Amtla 23.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Aniu, piękne kobiece kształty piękna kobieta i oczywiście śliczna grzywka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.04.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 kobietki, rozwaliłyście mnie na łopatki była mowa o grzywce, a ona zeszła nad drugi plan... kurczę nic tak dotąd nie zrobiło w tym wątku furrory jak ta grzywka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 kobietki, rozwaliłyście mnie na łopatki była mowa o grzywce, a ona zeszła nad drugi plan... kurczę nic tak dotąd nie zrobiło w tym wątku furrory jak ta grzywka...... No bo pod grzywka masz ciekawsze rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Oj Aniu, nie bądź taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.04.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 no ba... zwłaszcza dla Was skromność to ponoć zaleta?? a ja aż taka skromna, to nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Hello. No i co tam? Dalej w ogrodku grzebiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.04.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aniu, super grzywka, ale jeszcze ladniejsze cos innego Ciaza ci sluzy Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 grzebiemy, grzebiemy ale nie tylko to mam na głowie, pisałam już o ojcu u Ciebie Malgos. Jednak nie jest dobrze, przewieziony jest do Kraowa na neurologię, nie ma z nim kontaktu, ma krwiaka, popękaną czaszkę, no i na dodatek miał wylew wewnętrzny nie wiadomo z czego. Mało tego, okazało się, że nie jest ubezpieczony!! Do bezrobocia na termin nie pojechał, wieku emerytalnego jeszcze nie ma... Latałam dziś po opiekach, żeby pokryli koszty leczenia. Szkoda gadać. LP, dzięki Miło, że wpadłaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 grzebiemy, grzebiemy ale nie tylko to mam na głowie, pisałam już o ojcu u Ciebie Malgos. Jednak nie jest dobrze, przewieziony jest do Kraowa na neurologię, nie ma z nim kontaktu, ma krwiaka, popękaną czaszkę, no i na dodatek miał wylew wewnętrzny nie wiadomo z czego. Mało tego, okazało się, że nie jest ubezpieczony!! Do bezrobocia na termin nie pojechał, wieku emerytalnego jeszcze nie ma... Latałam dziś po opiekach, żeby pokryli koszty leczenia. Szkoda gadać. LP, dzięki Miło, że wpadłaś do mnie Kurcze, to niewesolo! Nie przejmuj sie tak bardzo tym ubezpieczeniem. Pomoc mu musza tak czy inaczej. Mialam znajomego, ktory poszedl w Krakowie do szpitala z premedytacja bez ubezpieczenia w stanie przedzawalowym i powiedzieli mu na koniec, ze bedzie musial zaplacic (3 dni w szpitalu, wszystkie full wypas badania) i do dzisiaj, mimo, ze juz pare miesiecy minelo, nie przyslali mu rachunku do domu. Byle rzeczywiscie mu pomogli... Na to niestety nie mamy wplywu - choroba kazdego dopada. Trzymaj sie i nie dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aniu, nie wiedzialam... bardzo mi przykro i trzymam kciuki - bedzie dobrze kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 właśnie wrócił małż z pracy, dzwonili do niego z opieki, że urząd miasta pokryje koszty leczenia chociaż jedno z głowy, teraz czekam do soboty, na tomografię, która zadecyduje o operacji.. trzymam się (staram) i dzięki a, zapomniałam o tym przejściu na wyższy poziom muratorski.. zauważyłyście wcześniej ode mnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 właśnie wrócił małż z pracy, dzwonili do niego z opieki, że urząd miasta pokryje koszty leczenia chociaż jedno z głowy, teraz czekam do soboty, na tomografię, która zadecyduje o operacji.. trzymam się (staram) i dzięki a, zapomniałam o tym przejściu na wyższy poziom muratorski.. zauważyłyście wcześniej ode mnie dziękuję Wiesz, ze nie powinnas sie za bardzo denerwowac, wiec sie oszczedzaj! Wiem, ze to latwo powiedziec, ale przynajmniej sie staraj. Musi byc dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Musi i będzie. Ania jesteśmy z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ponieważ pogoda od wczoraj u nas dopisuje, to mogę się pochwalić kolejnym etapem robienia ogródka.. mam się gdzie wyładować ostatnio więc najgorsze mam za sobą, oto co zniknęło http://images27.fotosik.pl/201/7f4c5a2528bfe233med.jpg nie ma skalniaka!!! ale się cieszę, aż lepiej się chodzi po tym podwórku drzewka w komplecie http://images33.fotosik.pl/230/29eee1b5beeb3be7med.jpg jeszcze tylko muszę dołożyć folię i zasypać korą, ale to już po zrobieniu balkonu tu, za tymi sznurkami jest uformowany kopczyk, na którym będą rosły roślinki i takie tam, narazie w wersji niezbyt estetycznej, bo dopiero się tworzy http://images34.fotosik.pl/230/67deae09436827bemed.jpg część roślinności z bliska, już lekko stratowana przez psiaki http://images34.fotosik.pl/230/3611622c96169838med.jpg przy ogrodzeniu od sąsiada i od drogi (za tym sznurkiem) posadziłam kannę, ale póki co są same bulwy, dopiero będą sobie rosnąć ponoć ma to tak wyglądać http://zdjecia.swistak.pl/03/337/3337145_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ale ładnie się pod płotkiem zrobiło Jak słonko świeci to się chce robić ludziom i krzakom rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 no, jest lepiej niż było, to już coś do ładnego jeszcze trochę brakuje, ale cieszy mnie fakt, że powolutku zbliżam się do finalnego efektu i przy okazji troszkę mi wczoraj i dziś ramionka przysmażyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 I to się nazywa kawał dobrej roboty . Będzie pięknie . Przeczytałam o Twoim Tacie Aniu , trzymaj się i bądź dobrej myśli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dziękuję, trzymam się Soniczko, przynajmniej do soboty. Jestem dziwnie spokojna, więc myślę, że będzie wszystko dobrze. Przy dziadku, jak go wzięli do szpitala, to odrazu miałam złe przeczucia. Teraz ich nie mam. Byle się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja też bardzo wierzę w kobiecą intuicję i myślę, że Twoja się spełni. Krok po kroku i będzie ładnie Ale wystartowałaś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Co za piekny ogrod! Wow!!! Naprawde jestem pod wrazeniem. Szkoda, ze ja takiego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts