Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale kombinujecie z tymi ciuszkami! Dla chłopaka różowe? :o Ja w sobotę jadę oglądac potomka mojej kuzynki (ma 3 tyg.) i wlaśnie zakupiłam komplet -koszula, spodnie i koszulka -ale w kolorze blue -tradycyjnie :) A co do płci kociąt -wystarczy spojrzec pod ogonek -samiczka ma 2 dziurki a samczyk jajeczka -całkiem jak u ludzi :lol: :oops:

mój stary kociak do drapaka się nie przyzwyczaił..

wolała drapać fotele, które sa takie obsurne po dziś dzień i będą dopóki się nie dorobimy nowego wypoczynku :roll:

nogi od krzeseł też były jej pasją :evil: :evil:

teraz od początku będe przyzwyczajać do drapaka i pilnować kociaka, zeby nie drapał czego nie trzeba.

A przynajmniej spróbuję.

Malgos, ta kotka jest u sąsiadki, udomowiona i bardzo kochana. Inaczej nie mogłabym wziąść na ręce młodych, a ona nie miała nic przeciwko temu, jeszcze się rozłożyła, żeby ją podrapać, pogłaskać...

a jak mruczała przy tym...

nawet młody zrobił jej cacy :lol: :lol: :lol:

Ale kombinujecie z tymi ciuszkami! Dla chłopaka różowe? :o Ja w sobotę jadę oglądac potomka mojej kuzynki (ma 3 tyg.) i wlaśnie zakupiłam komplet -koszula, spodnie i koszulka -ale w kolorze blue -tradycyjnie :) A co do płci kociąt -wystarczy spojrzec pod ogonek -samiczka ma 2 dziurki a samczyk jajeczka -całkiem jak u ludzi :lol: :oops:

tiaaaa...

tyle kotów miałam i do dziś żadnemu ani 2 dziurek ani jajeczek nie widziałam :o :o

chyba pora na jakiś okular, albo co...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Malgos, ta kotka jest u sąsiadki, udomowiona i bardzo kochana. Inaczej nie mogłabym wziąść na ręce młodych, a ona nie miała nic przeciwko temu, jeszcze się rozłożyła, żeby ją podrapać, pogłaskać...

a jak mruczała przy tym...

nawet młody zrobił jej cacy :lol: :lol: :lol:

Czyli mlodziaki beda jeszcze z mama, tak? To super. Gratuluje. Wlasnie mi maz przekazal, ze w Hameryce mamy myszy, wiec... bedzie pretekst!!!

one się wczoraj urodziły, więc jeszcze ze trzy tygodnie napewno będą z mamą, nie z nami. Ale będę je odwiedzać codziennie, jak tylko pogoda pozwoli, bo to trzy domy wyżej.. :wink:

i są dwa czarne i dwa takie bure :lol:

chcieli je utopić, ale ja nie dam :roll:

bo naprawdę są ładne i to futerko mają śliczne :wink:

one się wczoraj urodziły, więc jeszcze ze trzy tygodnie napewno będą z mamą, nie z nami. Ale będę je odwiedzać codziennie, jak tylko pogoda pozwoli, bo to trzy domy wyżej.. :wink:

i są dwa czarne i dwa takie bure :lol:

chcieli je utopić, ale ja nie dam :roll:

bo naprawdę są ładne i to futerko mają śliczne :wink:

No pewnie, jak mozna kotki takie sliczne topic? Kurcze, gdybym byla juz po przeprowadzce to bym wziela, ale nie bedzie mnie cale lato az do pazdziernika, a potem przez caly listopad :( . Ale znajdziesz im domki?

liczę na to, że znajdę :wink:

wybierasz się gdzieś na majówkę??

bo nie wiem, czy jest sens jutro włączać kompa, pewnie nikogo nie będzie :roll:

małżonek to chyba juz Ci uciekł, co??

Nie wybieram sie, mam zamiar odbic sobie pozniej. I nie przejmuj sie, mam podzielna uwage. Z mezem pod pacha tez moge sie tu udzielac. Na szczescie ma swoj laptop. :wink:

a teraz czas przedstawić nowego członka rodziny :p

http://images27.fotosik.pl/204/9ac17d10c99bc07dmed.jpg

http://images23.fotosik.pl/204/e5b7fc8412af64e5med.jpg

mało wyraźne, bo też z komórki, a małe się strasznie wierciło :roll:

co obstawiacie??

on czy ona?

bo ja sie na tym nie znam :lol:

Bosze ależ paskuda, tfu tfu na ... koci urok :lol: :lol: PRZEUROCZE

A ja lubię kotki ale wole pieski...za to mąż kocha koty...a najbardziej je denerwować... :wink:...

Ania no już niedługo się zobaczy...co będzie...ale dalej wierzę że to jednak dziewczynka...taka mała rozrabiara będzie - coś czuję że po mamusi charakterek ma...tylko wcale nie wiem czy to dobrze... :roll:

A ja lubię kotki ale wole pieski...za to mąż kocha koty...a najbardziej je denerwować... :wink:...

Ania no już niedługo się zobaczy...co będzie...ale dalej wierzę że to jednak dziewczynka...taka mała rozrabiara będzie - coś czuję że po mamusi charakterek ma...tylko wcale nie wiem czy to dobrze... :roll:

Gosiu jedno dziecko z moim charekterkiem mi w zupełności wystarcza...

aż za bardzo :roll: :lol:

ta dzidzia jest dużo spkojniejsza od Dawidka, młody od pierwszych ruchów sprawdzał czy działam i jak działam w zależności od tego, czy to wątroba, czy pęcherz czy żebra...

teraz mam spokój...

aż sie dziwię :o

to już napewno będzie tatusiowy temperament, bo on też taki spokojny...

a malz kotow nie lubi :cry:

skąd my to znamy :-? .....

no co wy...

sposobu na chłopa nie macie??

na każdego sie da coś znaleźć :wink:

mój też nie chciał kota, zwłaszcza po przejściach ze Stefą...

do dziś mruczy coś tam po kątach..

ale musiał zaakceptować kolejnego lokatora.. :lol: :lol: