dorbie 17.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To poniżej to się zowie "jaskółka" -z tego co pamiętam. Ale nam dekarz to stanowczo odradził -chociaż zapierałam się rękami i nogami że MUSI byc ! Jednak po pierwsze -okropne problemy z pielęgnacją i konserwacją (dostęp do "tego" jest znacznie trudniejszy niż np do balustrady balkonu...). A poza tym idealne miejsce dla ptaszków -które lubią mmm... nie tylko śpiewac W naszym przypadku miejscem w które spadałoby conieco byłby akurat balkon obok sypialni -więc sama zrezygnowałam. Zresztą widziałam taką "jaskółkę" około 5letnią bez należytej konserwacji -KOSZMAR!!! http://foto3.m.onet.pl/_m/25fd9850005ca976103258ed3f2eed0f,5,19,0.jpg U nas "rozeta" U mnie musiala byc i koniec, taka pielegnacja jak i z drewniana podbitka i krokwiami, malowac trzeba i koniec. A dla mnie tez sa faworytami te balustrady jak u daggulki, ale tez sie boje pomyslowosci moich dzieci. I super sa pionowe sztachety dosc gesto ulozone z gruba pionowa balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej, Dorbie, ale Cię tu dawno nie było a co będziesz miała na balkonie? Kutą barierkę czy drewnianą? miałam spóźnionych gości... urodzinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hmm, ja dzisiaj miałam niezaplanowany sabat Od rana mówiłam, że pogoda barowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hi, hi..OK toś Ty po pifku??? (kach??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ...kach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 a ja się chociaż dziś troszkę brandy nawąchałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Cholercia, nie dostaję powiadomień z Twojego tematu Znów miałam już wsio pozamykać i tylko sprawdziłam, czy nic się nie dzieje - a tu odpowiedź Niedobrze... ciekawe, co by na to Freud powiedział... Z alkoholizacją poczekaj, jak już będzie można, to się pojawię Na razie spadam, kororowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej, Dorbie, ale Cię tu dawno nie było a co będziesz miała na balkonie? Kutą barierkę czy drewnianą? miałam spóźnionych gości... urodzinowych Drewniana oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hej, Dorbie, ale Cię tu dawno nie było a co będziesz miała na balkonie? Kutą barierkę czy drewnianą? miałam spóźnionych gości... urodzinowych Drewniana oczywiscie cieszę się, że nie tylko ja mam drewniane dylematy jak będziesz miała coś na oku, to daj znać, ciekawa jestem jaką Ty wybierzesz Czy też Daggulka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ale!! Lipkę ścinają!!! jaki problem z serca... a jak dewastują ogródek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 szybka relacja z przebiegu usuwania drzewka: było sobie takie: http://images24.fotosik.pl/198/e8b6c90944004009med.jpg http://images32.fotosik.pl/221/52a7e40a82a74073med.jpg ostre cięcie, czyli pan na drzewku http://images34.fotosik.pl/221/4cfbb654b15e7471med.jpg i po drzewku http://images33.fotosik.pl/221/b95ac0637235077fmed.jpg http://images33.fotosik.pl/221/dfa3ec3df93d34fcmed.jpg jak widać dużego bałaganu jednak nie zrobili, myślałam, że będzie gorzej. A najlepsze jest to, że nawet po sobie posprzątali a teraz pomykamy do fryzjera na cięcie. Włącznie z Dawidkiem i idę znów po grzywkę, jak pisałam wczoraj na gębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie wiem czy juz pisalam, ale mialam na przeciwko Rubika pieknego deba... takiego wielkiego, fakt ze slonce troche zaslanial w duzym pokoju, ale jak sie patrzylo z okna to normalnie cud-miod-malina w zeszlym roku jak byly takie wichury to cale drzewo wyrwalo z ziemi, co sie okazalo ze ten dab nie ma prawie w ogole korzeni a mial z 20m wysokosci... dobrze ze polecial na sasiada ogrod a nie na nasze szeregowki bo by jak domek z kart sie zlozyly. Ale i tak troche mi zal tym bardziej ze widze teraz z gory wszystkich sasiadow zamiast konarow i lisci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dario już jest po 21 !!!!! Napewno wróciłaś już od fryzjera -dawaj fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A mnie, jak widzę wycinane drzewo, to jakoś ścislka w środku Rozumiem, że to i tamto, ale ściska mnie.... Przyłączem się do dżempel - czekamy na fotki bużki znaczy się fryzurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 no wróciłam już, musiałam młodego wykąpać, bo już pora spanka... tatuś usypia ja tylko grzywkę przycięłam, nic szczególnego a kto mi dziś o tej porze fotkę zrobi... mnie też troszkę było żal tego drzewa, ale ono już usychało, duża część była martwa, więc dlatego baliśmy się o dom. Tego bardziej mi szkoda, to w końcu dorobek życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 no wróciłam już, musiałam młodego wykąpać, bo już pora spanka... tatuś usypia ja tylko grzywkę przycięłam, nic szczególnego a kto mi dziś o tej porze fotkę zrobi... mnie też troszkę było żal tego drzewa, ale ono już usychało, duża część była martwa, więc dlatego baliśmy się o dom. Tego bardziej mi szkoda, to w końcu dorobek życia. Czekamy!!! (na fotke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 to obiecuję, że jutro jakąś se strzelę, dziś już nie mam jak.. i znowu mi komek nawala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a ja znów nie dostałam powiadomienia ... w zasadzie powiadomień ... Przyłączam się do tych oczekiwań na fotkę i cieszę się, że przy tej akcji z lipą, Twojego ogródeczka nie zdewastowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 dzień dobry to co, najpierw kawa czy sprzątamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 kawa, kawa... dla mnie druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts