OK 16.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Bluszcz ma być przed oknem w sypialni A popadacie pewnie za 10 lat, jak se urośnie Zazdroszczę, bo ten kawałek ziemi, w którym "mogę" sobie pogrzebać, jest nie mój, praktycznie na środku podwórka - w ogóle mnie nie ciągnie Nie ma gdzie usiąść i cieszyć się tym, co się zrobiło ja przedtem, jak nie miałam ogródka, to miałam dżunglę przy każdym oknie w domu.. mąż dostawał rozstroju nerwowego, bo nie mógł nawet okna otworzyć, żeby o coś nie zawadzić... Ja już kiedyś miałam ogród (tzn. mama miała ) i to był piękny ogród. Założony jeszcze przed wojną, architekci kraj. się nim zachwycali, jak przychodzili Brak mi tego domu i ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.05.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 masz za czym tęsknić, ja niestety dorobiłam sie dopiero pierwszego w moim życiu ogrodu i pewnie jeszcze niejedną zmianę tam zrobię zanim uzyskam to , o co mi chodzi albo i nie uzyskam... a te moje roslinki to są wszystkie takie malutkie, że jak robię zdjecie z oddalenia to ich nawet nie widać, gubią sie w tle... zanim one urosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.05.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 a tak wogóle, to własnie... zeżarłam kilogram winogrona nawet nie wiem kiedy, na dodatek popiłam to jogurtem i teraz mam mdłościa, musze iść na wyrko, bo zaraz oddam tak z połowę tego co zjadłam... kurczę, kiedy i gdzie (??!) ja to wepchałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Młode zeżarło Żeby nie było, jak z tym kapuśniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.05.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Śliczny ogródek się zapowiada Pełna gama roślinności....jeszcze tylko parę latek i nie poznasz...nie będziesz wierzyła, że jesteś taka zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Śliczny ogródek się zapowiada Pełna gama roślinności....jeszcze tylko parę latek i nie poznasz...nie będziesz wierzyła, że jesteś taka zdolna no, żeby tylko rosły... Olga, nie skończyło sie jak z kapuśniakiem na szczęście znów jestem pełna wigoru do pracy i zaraz idę działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Pięknie, pięknie Aniu . A te roślinki na skalniaku sadziłaś najpierw, a potem kamienie, czy sadziłaś pomiędzy kamieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Masz fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Pięknie, pięknie Aniu . A te roślinki na skalniaku sadziłaś najpierw, a potem kamienie, czy sadziłaś pomiędzy kamieniami? najpierw zrobiłam skalniaka, czyli posadziłam iglaki, położyłam folię i zasypałam korą. Potem poukładałam kamienie, żeby zakryć stary murek, bo niewyglądał zbyt ciekawie. Teraz dokupuję roślinek i wsadzam pomiędzy te kamienie, tylko podsypuję wybrane miejsce wcześniej ziemią. I czekam aż sie rozrośnie i zakryje te kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Dziedoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 17.05.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 DarioAS mam pytanie o korytarz schodowy - jaką ma szerokość? ile powinno byc zostawionego miesjca na takie drzwi i takie schody? (tez planuję drugie mieszkanie na poddaszu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Aniu mogłaś włożyć te odzyskane od sąsiada roślinki do ukorzeniacza, byłoby pewniejsze, że się ukorzenią. Ukorzeniacz nie jest drogi i nie ma daty przydatności, także można go potem używać x lat. A ja bym się nie martwiła na twoim miejscu że roślinki są maleńkie. Poczekaj do przyszłej wiosny to zobaczysz różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.05.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Te skalniakowe krzewinki to rosną jak szalone -przynajmniej u mnie -no i mnożą się na potęgę -chociaż faktycznie rok temu były mizerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Gdzie Was wywiało ? Chyba nie do ogródków bo u mnie GRAD pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ania ma dzisiaj komunię w rodzinie, a u mnie pogoda ogródkowa - może słońca dużo nie ma, ale nie pada... jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Gdzie Was wywiało ? Chyba nie do ogródków bo u mnie GRAD pada Ja jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ja jestem jeszcze chwilkę, bo do ojca idę - ale wieczorkiem wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 To wieczorkiem zapraszam na napitek u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 O ile jeszcze będę w stanie coś wypić, po tym śniadaniu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Alo alo ja już funkcjonuje-a tu nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts