Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie dobre ruskie, albo dobre krokiety, albo dobre golabki sa jak nam sie nic robic nie chce :oops: :wink: wyciagamy z zamrazalnika zelazne porcje przygotowane przez moja mam 8)

dobrze macie :wink:

ja na takie rzeczy jak pierogi czy gołąbki to przy młodym nie mam za bardzo czasu..

a przedtem lubiłam robić :roll: a

a jeszcze bardziej jeść :lol: :lol:

a przy Dawidku to bym się tylko nerwów najadła więcej niż to wszystko warte :lol: :lol:

OFICJALNY KOMUNIKAT!!!

Pora zorganizować mini-muratorską parapetówkę w moim domku, termin do uzgodnienia.

Chciałabym, żebyśmy się zmieścili w maju, weekend 17go odpada, bo mamy komunię :wink:

Ja nie pracuję, więc mnie jest obojętne, uzgodnijcie to między sobą.

I teraz ciekawe, kto się na to pisze...

Malgos, kasia I Olga, to już obowiązkowa obecność, reszty nie przymuszam, bo wiem, że to nie takie proste :wink:

Ale zapraszam serdecznie, Dżempel, masz okazję się wykazać :lol:

Hmmm, poczekajmy do jutra na Kasię, bo ona ma chyba najbardziej z robotą przechlapane :roll:

A ja nawet teraz pracuje gadajac z Wami, nauczam Amerykancow naszej ojczystej mowy... (przez Skype).

To akurat najmniejszy problem, jakiś skypik się znajdzie jak trzeba. Najwyżej z lekka będą bełkotać :lol: :wink:

my Ci pomożemy...

Skype to żaden problem..

skoro pierwszy weekend maja odpada, to może ten 10ty maj?

prawie traficie na robienie balkonu :lol: :lol: :lol:

jeszcze nie będzie gdzie wyjść zapalić :lol: :lol: :lol: :lol:

Od 10-ego do 17-ego jestem w Piotrkowie Trybunalskim... :( Ale mna sie nie przejmujcie. A co z tym Bozym Cialem?

dobra, poczekajmy na Kasię, żeby jej też pasowało.

I może jeszcze ktoś się dołączy, Skorpionek też jest z Krakowa, no i miała już do mnie jeszcze w tamtym roku wpaść na kawkę :wink:

Po tej naszej komuni też by nie było źle, już tyle się da poczekać w razie czego :wink: :wink:

przynajmniej ja, za to będę miała takie szanowne grono u siebie, że aż chyba będzie mi się dzisiaj śniło :lol: :lol: