DarioAS 26.04.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tak się składa, ze w normalnych warunkach to go widzę 24 na dobę... a teraz mam nienormalne warunki ciążę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tak się składa, ze w normalnych warunkach to go widzę 24 na dobę... a teraz mam nienormalne warunki ciążę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no.. zadanie weekendowe ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika Aniu, niektórzy panowie mając po kilkadziesiat lat nie mogą trafić a ty od takiego malucha wymagasz.. Nie wyobrażasz sobie w jakie dziwne miejsca może lecieć mocz zamiast do kibelka Wiem cos o tym i absolutnie nie chodzi tu o mojego męża (on jeszcze trafia ) tak myślę, że nie o niego Wracając do tematu moczu : Nie chodzi mi o siusianie moich męskich domowników (my z mężem mamy swoją łazienkę a teście swoją wiec nie wiem jak to u nich wygląda ) Chodzi mi dokładnie o kibelek firmowy... No tragedia poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A co do biustu to ja mam 75 D więc tak źle i tak nie dobrze... Najlepiej to takie małe C. I wygodne i dobrze w dekoldzie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A co do biustu to ja mam 75 D więc tak źle i tak nie dobrze... Najlepiej to takie małe C. I wygodne i dobrze w dekoldzie wygląda No to dobrze, ze nie tylko ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 czyli wszystkie mamy tak samo największy problem dla mnie to dobór odpowiedniego biustonosza, większość jest za mała przynajmniej z tych co mi sie podobają no, bo moje D czasami podchodzi pod E albo i lepiej, zależy jaka firma właśnie wróciłam ze sprzatania. ja pier.. tyle czasu a nawet połowa kuchni nie zrobiona (staram sie na glanc). Szkoda gadać. Tam nie było dobrze posprzątane od śmierci mamy, czyli trzy lata!! Jestem pewna, bo tyle czasu tam jeżdżę i zawsze było tak samo. Posprzątane tylko z wierzchu, boki już nie Zostawić chłopa samego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 czyli wszystkie mamy tak samo największy problem dla mnie to dobór odpowiedniego biustonosza, większość jest za mała przynajmniej z tych co mi sie podobają no, bo moje D czasami podchodzi pod E albo i lepiej, zależy jaka firma Wiec musze Ci powiedziec, ze najlepszy biustonosz na swiecie jaki mam to Schiesser - byl k... drogi - 168 zl, ale innego nie zaloze (wole wcale nie miec ). Jest taki bez koronek, calkiem gladki i jedyny, ktory mnie nie cisnie i nie denerwuje. Oczywiscie w naszych p... sklepach jak juz maja taki rozmiar to tylko jedna sztuke na krzyz, ale wiekszosc babek kupuje mniejsze i potem probuje sie w nie wciskac, wiec moze znajdziesz. Naprawde polecam - jakosc jest swietna. Cena tez niezla, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ja gustuję w Krisie i Samanthie, cena nieco tańsza. Ale na miom terenie lepszych nie ma. Triumf się nie zalicza do tej kategori, nic fajnego na taki rozmiar nie mają a swoją drogą... ja muszę mieć jakikolwiek w przeciwieństwie do Ciebie, bo inaczej mogłoby mi się coś o kolana obijać, a tak to jest na swoim miejscu... ciąża również i po jej zakończeniu robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ja gustuję w Krisie i Samanthie, cena nieco tańsza. Ale na miom terenie lepszych nie ma. Triumf się nie zalicza do tej kategori, nic fajnego na taki rozmiar nie mają a swoją drogą... ja muszę mieć jakikolwiek w przeciwieństwie do Ciebie, bo inaczej mogłoby mi się coś o kolana obijać, a tak to jest na swoim miejscu... ciąża również i po jej zakończeniu robi swoje To zapraszam na zakupy do Krakowa. Scheisser jest chyba w Kazimierzu. Ogolnie nienawidze biustonoszy, wiec zamiast 5 innych kupilam w koncu 1 porzadny i jakos go moge nosic bez przeklinania pod nosem. A jak pojade do Stanow, to moze sobie strzele Victorie Secret. Gdybys sobie u nich cos wypatrzyla, to moglabym Ci skolowac, ale u nas nie ma gdzie przymierzyc, wiec kanal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 w Krakowie też już kiedyś szalałam, ale zazwyczaj trafiam na te same firmy. Jak wyjdę z dołku po....komunijnego, to obadam tą firmę, z dużą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 w Krakowie też już kiedyś szalałam, ale zazwyczaj trafiam na te same firmy. Jak wyjdę z dołku po....komunijnego, to obadam tą firmę, z dużą chęcią No, komunia to przezycie duchowe, a dla ciala wazniejszy biustonosz! Glupio tylko, ze nie mozna tego nigdzie taniej znalezc ani na ebayu ani na allegro, ani nigdzie w necie. Jak juz znajde te firme, to sprzedaja meskie slipy... Zaczynaj sobie tez szukac perfum, bo jak pojade, to bede zbierac zamowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 o, a to mój konik to się rozglądam komunia bardzej duchowa, fakt, ale małż jest chrzestnym... więc i finansowo nas sporo uszczupli byłoby za to łóżko dla Dawidka albo część wypoczynku... fotel na przykład?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja tez mam taki problem z doborem stanika. I moje D tez sie nieraz zmienia w E. Ania ty masz prawo bos zaciążona a ja tak mam na stałe. Aż strach pomyslec co bedzie ze mną w ciąży. Dwa worki i metr gumki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 o, a to mój konik to się rozglądam komunia bardzej duchowa, fakt, ale małż jest chrzestnym... więc i finansowo nas sporo uszczupli byłoby za to łóżko dla Dawidka albo część wypoczynku... fotel na przykład?? Łączę się z toba w bólu bo w tym roku chrześnica małża ma 18 -stkę a chrześniak chrzciny... I po wylewce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 o, a to mój konik to się rozglądam komunia bardzej duchowa, fakt, ale małż jest chrzestnym... więc i finansowo nas sporo uszczupli byłoby za to łóżko dla Dawidka albo część wypoczynku... fotel na przykład?? Łączę się z toba w bólu bo w tym roku chrześnica małża ma 18 -stkę a chrześniak chrzciny... I po wylewce.. A ja sie urzadzilam i jeszcze na dlugo przed komunia mojej chrzesniaczki na smierc i zycie pozarlam sie z jej mamusia... To znaczy ona narobila strasznego chlewu w rodzinie, a ja bylam jedyna osoba, ktora potrafila powiedziec o tym otwarcie. No i MAM Z GLOWY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ale się uśmiałam z tych Waszych biustów i biustonoszy to chyba najlepsze : ja muszę mieć jakikolwiek w przeciwieństwie do Ciebie, bo inaczej mogłoby mi się coś o kolana obijać, a tak to jest na swoim miejscu... hihi to też dobre: Dwa worki i metr gumki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Śmiej się Tomka , śmiej... z cudzego nieszczęścia... Ale za to ja się śmieję jak słyszę o tych wszystkich operacjach powiększenia biustu. Tak to jest jeden ma za mało a drugi za duzo. Ano, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim babom dogodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Śmiej się Tomka , śmiej... z cudzego nieszczęścia... Ale za to ja się śmieję jak słyszę o tych wszystkich operacjach powiększenia biustu. Tak to jest jeden ma za mało a drugi za duzo. Ano, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim babom dogodził A patrz jaka przebiegla! Swojego rozmiaru to Tomka nie podala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No właśnie Tomka proszę natychmiast się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts