OK 07.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Generalnie nie narzekam Bezproblemowa Tylko te dekolty Ja to mogę pokazać... obojczyki, żebra, mostek, te rzeczy... Trzeba sztukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Generalnie nie narzekam Bezproblemowa Tylko te dekolty Ja to mogę pokazać... obojczyki, żebra, mostek, te rzeczy... Trzeba sztukować Nawet mnie nie denerwuj... Jedyna kosc, jaka moge pokazac to nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Generalnie nie narzekam Bezproblemowa Tylko te dekolty Ja to mogę pokazać... obojczyki, żebra, mostek, te rzeczy... Trzeba sztukować Nawet mnie nie denerwuj... Jedyna kosc, jaka moge pokazac to nosa... Zawsze coś Ale chyba zawsze nam się podoba to, czego akurat nie mamy. A z biustem, jak ze wszystkim - najlepszy taki w miarę, nie za mały, nie za duży Tylko czy są takie w ogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Generalnie nie narzekam Bezproblemowa Tylko te dekolty Ja to mogę pokazać... obojczyki, żebra, mostek, te rzeczy... Trzeba sztukować Olga nawet nie wiesz ile się muszę namęczyć, żeby ubrać sukenkę z gorsetem na przykład... bez stanika cyce mam no widać, że go nie ma a dopasuj biustonosz tak, żeby był niewidoczny i dobrze leżał co z tego, ze wszyscy mówią jaki to dekolt, skoro sami sie nie meczą z jego odpowiednim ułożeniem, żeby dobrze wyglądał ale to pamiątka po dziecku, po drugim to już będę musiała koło pasa szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 szukałam takiego rozwiązania jeszcze przed zamężowieniem teraz już się przyzwyczaiłam do tego co mam mógłby tylko znajdować się o jeden poziom wyżej, żebym nie zawsze musiała szukać go koło brzucha... Ale przynajmniej łatwo znajdujesz, ja swojego to szukam od dwudziestu lat i jakoś mało widzę Ale Ci fajnie... Zazwyczaj fajnie, już go nawet polubiłam Gorzej, jak chcę jaką kieckę z dekoltem większym założyć To się trzeba nieźle nagimnastykować, żeby to na dekolt wyglądało, a nie na męską klatę Duzo bym dala za troche bardziej hmmmm meska sylwetke... Generalnie nie narzekam Bezproblemowa Tylko te dekolty Ja to mogę pokazać... obojczyki, żebra, mostek, te rzeczy... Trzeba sztukować Nawet mnie nie denerwuj... Jedyna kosc, jaka moge pokazac to nosa... Zawsze coś Ale chyba zawsze nam się podoba to, czego akurat nie mamy. A z biustem, jak ze wszystkim - najlepszy taki w miarę, nie za mały, nie za duży Tylko czy są takie w ogóle??? hm... takie C na przykład?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No dobra, przestanmy sie dolowac... To znaczy ja przestaje... To znaczy chociaz sprobuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jesli od małego palca drętwiejesz to odcinek lędźwiowy ale to w ciąży normalne. Staraj się chociaz delikatnie ćwiczyć plecki. Olga, jesli nie kręgosłup to może staw barkowy lub łokciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 C to chyba właśnie optimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 C to chyba właśnie optimum To jest wszystko bardzo ciekawe, bo jak sie poznalam z mezem, to mialam B, potem C, teraz mam D... I on caly czas mowi, ze rozmiar jest taki "akurat do reki" . No wiec albo jemu reka rosnie, albo te roznice tylko ja widze... (albo zaczeli robic mniejsze biustonosze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jesli od małego palca drętwiejesz to odcinek lędźwiowy ale to w ciąży normalne. Staraj się chociaz delikatnie ćwiczyć plecki. Olga, jesli nie kręgosłup to może staw barkowy lub łokciowy. Oba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A kto cie tam wie.. Może jedną reką piwko za często podnosiłaś a drugą grzebka lałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No super, to powiedz mi jeszcze, co w tym czasie robiłam kopytkami i już jestem cała szczęśliwa, bo wreszcie jakaś sensowna diagnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No super, to powiedz mi jeszcze, co w tym czasie robiłam kopytkami i już jestem cała szczęśliwa, bo wreszcie jakaś sensowna diagnoza Kopalas fliziarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.05.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ahahahahahahahahaha, musimy załozyc jakis NZOZ Diagnoza postawiona, stówka sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No super, to powiedz mi jeszcze, co w tym czasie robiłam kopytkami i już jestem cała szczęśliwa, bo wreszcie jakaś sensowna diagnoza Kopalas fliziarza... My tu mamy tylko glazurników Dobrze, że już jakiś czas siedzę na forum, bo jeszcze rok temu, to bym nie wiedziała, o czym gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ahahahahahahahahaha, musimy załozyc jakis NZOZ Diagnoza postawiona, stówka sie należy Nie ma sprawy, można czekiem? Ale najpierw mnie wyleczcie, o ile dobrze zrozumiałam diagnozę, to z alkoholizmu i napadów agresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts