Bea7777 07.05.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Oj niestety... my jesteśmy od diagnozy a nie od leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No super, to powiedz mi jeszcze, co w tym czasie robiłam kopytkami i już jestem cała szczęśliwa, bo wreszcie jakaś sensowna diagnoza Kopalas fliziarza... My tu mamy tylko glazurników Dobrze, że już jakiś czas siedzę na forum, bo jeszcze rok temu, to bym nie wiedziała, o czym gadasz Specjalnie tak napisalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.05.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 W końcu to forum budowlane, trza sie wysławiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Kochane Teraz to mi powieki drętwieją. To znany objaw istotnej neurologicznej przypadłości i należy wszcząć natychmiast kroki zaradcze Do jutra, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Kochane Teraz to mi powieki drętwieją. To znany objaw istotnej neurologicznej przypadłości i należy wszcząć natychmiast kroki zaradcze Do jutra, papa Papapapapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 08.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj dziewczyny, to ja tu zaglądam, żeby poważnie na tematy budowlane pogadać, podpatrzyć wykończeniówkę, a tu widzę zebrało się babkie grono i ani myślą o budowaniu .... tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 08.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 O rany, ze 2 dni nie zaglądałam, bo czasu brak, a teraz nadrabiam zaległości i znowu monitor opluty mam. Dziewczyny jesteście niesamowite, normalnie telewizor mogę wyrzucić, bo to forum mi wystarczy za rozrywkę. Co do drętwienia dłoni to ja mam jeszcze inny przypadek. Drętwieją mi głównie 3 palce: duży, wskazujący i środkowy. Stwierdzony już mam zespół cieśni nadgarstka. Nerw w nadgarstku jest uciskany i należy to chirurgicznie "naprawić".Wizytę u chirurga mam w listopadzie, a zabieg to chyba już w przyszłym roku. No cóż nasza rzeczywistość. Uciekam do pracy i miłego dnia zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam, jak tam chorobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 08.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ania, ja CI się nie dziwię, że słaba jesteś, jak niedosypialaś codziennie. Dbaj o siebie, może jak mąż będzie mial wolne to niech sie dzieckiem zajmie a Ty wypocznij po tym tygodniu. Ale komu ja to mowię, jak już planujesz robienie balkonów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ania, ja CI się nie dziwię, że słaba jesteś, jak niedosypialaś codziennie. Dbaj o siebie, może jak mąż będzie mial wolne to niech sie dzieckiem zajmie a Ty wypocznij po tym tygodniu. Ale komu ja to mowię, jak już planujesz robienie balkonów..... Ania jak tylko stanie na nogi, ze 3 koty wezmie do domu, 2 nowe psy, kanarka, chomika. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ania, ja CI się nie dziwię, że słaba jesteś, jak niedosypialaś codziennie. Dbaj o siebie, może jak mąż będzie mial wolne to niech sie dzieckiem zajmie a Ty wypocznij po tym tygodniu. Ale komu ja to mowię, jak już planujesz robienie balkonów..... Ania jak tylko stanie na nogi, ze 3 koty wezmie do domu, 2 nowe psy, kanarka, chomika. Nie ma lekko. Malgos, Ty wiesz, jak jest... robię przygotowania przed poniedziałkiem.. w przerwach pomiędzy kibelkiem a miską myłam okna... w głowie mi się tak kręci, że na krzesło wejść nie mogłam, ale i tak dałam sobie rade. Doszłam do wniosku, że jak przyjadą tacy panowie... muszę mieć czysty i niezaćmiony widok z okna... Onna mój mąż pracuje codziennie po 14 godzin, tylko w niedzielę mam go do dyspozycji... i też w nie każdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 O rany, ze 2 dni nie zaglądałam, bo czasu brak, a teraz nadrabiam zaległości i znowu monitor opluty mam. Dziewczyny jesteście niesamowite, normalnie telewizor mogę wyrzucić, bo to forum mi wystarczy za rozrywkę. staramy sie, staramy Ty tak mówisz... a u mnie odkąd mam internet wogóle telewizor nie jest włączany chyba, że młody idzie bajkę oglądać, nawet małż czasem tu zajrzy jak ma gorszy dzień i odrazu mu sie nastrój poprawia a my przeciez o samych ludzkich (budowlanych ) rzeczach piszemy Dorsli, Ty wiesz ile jeszcze zostało do listopada?? Jeszcze zdążysz się do tego drętwienia przyzwyczaić i co wtedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj dziewczyny, to ja tu zaglądam, żeby poważnie na tematy budowlane pogadać, podpatrzyć wykończeniówkę, a tu widzę zebrało się babkie grono i ani myślą o budowaniu .... tak trzymać przecież tu same rzeczy o budowaniu piszemy zmiana miseczki z C na E to też temat budowlany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No Kochane Parę dni mnie nie było i znowu masa zaległości w czytaniu Aniu zdrówka życzę Ja też kiepsko się czuję, bo mnie jakaś mega alergia dopadła Też nie mogę się kłaść na plecach, w nocy mi biodra drętwieją i skurcze w nogi łapią. Więc nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Magi bierzesz coś na te skurcze nóg??Co z usg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 08.05.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No Kochane Parę dni mnie nie było i znowu masa zaległości w czytaniu Aniu zdrówka życzę Ja też kiepsko się czuję, bo mnie jakaś mega alergia dopadła Też nie mogę się kłaść na plecach, w nocy mi biodra drętwieją i skurcze w nogi łapią. Więc nie jesteś sama mi magnez pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hello. Jak tam Aniu, zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.05.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 żyję, żyję właśnie wróciłam z podwórka... zmieniła mi się wizja ogródkowa i znów wzięłam się za te kamienie.... stwierdziłam, że rozłożę je na całą wysypaną korę, a wszystkie skalniaczki poprzesadzam do rogu. Bo jak zobaczyłam tą dewastację dzisiaj to mi się słabo zrobiło.. a tu w końcu jeszcze jeden pies przybył ta kora zamiast leżeć na folii to jest na trawie i za ogrodzeniem nawet, a folia goła i wesoła kurczę, musi ona być taka śliska Tak myśle, że te kamienie to jednak lepsze rozwiązanie, przynajmniej na razie, potem się zobaczy co dalej... Damro, mi chyba yeż trochę pomaga ten magnez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ty to jestes! Jeszcze wczoraj ledwo zywa, a dzisiaj grzebie w ogrodku! Mnie by sie palcem ruszyc nie chcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Dziń dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts