mayland 28.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Cześć Skoro wpadłam to się dopiszę 75E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 28.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tak sobie was podczytuje i jakby ktos szukał dobrego sklepu z bistonoszami w większych rozmiarach to bardzo polecam avocado.Ja zawsze zamawiam przez neta i zawsze jestem baaaardzo zadowolona.Ceny są dosyc wysokie ale mozna tez na przeceny trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 OlaiPiotr, dzięki za namiary, przyda się, tylko jak zamawiasz przez neta, to zawsze jesteś zadowolona? I trafiasz z rozmiarem?? Bo ja mam często tak, że z jednej firmy mam dobre np. D a z drugiej to ledwo do F się mieszczę... Mayland witaj w klubie Mikita dziękuję. Książki poszukam napewno, a o tych biuściarskich, to gdzie szukać?? Na Muratorze jest jakiś klub?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Małgosiu, sto lat http://www.gifolandia.net/obrazy/205947kt18_kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 28.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 dzięki, dzięki, jak znajdę chwilkę to obadam tą stronkę. Teraz pomykam na podwórko z młodym, a potem do szpitala.. a potem do lekarza... Mojego pana g..., może się dowiem płci... tylko nie wiem, czy tego chem czy nie chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 28.04.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam witam...ja tak na chwile z doskoku... - ale rozmowy macie...jacie...no cuż na biust a raczej jego brak tez nie narzekam (i nigdy nie narzekałam)...tylko boję się... że jak karmić skończe to czy cyca po ziemi nie będe szukała... - ale cuż poczekamy, zobaczymy... Przyszłam sie pochwalić...że od dzisiaj jestem już...PANIĄ MAGISTER!!!ale się cieszę bo myślałam że już nie zdąże przed porodem ale udało się... ...to teraz to już moge spokojnie rodzić...ale to już dzidzi zdecyduje...niech posiedzi jeszcze tydzień albo dwa...jak mu dobrze... Ania...wiesz coś...powiedz że wiesz...proszę...bo ja chyba bardziej ciekawska niż ty jesteś... A jak z tatą...lepiej...trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam witam...ja tak na chwile z doskoku... - ale rozmowy macie...jacie...no cuż na biust a raczej jego brak tez nie narzekam (i nigdy nie narzekałam)...tylko boję się... że jak karmić skończe to czy cyca po ziemi nie będe szukała... - ale cuż poczekamy, zobaczymy... Przyszłam sie pochwalić...że od dzisiaj jestem już...PANIĄ MAGISTER Moje Gratulacje Gosiu tzn. Pani Magister Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych W okresach bezciążowych 75 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Gosiu nie wiem jeszcze nie dojechałam, dopiero mam wizytę na 21.00. Ale Ty się nie dowiesz, bo ja też nie będę wiedzieć... z ojcem nie jest dobrze.. stan stabilny, ale jest w "swoim świecie" i nie ma z nim konkaktu. Tzn. rozmawia i poznaje nas, ale myśli, że jest w domu, pyta gdzie pies, gdzie dziadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Gosiu, za Twój sukces http://www.mniammniam.pl/obrazki/zurawina_koktajl.jpg gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych W okresach bezciążowych 75 D ale się nas nazbierało to ile nas już tu jest?? Magi, jak zdrówko?? Jak się czuje dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych W okresach bezciążowych 75 D ale się nas nazbierało to ile nas już tu jest?? Magi, jak zdrówko?? Jak się czuje dzidzia? Zdrówko dobrze Dziękuję bardzo Dzidzia ma się też dobrze, coraz mocniej kopie, ale nadal nie znam płci W środę idę do lekarza. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no, Ty ostatnio też byłaś dwa dni po mnie u lekarza leci czas.. zgada doskwiera?? Bo mdłości to chyba już minęły. Teraz ja mam powolne przestawianie się z mdłości (ale powolne ) na zgagę Dobrze, że do września niedaleko. Byle przeżyć wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no, Ty ostatnio też byłaś dwa dni po mnie u lekarza leci czas.. zgada doskwiera?? Bo mdłości to chyba już minęły. Teraz ja mam powolne przestawianie się z mdłości (ale powolne ) na zgagę Dobrze, że do września niedaleko. Byle przeżyć wakacje No właśnie o to chodzi, że mdłości do końca nie chcą minąć Umycie zębów rano bez odruchu w drugą stronę, to coś dziwnego A za to zgaga odpuściła i tylko czasami o sobie przypomina Kiepsko sypiam w nocy, bo mnie bardzo bolą biodra, a to jeszcze 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 28.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ech...ta zgaga jest po stokroć gorsza od tych mdłości...tragedia...przynajmniej u mnie...jak miałam mdłości to na nie narzekałam...a teraz na zgagę...ale już niedługo... Dziękuje bzrdzo za gratulację...nie sądziłam że uda się przed porodem bo biurokracja na uczelni jest nie do zniesienia, ale ja chyba tez stałam się nie do zniesienia jak tak dzwoniłam i pytałam o tą obronę...i wkońcu mi zrobili...ech...dowiedziałam się o terminie w piątek a obronę miałam dziś...nieźle nie...i jeszcze za książkami jezdzić...do tego w weekend mnie jakieś chorubsko wzieł...i było ciężko...bo głowa bolała oczy łazawiły i wogóle...ale co tam ważne że się udało... Ania...ty niedobra...to niech lekarz napisze na kartce płeć - ty nie zaglądaj ale ja zaglądne...może tak być... i dalej trzymam kciuki za ojca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 28.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ech...źle sypiacie - ja też tak mam...parę razy w nocy się budze na siku, a potem spać nie mogę...a przewrócenie na drugi bok graniczy u mnie z cudem... na plecach nie ma mowy bo mi sie słabo robi i jeszcze bym odpłyneła...no i przez zgage to nie jeden raz na siedząco spałam, bo inaczej się nie dało...a te moje nogi jak balony...ale co tam i tak jestem piękna i szczęśliwa...i pogoda śliczna i wogóle...a maj tak niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ania...ty niedobra...to niech lekarz napisze na kartce płeć - ty nie zaglądaj ale ja zaglądne...może tak być... i nie powiesz nikomu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ciekawe Aniu, czy już wiecie?? Pewnie dopiero weszłaś do gabinetu, a może już jesteś po USG? Trzymam kciuki za ubranka w kolorze różowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 28.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Zawsze trafiam,powiem szczeze,że nawet lepiej niz w sklepe.Jeżeli jakis model wychodzi mniejszy lub większy to jest napisane.Po za tym jak zamawiam to zawsze do nich dzwonie i Panie cierpliwie odpowiadaja mi na mnóstwo pytań.Naprawde warto,ja juz sie dosyc nacierpialam z pieknymi biustonoszami które niby sa E ale wogóle są niedostosowane do "dzwigani" większego biustu( np Samantha ).Jak czytamwasze posty to az mnie ciarki przechodzą jak sobie uswiadomie,że TO ma jeszcze urosnąć w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 28.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ania...ty niedobra...to niech lekarz napisze na kartce płeć - ty nie zaglądaj ale ja zaglądne...może tak być... i nie powiesz nikomu?? Nie powiem obiecuje...jak pozwolisz to jedynie mężowi mojemu, ale tylko jak pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts