zrobić u siebie. Napewno bardzo mi to pomoże. Zawsze inne oko widzi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.08.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 o ja .... Orzesz, nie wiedziałam, że ten Beckers taki drogi Za farby do najmniejszego pokoju dałam prawie 400 zł!!!! Mam nadzieję, że będzie warto, bo to dzięki forumowiczom i ich opiniom się na tą farbę zdecydowałam. Kolory z mieszalników, odcień niebieskiego. Zobaczymy, jak wyjdzie na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.08.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no, to prace powoli posuwają się do przodu... ale ważne, że wogóle się posuwają I skończone, jak na tą chwilę ocieplenie. Reszta będzie robiona za 2 miesiące (brak rąk do pracy...) http://images13.fotosik.pl/45/85c885afeb283544med.jpg a tu się powoli stawia część łazienki (w niedzielę jedziemy wreszczie po płytki!!!) http://images13.fotosik.pl/45/17c63fba1793174emed.jpg http://images28.fotosik.pl/67/4084852147e12ebdmed.jpg no i mamy w końcu założone parapety http://images21.fotosik.pl/377/d80c19f0ce35bf80med.jpg http://images30.fotosik.pl/67/9dd0810d3a51af2dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.08.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Oj jak zazdroszczę! Fajnie Wam! A u mnie obraz jak po bombie atomowej.... tony kurzu w domu i kończą rozbierać ostatnią boczną ścianę , gruzu już 3 naczepy odjechały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2007 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 u nas było 6 naczep gruzu. I jeszcze trochę zostało . Bianca, myślę, że szybko pójdzie, ja też myślała, że to wszystko długo trwa, a w efekcie stan surowy zamknięty miałam w niecałe dwa miesiące . I też wszystko było rozbierane i stawiane od nowa . Będziesz miała balkonik?? Wszędzie próbuję się dowiedzieć, jak to z tym balkonem (jak go zrobić, to już mniej więcej wiem, ale ile wyjdą koszty, to nikt mi nawet orientacyjnie nie chce powiedzieć). Może ty się coś dowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja bedę miała taki balkon 1,5 na 7,3 m. A ciebie interesuje balkonik jaki ?Taki francuski? Półokrągły balkon ale nie balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no i wywieźli wczoraj eternit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts