Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

W sumie to nie wiem, czy powinnam się wypowiadac w temacie łóżeczek -bo ja jestem tylko ciocią a nie mamą -ale mi osobiście najbardziej podoba się propozycja Mikity -w prostocie piękno, no i szybko się nie "przeje", zresztą Dawidek ma i tak już bardzo kolorowy pokoik :) Ten pierwszy tapczanik wydaje mi się (sorry..) -strasznie kiczowaty :oops: ...

kiczowaty, nie kiczowaty, ale to młodemu się podobać. dużo rzeczy dla dzieci jest kiczowatych, no i to właśnie za to je lubią :wink:

Wersja Mikity jest bardziej dorosła :wink:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://img296.imageshack.us/img296/1765/gifyfgve4.gif

miesiąc- połowa czwartego :wink:

ja też chcę!! Mam nadzieję, że już niedługo .......... :wink:

:lol: :lol: :lol:

trzymam kciuki :wink:

ja to bym chciała, zeby tak z połowa forum zaciążyła...

wtedy to by było o czym gadać...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja to chcę do mojego przyszłego ogródka

może nie w tym roku, bo najpierw trzeba mieć odpowiedni ogródek..

ale ku pmięci..

niech tu sobie będzie i niech czeka

tylko 1599 zł :-? :roll:

http://82.165.42.195/produkte/10/06/06/94/msde10060694af1.jpg

bez wyposażenia w śrokdku :o

co do dzieci to można pogadać do zanudzenia (jeśli to możliwe :lol: ) na forum gazety, Ania, napewno jest już jakieś forum prywatne na dzieci mające się urodzić w tym samym miesiącu co Twój dzidziuś:)

A łóżeczko jest wysokie na 34,5 cm (nie licząc materaca - bo to już są róże wysokości, nasz akurat wystaje ponad)

P.S. Przypomnij mi swojego maila (może być na P.W.)

W sumie to nie wiem, czy powinnam się wypowiadac w temacie łóżeczek -bo ja jestem tylko ciocią a nie mamą -ale mi osobiście najbardziej podoba się propozycja Mikity -w prostocie piękno, no i szybko się nie "przeje", zresztą Dawidek ma i tak już bardzo kolorowy pokoik :) Ten pierwszy tapczanik wydaje mi się (sorry..) -strasznie kiczowaty :oops: ...

Zabawki to glownie sa kiczowate, popatrz na lalke Barbie. A jednak male dziewczynki je uwielbiaja. Bardziej niz ladne zabawki z drewna. Taki jednokolorowy mebel jest OK, moze rzeczywiscie lepiej by bylo, zeby otoczenie bylo mniej "pisiate".

Malgos ja k się czujesz po konfrontacji?

Musialam dwa piwa walnac na uspokojenie. I walnelabym wiecej, gdyby nie to, ze szlam na rower (indoor cycling), a teraz jeszcze pracuje. W alkoholizm mnie wpedza. Widzialam sie tylko z tym z zarzadu i najpierw podskakiwal, potem spuscil z tonu, szczegolnie, jak go opierdzielilam, ze bez mojego zaproszenia weszli sobie rano do mieszkania.

Ja też :lol: Odkąd skończyłam już z paru imprez się wyłgałam - nie do pomyślenia w trakcie remontu :lol: :lol: :lol:

Ty nie opowiadaj..

z kim ja będę pifko sączyć, jak już będę mogła??

Ech, no przecież całkiem na abstynencję nie przeszłam :lol: Tyle że już nie mam ochoty pić prawie co dzień :lol: