malgos2 30.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 by zawału dostała chyba... chociaż nie... pewnie by się położyła i leżała tak - patrząc zdziwiona... czasem bezwolność tego kota mnie rozwala na łopatki ) Moze ma niedoczynnosc tarczycy? Wiem cos o tym... (po sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hiehie... no może czyli mówisz co? nad morze z nią mam jeździć żeby jod wdychała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ale kombinujecie z tymi ciuszkami! Dla chłopaka różowe? Ja w sobotę jadę oglądac potomka mojej kuzynki (ma 3 tyg.) i wlaśnie zakupiłam komplet -koszula, spodnie i koszulka -ale w kolorze blue -tradycyjnie A co do płci kociąt -wystarczy spojrzec pod ogonek -samiczka ma 2 dziurki a samczyk jajeczka -całkiem jak u ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 mój stary kociak do drapaka się nie przyzwyczaił.. wolała drapać fotele, które sa takie obsurne po dziś dzień i będą dopóki się nie dorobimy nowego wypoczynku nogi od krzeseł też były jej pasją teraz od początku będe przyzwyczajać do drapaka i pilnować kociaka, zeby nie drapał czego nie trzeba. A przynajmniej spróbuję. Malgos, ta kotka jest u sąsiadki, udomowiona i bardzo kochana. Inaczej nie mogłabym wziąść na ręce młodych, a ona nie miała nic przeciwko temu, jeszcze się rozłożyła, żeby ją podrapać, pogłaskać... a jak mruczała przy tym... nawet młody zrobił jej cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ale kombinujecie z tymi ciuszkami! Dla chłopaka różowe? Ja w sobotę jadę oglądac potomka mojej kuzynki (ma 3 tyg.) i wlaśnie zakupiłam komplet -koszula, spodnie i koszulka -ale w kolorze blue -tradycyjnie A co do płci kociąt -wystarczy spojrzec pod ogonek -samiczka ma 2 dziurki a samczyk jajeczka -całkiem jak u ludzi tiaaaa... tyle kotów miałam i do dziś żadnemu ani 2 dziurek ani jajeczek nie widziałam chyba pora na jakiś okular, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hiehie... no może czyli mówisz co? nad morze z nią mam jeździć żeby jod wdychała? na to to nawet ja bym nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hiehie... no może czyli mówisz co? nad morze z nią mam jeździć żeby jod wdychała? To zalezy, na jakim tle na niedoczynnosc... Czy wrodzona czy nabyta. Jesli od urodzenia taka to jod powinien pomoc . Moze zacznij od soli jodowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Malgos, ta kotka jest u sąsiadki, udomowiona i bardzo kochana. Inaczej nie mogłabym wziąść na ręce młodych, a ona nie miała nic przeciwko temu, jeszcze się rozłożyła, żeby ją podrapać, pogłaskać... a jak mruczała przy tym... nawet młody zrobił jej cacy Czyli mlodziaki beda jeszcze z mama, tak? To super. Gratuluje. Wlasnie mi maz przekazal, ze w Hameryce mamy myszy, wiec... bedzie pretekst!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 one się wczoraj urodziły, więc jeszcze ze trzy tygodnie napewno będą z mamą, nie z nami. Ale będę je odwiedzać codziennie, jak tylko pogoda pozwoli, bo to trzy domy wyżej.. i są dwa czarne i dwa takie bure chcieli je utopić, ale ja nie dam bo naprawdę są ładne i to futerko mają śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 one się wczoraj urodziły, więc jeszcze ze trzy tygodnie napewno będą z mamą, nie z nami. Ale będę je odwiedzać codziennie, jak tylko pogoda pozwoli, bo to trzy domy wyżej.. i są dwa czarne i dwa takie bure chcieli je utopić, ale ja nie dam bo naprawdę są ładne i to futerko mają śliczne No pewnie, jak mozna kotki takie sliczne topic? Kurcze, gdybym byla juz po przeprowadzce to bym wziela, ale nie bedzie mnie cale lato az do pazdziernika, a potem przez caly listopad . Ale znajdziesz im domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 liczę na to, że znajdę wybierasz się gdzieś na majówkę?? bo nie wiem, czy jest sens jutro włączać kompa, pewnie nikogo nie będzie małżonek to chyba juz Ci uciekł, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 liczę na to, że znajdę wybierasz się gdzieś na majówkę?? bo nie wiem, czy jest sens jutro włączać kompa, pewnie nikogo nie będzie małżonek to chyba juz Ci uciekł, co?? Nie wybieram sie, mam zamiar odbic sobie pozniej. I nie przejmuj sie, mam podzielna uwage. Z mezem pod pacha tez moge sie tu udzielac. Na szczescie ma swoj laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.04.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a teraz czas przedstawić nowego członka rodziny http://images27.fotosik.pl/204/9ac17d10c99bc07dmed.jpg http://images23.fotosik.pl/204/e5b7fc8412af64e5med.jpg mało wyraźne, bo też z komórki, a małe się strasznie wierciło co obstawiacie?? on czy ona? bo ja sie na tym nie znam Bosze ależ paskuda, tfu tfu na ... koci urok PRZEUROCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 01.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 ale sliczny kociak, mi tak sie kotek marzy a malz kotow nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 a malz kotow nie lubi skąd my to znamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 01.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A ja lubię kotki ale wole pieski...za to mąż kocha koty...a najbardziej je denerwować... ... Ania no już niedługo się zobaczy...co będzie...ale dalej wierzę że to jednak dziewczynka...taka mała rozrabiara będzie - coś czuję że po mamusi charakterek ma...tylko wcale nie wiem czy to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A ja lubię kotki ale wole pieski...za to mąż kocha koty...a najbardziej je denerwować... ... Ania no już niedługo się zobaczy...co będzie...ale dalej wierzę że to jednak dziewczynka...taka mała rozrabiara będzie - coś czuję że po mamusi charakterek ma...tylko wcale nie wiem czy to dobrze... Gosiu jedno dziecko z moim charekterkiem mi w zupełności wystarcza... aż za bardzo ta dzidzia jest dużo spkojniejsza od Dawidka, młody od pierwszych ruchów sprawdzał czy działam i jak działam w zależności od tego, czy to wątroba, czy pęcherz czy żebra... teraz mam spokój... aż sie dziwię to już napewno będzie tatusiowy temperament, bo on też taki spokojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 a malz kotow nie lubi skąd my to znamy ..... no co wy... sposobu na chłopa nie macie?? na każdego sie da coś znaleźć mój też nie chciał kota, zwłaszcza po przejściach ze Stefą... do dziś mruczy coś tam po kątach.. ale musiał zaakceptować kolejnego lokatora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Aniu -mój mąż naczytał się o toksoplazmozach i innych chorobach - i stwierdził, że dopóki nie mamy dzieci (dwójki ) -to kota nie będzie -a z dziecmi -to już wiecie jak sytuacja u mnie wygląda -więc kota sobie sprawię na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No i co tam slychac w swieto pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts