DarioAS 02.05.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 jeszcze mam strych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 jeszcze mam strych... Trzeba będzie podnieść A jeśli chodzi o ogrodzenie - posadź przy nim jakieś zimozielone pnącze (bluszcz jest najpewniejszy chyba), a przed ogrodzeniem zawsze możesz mieć różyczki Ja tam się nie znam, ale chyba na zimę się je przycina i żadne badyle nie sterczą Na ogrodzenie można też winobluszcz lub dzikie wino, tyle że na zimę zrzuca liście i tu faktycznie są badyle. Ale u mnie w starym domu te badyle tworzyły taką gęstwinę, że zimą też nie było nic widać przez nie A jak pięknie na jesieni się przebarwiają - tego widoku warte nawet badyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no, a u mnie do kwitnącego skrzydłokwiata dołączył kaktusek Aniu pokaż jeszcze tego skrzydłokwiata -bo nie mogę go znaleźc na tych dziesiątkach stron u Ciebie -a chcę wiedziec jak kwitnie -bo u mnie otwarli kwiaciarnię nieopodal i właśnie dziś toto oglądałam -może kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tylko przez chwilę tak będzie, bo zaraz dojdą dzieci, synowe, zięciowie, wnuki... Trzeba będzie znów coś dobudować No tak, szybko Dawidka ozenila ciocia Olga, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tylko przez chwilę tak będzie, bo zaraz dojdą dzieci, synowe, zięciowie, wnuki... Trzeba będzie znów coś dobudować No tak, szybko Dawidka ozenila ciocia Olga, nie ma co... Tiaaa, patrzę po tych moich bratanicach-diablicach Dopiero co były taaakiee maluteńkie, drobniutkie, bezradne A tu już takie duże wygadane, pyskate pannice, że tylko patrzeć, jak się tatuś z siekierką nie będzie wiedział, w którą stronę zwrócić Sama nie wierzyłam, jak mi kiedyś mówili, że dzieci tak szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tylko przez chwilę tak będzie, bo zaraz dojdą dzieci, synowe, zięciowie, wnuki... Trzeba będzie znów coś dobudować No tak, szybko Dawidka ozenila ciocia Olga, nie ma co... Tiaaa, patrzę po tych moich bratanicach-diablicach Dopiero co były taaakiee maluteńkie, drobniutkie, bezradne A tu już takie duże wygadane, pyskate pannice, że tylko patrzeć, jak się tatuś z siekierką nie będzie wiedział, w którą stronę zwrócić Sama nie wierzyłam, jak mi kiedyś mówili, że dzieci tak szybko rosną Szczegolnie jak nie musisz ich miec na co dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 W zasadzie dopóki się nie wyprowadziłam po remoncie, to od urodzenia miałam je prawie na co dzień I chyba właśnie wtedy tak to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no, a u mnie do kwitnącego skrzydłokwiata dołączył kaktusek Aniu pokaż jeszcze tego skrzydłokwiata -bo nie mogę go znaleźc na tych dziesiątkach stron u Ciebie -a chcę wiedziec jak kwitnie -bo u mnie otwarli kwiaciarnię nieopodal i właśnie dziś toto oglądałam -może kupię? się robi http://images25.fotosik.pl/198/644022df0349741dmed.jpg kwitną na biało, kwiaty utrzymują się w dobrym stanie dość długo, teraz ten z lewej już wypuścił drugą białą odnogę i przybyło mu parę liści za te kilka dni aż sie dziwię, bo stoi w dość ciemnym miejscu i daleko od okna, ale chyba halogeny mu służą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa No co, jak juz taki kawal chcesz przyjechac, to jeszcze bys dobry uczynek zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa ciekawe czy do Warszawy dotarłaby taka paczka w miarę dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa ciekawe czy do Warszawy dotarłaby taka paczka w miarę dobrym stanie Jak przyjedzie na imprezke to akurat kotki odchowane juz beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa No co, jak juz taki kawal chcesz przyjechac, to jeszcze bys dobry uczynek zrobila... a o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dobra, dobra, o moje dobre uczynki się nie martwcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aniu, ależ sliczny ten kiciuś, bierz czarnego, cudny!! ... drugiego zapakuj w paczkę i dla mnie wyślij Ta barierka też mi się podoba i najważniejsze - nie jest oklepana! Planujesz ją na ogrodzenie czy balkon? Ty tak nie pisz, bo jeszcze wyślę... jak jutro będzie ciepło to się przejdę do kociaków już z aparatem i jeszcze mamę tych stworzonek uchwycę w kadrze Cos tam slyszalam, ze jeszcze Olga sie przymierza do drugiego kota... Dobra, dobra, nie bądź taka słychliwa No co, jak juz taki kawal chcesz przyjechac, to jeszcze bys dobry uczynek zrobila... a o tym nie pomyślałam hihi i jak by brała ... to i mojego, bo ja do Wawy mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tylko przez chwilę tak będzie, bo zaraz dojdą dzieci, synowe, zięciowie, wnuki... Trzeba będzie znów coś dobudować No tak, szybko Dawidka ozenila ciocia Olga, nie ma co... jak tak patrzę na niego, to też wydaje mi się, że szybko się ożeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A ile tych kotkow tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts