DarioAS 19.04.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 kawa, kawa... dla mnie druga proszę bardzo http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg wczesny ptaszek z Ciebie pewnie praca.. ale mam pogodę... nawet mi się nie chce patrzeć przez okno leje od wczoraj wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 U mnie też leje Nawet mi się nie chce okien odsłaniać, jak słyszę to chlapanie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 OK to Ty dziś w domku, wolne masz soboty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wolne na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 OK co z tym dywanikiem? dałaś mamie?? Kicia nie tęskni za kuwetką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dziś zawożę do mamy, a co do kota, to nie pytam, czy tęskni Ale wczoraj na moment wpadł ojciec ze swoimi psami i kota pierwszy raz im się postawiła Normalnie wiała i chowała się w jakimś kącie, a wczoraj nie zdążyła zwiać i musiała się zaznajomić Jak mi kolesianka podeśle fotki, to wrzucę, bo przekomicznie to wyglądało. Ale jestem z niej dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie tez leje bleee.. jutro niby ma byc pieknie, ale moglo by byc od dzisiaj to chociaz ogrodek bym skosila bo juz trawa po kolana urosla no ale nie ma tego zlego co by na... bede teraz okupowac kanapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie tez leje bleee.. jutro niby ma byc pieknie, ale moglo by byc od dzisiaj to chociaz ogrodek bym skosila bo juz trawa po kolana urosla no ale nie ma tego zlego co by na... bede teraz okupowac kanapke Też się właśnie zajmuję tą pasjonującą czynnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 U mnie też leję -więc okupuję neta w poszukiwaniu inspiracji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie tez leje bleee.. jutro niby ma byc pieknie, ale moglo by byc od dzisiaj to chociaz ogrodek bym skosila bo juz trawa po kolana urosla no ale nie ma tego zlego co by na... bede teraz okupowac kanapke Też się właśnie zajmuję tą pasjonującą czynnością cóż.. ja od rana próbuję tu zaglądać, sprzątać i pić kawę... nie da się, zwłaszcza przy młodym.. do tej pory nie skończyłam sprzątać, jeszcze muszę umyć meble w kuchni i posprzątać klatkę. Kawy nadal nie zrobiłam a o jej wypiciu to nie wspomnę.. kąpiel sobie przygotowałam w międzyczassie, bo potem trzeba skończyć szorować łazienkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hmm, ja wczoraj na szybko musiałam ogarnąć chałupę, więc dziś mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie sprzatanie jest obligatoryjnie w niedziele hihi wlasnie przyszla sasiadka i przyniosla sernik na zimno z truskawkami mniam, to i kawy sie opilam az lepiej na duszy mi sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja też jakoś w niedzielę wolę sprzątać Ale wczoraj mi wyskoczyło sprzątanko, to mam wolny weekend Popilnuję kanapy Może podskoczę do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Tez tak lubie jak cos wyskoczy i posprzatam w piatek... pozniej mam caly weekend dla siebie och. Tylko ze normalnie w piatek po pracy to mi sie juz nic nie chce tez pilnuje kanapy, pogoda nie zacheca do niczego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Normalnie też mi się w piątek nie chce, ale koleżanka była, wypadało ogarnąć wszystko Z czystym sumieniem leczę kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Normalnie też mi się w piątek nie chce, ale koleżanka była, wypadało ogarnąć wszystko Z czystym sumieniem leczę kaca no, to miałaś impulsa do pracy ja jakoś nie mam, nieraz o 12tej w sobotę to już mam obiad przygotowany, posprzątane i wolne... a dziś dalej śmigam z mopem i ścierką ale młody był dziś nie do zniesienia, co posprzątałam, to rozp.. teraz śpi, więc powoli się kończę... jeszcze trochę i będę mogła siąść przy tej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dokładnie, miałam impulsa Leciałam jak goopia z roboty, bo syf w chałupie nieprzytomny Ale udało mi się jakoś ogarnąć na szybko - w sumie to tak najbardziej chyba lubię sprzątać Jak się zabieram bez okazji i gości na karku, to mi to zajmuje cały dzień, a tak się sprężam w 2-3 godzinki i pozamiatane A młodemu pewnie też pogoda się daje we znaki, to marudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 jeszcze trochę i będę mogła siąść przy tej kawie No to pedze zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Malgos masz tą kawkę?? Bo ja już mam... http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/344/2/344266.jpg coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 oij mniam .. dobrze ze spalaszowalam pierogi ruskie i nie zal takiej ladnej zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts