DarioAS 09.04.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 rosnie, tylko takie pycie, że nie widać dzięki za podniesienie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ogródek to będziemy chwalić, jak podrośnie Ale za tą robotę, co odwaliłaś, to nie wiem, czy Cię trzeba chwalić, czy lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 rosnie, tylko takie pycie, że nie widać dzięki za podniesienie na duchu A rzeczywiscie, jak sie przyjrzec, to cos widac Ty to jak moja tesciowa - lopata bez wzgledu na wszystko. Ona ma 84 lata i ku przerazeniu calej rodziny przewala ta ziemie rowno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 rosnie, tylko takie pycie, że nie widać dzięki za podniesienie na duchu A rzeczywiscie, jak sie przyjrzec, to cos widac Ty to jak moja tesciowa - lopata bez wzgledu na wszystko. Ona ma 84 lata i ku przerazeniu calej rodziny przewala ta ziemie rowno. no co Ty.. tyle to ja raczej nie dożyję... czasy się zmieniają ale trzeba podziwiać teściową, nie ma co tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ogródek to będziemy chwalić, jak podrośnie Ale za tą robotę, co odwaliłaś, to nie wiem, czy Cię trzeba chwalić, czy lać chwalić..??? wiesz, na odległość pochwalić zawsze można, gorzej z laniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no co Ty.. tyle to ja raczej nie dożyję... czasy się zmieniają Dozyjesz, dozyjesz... To sie tak wydaje, ze dlugo, ale zyje sie, zyje, a potem ups, setka strzelila ale trzeba podziwiać teściową, nie ma co tamto Mozna podziwiac tylko ona jest taka feministka - samorobka. Zawiesi se polke w kuchni, ale sciana jest betonowa (wielka plyta), a ona nie ma pistoletu do kolkow. No i potem spadnie jej to na ziemie wszystko. Albo pojdzie gdzies, znajdzie kawalek deski, polozy ja na ksiazkach a na to nastepne ksiazki i trzyma sie - do czasu, az ktos tego nie dotknie. A potem jak sie rozpieprzy, to 3 dni sprzata. Takie to numery ze staruszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ogródek to będziemy chwalić, jak podrośnie Ale za tą robotę, co odwaliłaś, to nie wiem, czy Cię trzeba chwalić, czy lać chwalić..??? wiesz, na odległość pochwalić zawsze można, gorzej z laniem Zawsze mogę zbluzgać A tak na serio to widać kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no co Ty.. tyle to ja raczej nie dożyję... czasy się zmieniają Dozyjesz, dozyjesz... To sie tak wydaje, ze dlugo, ale zyje sie, zyje, a potem ups, setka strzelila ale trzeba podziwiać teściową, nie ma co tamto Mozna podziwiac tylko ona jest taka feministka - samorobka. Zawiesi se polke w kuchni, ale sciana jest betonowa (wielka plyta), a ona nie ma pistoletu do kolkow. No i potem spadnie jej to na ziemie wszystko. Albo pojdzie gdzies, znajdzie kawalek deski, polozy ja na ksiazkach a na to nastepne ksiazki i trzyma sie - do czasu, az ktos tego nie dotknie. A potem jak sie rozpieprzy, to 3 dni sprzata. Takie to numery ze staruszkami pomysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ogródek to będziemy chwalić, jak podrośnie Ale za tą robotę, co odwaliłaś, to nie wiem, czy Cię trzeba chwalić, czy lać chwalić..??? wiesz, na odległość pochwalić zawsze można, gorzej z laniem Zawsze mogę zbluzgać A tak na serio to widać kawał dobrej roboty no, teraz pójdę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Olga, jak posadzisz bluszcza, to też Cię pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 pomysłowa Nooooooo.... A Ty zdjecie zmienilas widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jakieś tamto takie niewyraźne było... wyglądałam, jakbym zaraz miała spaść z tego krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Olga, jak posadzisz bluszcza, to też Cię pochwalę Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to co? Lulamy?? godzinka odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No zaraz będę spadać, jeszcze z Małgosią konferuję u siebie Jakby co, to zajrzyj, może Ty na coś wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 już zajrzałam... nie wpadłam będę myśleć jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 już zajrzałam... nie wpadłam będę myśleć jutro To do jutra Kororowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jakoś mi się odechciało.. piernikiem mi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Oj pachnie, pachnie, w całej chałupie Lubię ten korzenny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja też... niezła gosposia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts