Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OlaiPiotr, dzięki za namiary, przyda się, tylko jak zamawiasz przez neta, to zawsze jesteś zadowolona?

I trafiasz z rozmiarem??

Bo ja mam często tak, że z jednej firmy mam dobre np. D a z drugiej to ledwo do F się mieszczę... :roll:

Mayland witaj w klubie :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikita dziękuję.

Książki poszukam napewno, a o tych biuściarskich, to gdzie szukać??

Na Muratorze jest jakiś klub??

dzięki, dzięki, jak znajdę chwilkę to obadam tą stronkę. Teraz pomykam na podwórko z młodym, a potem do szpitala..

a potem do lekarza...

Mojego pana g..., może się dowiem płci...

tylko nie wiem, czy tego chem czy nie chcem :lol: :lol: :lol:

Witam witam...ja tak na chwile z doskoku... :lol: - ale rozmowy macie...jacie...no cuż na biust a raczej jego brak tez nie narzekam (i nigdy nie narzekałam)...tylko boję się... że jak karmić skończe to czy cyca po ziemi nie będe szukała... :roll: - ale cuż poczekamy, zobaczymy...

Przyszłam sie pochwalić...że od dzisiaj jestem już...PANIĄ MAGISTER!!!ale się cieszę bo myślałam że już nie zdąże przed porodem ale udało się... :p ...to teraz to już moge spokojnie rodzić...ale to już dzidzi zdecyduje...niech posiedzi jeszcze tydzień albo dwa...jak mu dobrze... :wink:

Ania...wiesz coś...powiedz że wiesz...proszę...bo ja chyba bardziej ciekawska niż ty jesteś... :wink:

A jak z tatą...lepiej...trzymam kciuki...

Witam witam...ja tak na chwile z doskoku... :lol: - ale rozmowy macie...jacie...no cuż na biust a raczej jego brak tez nie narzekam (i nigdy nie narzekałam)...tylko boję się... że jak karmić skończe to czy cyca po ziemi nie będe szukała... :roll: - ale cuż poczekamy, zobaczymy...

Przyszłam sie pochwalić...że od dzisiaj jestem już...PANIĄ MAGISTER

Moje Gratulacje Gosiu :lol: tzn. Pani Magister :lol: :lol: :lol:

Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych :roll: :roll: :roll: W okresach bezciążowych :lol: 75 D :lol: :lol: :lol:

Gosiu nie wiem :lol:

jeszcze nie dojechałam, dopiero mam wizytę na 21.00.

Ale Ty się nie dowiesz, bo ja też nie będę wiedzieć...

z ojcem nie jest dobrze..

stan stabilny, ale jest w "swoim świecie" i nie ma z nim konkaktu.

Tzn. rozmawia i poznaje nas, ale myśli, że jest w domu, pyta gdzie pies, gdzie dziadek...

Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych :roll: :roll: :roll: W okresach bezciążowych :lol: 75 D :lol: :lol: :lol:

ale się nas nazbierało :lol: :lol: :lol:

to ile nas już tu jest??

Magi, jak zdrówko??

Jak się czuje dzidzia?

Zdrówko dobrze :lol: Dziękuję bardzo :lol: :lol: :lol: Dzidzia ma się też dobrze, coraz mocniej kopie, ale nadal nie znam płci :cry:

W środę idę do lekarza. Zobaczymy.

no, Ty ostatnio też byłaś dwa dni po mnie u lekarza :lol: :lol: :lol:

leci czas..

zgada doskwiera??

Bo mdłości to chyba już minęły.

Teraz ja mam powolne przestawianie się z mdłości (ale powolne :-? ) na zgagę :cry:

Dobrze, że do września niedaleko. Byle przeżyć wakacje :roll:

No właśnie o to chodzi, że mdłości do końca nie chcą minąć :cry: :cry: :cry: Umycie zębów rano bez odruchu w drugą stronę, to coś dziwnego :roll: :roll: :roll: A za to zgaga odpuściła i tylko czasami o sobie przypomina :roll:

Kiepsko sypiam w nocy, bo mnie bardzo bolą biodra, a to jeszcze 3 miesiące :roll: :roll: :roll:

Ech...ta zgaga jest po stokroć gorsza od tych mdłości...tragedia...przynajmniej u mnie...jak miałam mdłości to na nie narzekałam...a teraz na zgagę...ale już niedługo... :D

Dziękuje bzrdzo za gratulację...nie sądziłam że uda się przed porodem bo biurokracja na uczelni jest nie do zniesienia, ale ja chyba tez stałam się nie do zniesienia jak tak dzwoniłam i pytałam o tą obronę...i wkońcu mi zrobili...ech...dowiedziałam się o terminie w piątek a obronę miałam dziś...nieźle nie...i jeszcze za książkami jezdzić...do tego w weekend mnie jakieś chorubsko wzieł...i było ciężko...bo głowa bolała oczy łazawiły i wogóle...ale co tam ważne że się udało... :D

Ania...ty niedobra...to niech lekarz napisze na kartce płeć - ty nie zaglądaj ale ja zaglądne...może tak być... :wink:

i dalej trzymam kciuki za ojca...

Ech...źle sypiacie - ja też tak mam...parę razy w nocy się budze na siku, a potem spać nie mogę...a przewrócenie na drugi bok graniczy u mnie z cudem... :evil: na plecach nie ma mowy bo mi sie słabo robi i jeszcze bym odpłyneła...no i przez zgage to nie jeden raz na siedząco spałam, bo inaczej się nie dało...a te moje nogi :o jak balony...ale co tam i tak jestem piękna i szczęśliwa...i pogoda śliczna i wogóle...a maj tak niedługo... :wink:

Zawsze trafiam,powiem szczeze,że nawet lepiej niz w sklepe.Jeżeli jakis model wychodzi mniejszy lub większy to jest napisane.Po za tym jak zamawiam to zawsze do nich dzwonie i Panie cierpliwie odpowiadaja mi na mnóstwo pytań.Naprawde warto,ja juz sie dosyc nacierpialam z pieknymi biustonoszami które niby sa E ale wogóle są niedostosowane do "dzwigani" większego biustu( np Samantha ).Jak czytamwasze posty to az mnie ciarki przechodzą jak sobie uswiadomie,że TO ma jeszcze urosnąć w ciąży :-?