DarioAS 19.04.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 ja bym i te pierogi chętnie zjadła... Mohag babie w ciąży smaka robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja nie w ciąży, a też mi smaka narobiła Za dobre ruskie to mnie można pokroić, mniam Zupka też smakowicie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie dobre ruskie, albo dobre krokiety, albo dobre golabki sa jak nam sie nic robic nie chce wyciagamy z zamrazalnika zelazne porcje przygotowane przez moja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja nie w ciąży, a też mi smaka narobiła Za dobre ruskie to mnie można pokroić, mniam Zupka też smakowicie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u mnie dobre ruskie, albo dobre krokiety, albo dobre golabki sa jak nam sie nic robic nie chce wyciagamy z zamrazalnika zelazne porcje przygotowane przez moja mam dobrze macie ja na takie rzeczy jak pierogi czy gołąbki to przy młodym nie mam za bardzo czasu.. a przedtem lubiłam robić a a jeszcze bardziej jeść a przy Dawidku to bym się tylko nerwów najadła więcej niż to wszystko warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.04.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ojej...ja też skosztuje obiadku - co prawda już jadłam ale już zdążyłam zgłodnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Gosia załapałaś się na obiad goście jeszcze nie dojechali?? dziś oblewamy pierwsze rozwiązanie wśród znajomych... koleżanka właśnie dzisiaj urodziła córeczkę!! Jedna ciąża z głowy.... Gosia teraz Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 OFICJALNY KOMUNIKAT!!! Pora zorganizować mini-muratorską parapetówkę w moim domku, termin do uzgodnienia. Chciałabym, żebyśmy się zmieścili w maju, weekend 17go odpada, bo mamy komunię Ja nie pracuję, więc mnie jest obojętne, uzgodnijcie to między sobą. I teraz ciekawe, kto się na to pisze... Malgos, kasia I Olga, to już obowiązkowa obecność, reszty nie przymuszam, bo wiem, że to nie takie proste Ale zapraszam serdecznie, Dżempel, masz okazję się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to najlepszy pierwszy weekend, bo sobie wzięłam tydzień wolnego. Ale dostosuję się do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to najlepszy pierwszy weekend, bo sobie wzięłam tydzień wolnego. Ale dostosuję się do reszty A ja pracuje w weekendy Najwyzej piatek, ale mozliwe, ze 1 maja przyjedzie moj malzonek, wiec same rozumiecie, ze go tak latwo nie puszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hmmm, poczekajmy do jutra na Kasię, bo ona ma chyba najbardziej z robotą przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hmmm, poczekajmy do jutra na Kasię, bo ona ma chyba najbardziej z robotą przechlapane A ja nawet teraz pracuje gadajac z Wami, nauczam Amerykancow naszej ojczystej mowy... (przez Skype). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hmmm, poczekajmy do jutra na Kasię, bo ona ma chyba najbardziej z robotą przechlapane A ja nawet teraz pracuje gadajac z Wami, nauczam Amerykancow naszej ojczystej mowy... (przez Skype). To akurat najmniejszy problem, jakiś skypik się znajdzie jak trzeba. Najwyżej z lekka będą bełkotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 my Ci pomożemy... Skype to żaden problem.. skoro pierwszy weekend maja odpada, to może ten 10ty maj? prawie traficie na robienie balkonu jeszcze nie będzie gdzie wyjść zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 my Ci pomożemy... Skype to żaden problem.. skoro pierwszy weekend maja odpada, to może ten 10ty maj? prawie traficie na robienie balkonu jeszcze nie będzie gdzie wyjść zapalić Od 10-ego do 17-ego jestem w Piotrkowie Trybunalskim... Ale mna sie nie przejmujcie. A co z tym Bozym Cialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja to od biedy znów mogę wziąć dzień wolny w pracy, ale co z Kasią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 dobra, poczekajmy na Kasię, żeby jej też pasowało. I może jeszcze ktoś się dołączy, Skorpionek też jest z Krakowa, no i miała już do mnie jeszcze w tamtym roku wpaść na kawkę Po tej naszej komuni też by nie było źle, już tyle się da poczekać w razie czego przynajmniej ja, za to będę miała takie szanowne grono u siebie, że aż chyba będzie mi się dzisiaj śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Potem to Ci się dopiero będzie śniło po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 fakt.. ale mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ano właśnie, znalazłam wątek o prezentach na komunię i uświadomiłam sobie, że 10ty odpada, bo 11ego moja bratanica ma komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts