Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No super, to powiedz mi jeszcze, co w tym czasie robiłam kopytkami i już jestem cała szczęśliwa, bo wreszcie jakaś sensowna diagnoza :lol: :lol: :lol:

Kopalas fliziarza... :lol: :lol:

My tu mamy tylko glazurników :lol:

Dobrze, że już jakiś czas siedzę na forum, bo jeszcze rok temu, to bym nie wiedziała, o czym gadasz :lol:

Specjalnie tak napisalam... :lol: :lol: :lol: :lol:

O rany, ze 2 dni nie zaglądałam, bo czasu brak, a teraz nadrabiam zaległości i znowu monitor opluty mam. Dziewczyny jesteście niesamowite, normalnie telewizor mogę wyrzucić, bo to forum mi wystarczy za rozrywkę. :lol: :lol: :lol:

Co do drętwienia dłoni to ja mam jeszcze inny przypadek. Drętwieją mi głównie 3 palce: duży, wskazujący i środkowy. Stwierdzony już mam zespół cieśni nadgarstka.

Nerw w nadgarstku jest uciskany i należy to chirurgicznie "naprawić".Wizytę u chirurga mam w listopadzie, a zabieg to chyba już w przyszłym roku.

No cóż nasza rzeczywistość.

Uciekam do pracy i miłego dnia zyczę. :D

Ania, ja CI się nie dziwię, że słaba jesteś, jak niedosypialaś codziennie. Dbaj o siebie, może jak mąż będzie mial wolne to niech sie dzieckiem zajmie a Ty wypocznij po tym tygodniu. Ale komu ja to mowię, jak już planujesz robienie balkonów.....

Ania jak tylko stanie na nogi, ze 3 koty wezmie do domu, 2 nowe psy, kanarka, chomika. Nie ma lekko. :lol: :lol:

Ania, ja CI się nie dziwię, że słaba jesteś, jak niedosypialaś codziennie. Dbaj o siebie, może jak mąż będzie mial wolne to niech sie dzieckiem zajmie a Ty wypocznij po tym tygodniu. Ale komu ja to mowię, jak już planujesz robienie balkonów.....

Ania jak tylko stanie na nogi, ze 3 koty wezmie do domu, 2 nowe psy, kanarka, chomika. Nie ma lekko. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malgos, Ty wiesz, jak jest... :lol: :lol: :lol:

robię przygotowania przed poniedziałkiem..

w przerwach pomiędzy kibelkiem a miską myłam okna...

w głowie mi się tak kręci, że na krzesło wejść nie mogłam, ale i tak dałam sobie rade.

Doszłam do wniosku, że jak przyjadą tacy panowie...

muszę mieć czysty i niezaćmiony widok z okna... :lol: :lol: :lol: :lol:

Onna mój mąż pracuje codziennie po 14 godzin, tylko w niedzielę mam go do dyspozycji...

i też w nie każdą :roll:

O rany, ze 2 dni nie zaglądałam, bo czasu brak, a teraz nadrabiam zaległości i znowu monitor opluty mam. Dziewczyny jesteście niesamowite, normalnie telewizor mogę wyrzucić, bo to forum mi wystarczy za rozrywkę. :lol: :lol: :lol:

staramy sie, staramy :wink:

Ty tak mówisz...

a u mnie odkąd mam internet wogóle telewizor nie jest włączany :lol:

chyba, że młody idzie bajkę oglądać, nawet małż czasem tu zajrzy jak ma gorszy dzień i odrazu mu sie nastrój poprawia :lol:

a my przeciez o samych ludzkich (budowlanych :oops: :lol: ) rzeczach piszemy :lol: :lol: :lol:

Dorsli, Ty wiesz ile jeszcze zostało do listopada??

Jeszcze zdążysz się do tego drętwienia przyzwyczaić i co wtedy???

Oj dziewczyny, to ja tu zaglądam, żeby poważnie na tematy budowlane pogadać, podpatrzyć wykończeniówkę, a tu widzę zebrało się babkie grono i ani myślą o budowaniu :lol: :lol: :lol: .... tak trzymać :D :D :D

przecież tu same rzeczy o budowaniu piszemy :o :o

zmiana miseczki z C na E to też temat budowlany...

:lol: :lol: :lol: :lol:

No Kochane :lol:

Parę dni mnie nie było i znowu masa zaległości w czytaniu :lol: :lol: :lol:

Aniu zdrówka życzę :lol: :lol: Ja też kiepsko się czuję, bo mnie jakaś mega alergia dopadła :cry: Też nie mogę się kłaść na plecach, w nocy mi biodra drętwieją i skurcze w nogi łapią. Więc nie jesteś sama :lol: :lol: :lol:

mi magnez pomógł :p

żyję, żyję :p

właśnie wróciłam z podwórka...

zmieniła mi się wizja ogródkowa i znów wzięłam się za te kamienie....

stwierdziłam, że rozłożę je na całą wysypaną korę, a wszystkie skalniaczki poprzesadzam do rogu.

Bo jak zobaczyłam tą dewastację dzisiaj to mi się słabo zrobiło..

a tu w końcu jeszcze jeden pies przybył :roll:

ta kora zamiast leżeć na folii to jest na trawie i za ogrodzeniem nawet, a folia goła i wesoła :-?

kurczę, musi ona być taka śliska :roll:

Tak myśle, że te kamienie to jednak lepsze rozwiązanie, przynajmniej na razie, potem się zobaczy co dalej... :lol: :lol: :lol:

Damro, mi chyba yeż trochę pomaga ten magnez :p