Mohag 11.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Wieczor dobry jesooo ale mialam tydzien zajechany teraz uwalilam sie na kanapie i do poniedzialku rana sie nie ruszam ps Dario a skad wytrzasniesz sliwki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 11.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam O to samo chciałam zapytać, skąd śliwki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a... bo to nie będą śliwki... tylko jabłka zgadałyśmy się u Motyczki o tym placku, tylko, że modyfikowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dorsli, miło Cię widzieć, cieszę się, że jeszcze tu zaglądasz pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 11.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 hej ja cały czas zaglądam tylko mało sie udzielam, ale bardzo sie cieszę że wróciłaś do nas Bez ciebie jakoś smutnawo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 mnie też było smutnawo i to jak jakoś tutaj zawsze jest z kim pogadać, to tu sie zajrzy, to tam. A w domu, to nic oprócz telewizora (siejących dwóch programów dokładnie ) i Dawidka. Z nim dużo nie pogadam niestety póki co Ja już to chyba pisałam, ale się powtórzę- śliczna ta Twoja psinka w awatorku, poprostu odrazu mi się robi ciepło na serduszku Uwielbiam zwierzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej kobiety! gdzie jesteście? pewnie jak to zwykle przy sobocie gary+odkurzacz... Może ja też się w końcu wezmę za coś pożytecznego rano co prawda pogrzebałam trochę w ogródku -ale jakoś mi weny brakło i wróciłam do was na kawkę, a kawki niet Wpadnę potem -może ciasto Ani będzie już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej kobiety! gdzie jesteście? pewnie jak to zwykle przy sobocie gary+odkurzacz... Może ja też się w końcu wezmę za coś pożytecznego rano co prawda pogrzebałam trochę w ogródku -ale jakoś mi weny brakło i wróciłam do was na kawkę, a kawki niet Wpadnę potem -może ciasto Ani będzie już gotowe Ania to pewnie w ogrodku grzebie, taka ladna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 12.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej kobiety! gdzie jesteście? pewnie jak to zwykle przy sobocie gary+odkurzacz... Może ja też się w końcu wezmę za coś pożytecznego rano co prawda pogrzebałam trochę w ogródku -ale jakoś mi weny brakło i wróciłam do was na kawkę, a kawki niet Wpadnę potem -może ciasto Ani będzie już gotowe Ania to pewnie w ogrodku grzebie, taka ladna pogoda. Raczej to ciasto robi - albo z mopem po domu gania, bo u nas dziś pogode...fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 A u mnie pogoda git! Rano pogrzebałam w "ogródku" (daleko mu jeszcze do tego miana), potem umyłam samochód (męża się nie mogę doprosic...) potem kilka runkdem z odkurzaczem i mopem, gotowanie obiadku -a teraz relaks z kawką i z Wami http://digart.img.digart.pl/data/img/57/38/miniaturki400/1684123.jpg A tak w ogóle to chyba jeszcze "u mnie" nie byłyście ? zapraszam: http://forum.muratordom.pl/budujacy-z45-z-pracowni-z500-laczcie-sie,t112700.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.04.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 jakbym wiedziała, ze ktoś tu wpadnie na kawę z rana, to bym i ja nie omieszkała wypić w przelocie.. dopiero jem obiad, do tej pory (od 6.00, bo młody tak wcześnie wstał) latałam z żelazkiem, odkurzaczem, mopem, miotłą itd. Nauka jazdy Sobota, więc trza chatę odpicować zaraz ma do nas zjechać rodzinka, więc będę później wolna. Tak myślę,... w każdym razie ciacho upieczone, napewno wszystkiego nie zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.04.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 a pogoda u nas do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.04.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 To schowaj dla nas DUUUUŻY kawałek BAAAARDZO głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.04.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 i ja na ciasto przyszłam ... o pogodzie nawet nie chcę myśleć tyle sobie obiecywałam zrobić na działce, cały tydzień czekałam na tę sobotę ... a tu lało od rana, grzmiało, przez chwilę nawet grad padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 nie dotarłam już tu wczoraj, bo goście zabalowali za długo... zebrałyśmy się w trzy ciąży ... jedna ma termin na czwartek, ja z drugą po wakacjach i miałyśmy temat do gadania nawet nie pomyślałabym,, że tyle godzin można o tym gadać i gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 a tak po za tym, to dzień dobry kafkę?? http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg ciasto się upiekło, proszę bardzo.. http://images31.fotosik.pl/215/f9856f2024d32fcemed.jpg zostawiłam specjalnie dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ale pyszności BAARDZO Dziękujemy (ja też miałam wczoraj piec, ale stwierdziłam, że wolę gościnnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 powiem Ci, że naprawdę wyszło niczego sobie, z tego talerza to wczoraj prawie nic nie zostało.. Tak więc.. ROSZPONKO, JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts