Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no..

zadanie weekendowe :lol: :lol: :lol:

ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika :-?

Aniu, niektórzy panowie mając po kilkadziesiat lat nie mogą trafić a ty od takiego malucha wymagasz.. :lol: :lol: Nie wyobrażasz sobie w jakie dziwne miejsca może lecieć mocz zamiast do kibelka :o :o Wiem cos o tym i absolutnie nie chodzi tu o mojego męża (on jeszcze trafia :lol: :lol: )

:lol: :lol: :lol: :lol:

tak myślę, że nie o niego :lol:

Wracając do tematu moczu :

Nie chodzi mi o siusianie moich męskich domowników (my z mężem mamy swoją łazienkę a teście swoją wiec nie wiem jak to u nich wygląda 8) ) Chodzi mi dokładnie o kibelek firmowy... No tragedia poprostu... :evil: :evil:

czyli wszystkie mamy tak samo :lol:

największy problem dla mnie to dobór odpowiedniego biustonosza,

większość jest za mała :cry:

przynajmniej z tych co mi sie podobają :roll:

no, bo moje D czasami podchodzi pod E albo i lepiej, zależy jaka firma :roll: :roll:

właśnie wróciłam ze sprzatania.

ja pier..

tyle czasu a nawet połowa kuchni nie zrobiona (staram sie na glanc). Szkoda gadać.

Tam nie było dobrze posprzątane od śmierci mamy, czyli trzy lata!!

Jestem pewna, bo tyle czasu tam jeżdżę i zawsze było tak samo. Posprzątane tylko z wierzchu, boki już nie :-?

Zostawić chłopa samego... :roll:

czyli wszystkie mamy tak samo :lol:

największy problem dla mnie to dobór odpowiedniego biustonosza,

większość jest za mała :cry:

przynajmniej z tych co mi sie podobają :roll:

no, bo moje D czasami podchodzi pod E albo i lepiej, zależy jaka firma :roll:

Wiec musze Ci powiedziec, ze najlepszy biustonosz na swiecie jaki mam to Schiesser - byl k... drogi - 168 zl, ale innego nie zaloze (wole wcale nie miec :roll:). Jest taki bez koronek, calkiem gladki i jedyny, ktory mnie nie cisnie i nie denerwuje. Oczywiscie w naszych p... sklepach jak juz maja taki rozmiar to tylko jedna sztuke na krzyz, ale wiekszosc babek kupuje mniejsze i potem probuje sie w nie wciskac, wiec moze znajdziesz. Naprawde polecam - jakosc jest swietna. Cena tez niezla, ale warto.

ja gustuję w Krisie i Samanthie, cena nieco tańsza. Ale na miom terenie lepszych nie ma.

Triumf się nie zalicza do tej kategori, nic fajnego na taki rozmiar nie mają :roll:

a swoją drogą...

ja muszę mieć jakikolwiek w przeciwieństwie do Ciebie, bo inaczej mogłoby mi się coś o kolana obijać, a tak to jest na swoim miejscu...

ciąża również i po jej zakończeniu robi swoje :cry: :cry: :cry:

ja gustuję w Krisie i Samanthie, cena nieco tańsza. Ale na miom terenie lepszych nie ma.

Triumf się nie zalicza do tej kategori, nic fajnego na taki rozmiar nie mają :roll:

a swoją drogą...

ja muszę mieć jakikolwiek w przeciwieństwie do Ciebie, bo inaczej mogłoby mi się coś o kolana obijać, a tak to jest na swoim miejscu...

ciąża również i po jej zakończeniu robi swoje :cry: :cry: :cry:

To zapraszam na zakupy do Krakowa. Scheisser jest chyba w Kazimierzu. Ogolnie nienawidze biustonoszy, wiec zamiast 5 innych kupilam w koncu 1 porzadny i jakos go moge nosic bez przeklinania pod nosem. A jak pojade do Stanow, to moze sobie strzele Victorie Secret. Gdybys sobie u nich cos wypatrzyla, to moglabym Ci skolowac, ale u nas nie ma gdzie przymierzyc, wiec kanal... :(

w Krakowie też już kiedyś szalałam, ale zazwyczaj trafiam na te same firmy.

Jak wyjdę z dołku po....komunijnego, to obadam tą firmę, z dużą chęcią :wink:

No, komunia to przezycie duchowe, a dla ciala wazniejszy biustonosz! :p

Glupio tylko, ze nie mozna tego nigdzie taniej znalezc ani na ebayu ani na allegro, ani nigdzie w necie. Jak juz znajde te firme, to sprzedaja meskie slipy... Zaczynaj sobie tez szukac perfum, bo jak pojade, to bede zbierac zamowienia...

o, a to mój konik :p

to się rozglądam :lol:

komunia bardzej duchowa, fakt, ale małż jest chrzestnym...

więc i finansowo nas sporo uszczupli :-?

byłoby za to łóżko dla Dawidka albo część wypoczynku...

fotel na przykład??

Łączę się z toba w bólu :lol: bo w tym roku chrześnica małża ma 18 -stkę a chrześniak chrzciny... I po wylewce..

o, a to mój konik :p

to się rozglądam :lol:

komunia bardzej duchowa, fakt, ale małż jest chrzestnym...

więc i finansowo nas sporo uszczupli :-?

byłoby za to łóżko dla Dawidka albo część wypoczynku...

fotel na przykład??

Łączę się z toba w bólu :lol: bo w tym roku chrześnica małża ma 18 -stkę a chrześniak chrzciny... I po wylewce..

A ja sie urzadzilam i jeszcze na dlugo przed komunia mojej chrzesniaczki na smierc i zycie pozarlam sie z jej mamusia... :evil: :evil: To znaczy ona narobila strasznego chlewu w rodzinie, a ja bylam jedyna osoba, ktora potrafila powiedziec o tym otwarcie. No i MAM Z GLOWY!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Śmiej się Tomka , śmiej... z cudzego nieszczęścia... :lol: :lol: :lol: Ale za to ja się śmieję jak słyszę o tych wszystkich operacjach powiększenia biustu. Tak to jest jeden ma za mało a drugi za duzo. Ano, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim babom dogodził :lol: :lol: 8)

A patrz jaka przebiegla! Swojego rozmiaru to Tomka nie podala.