OK 19.05.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Przynajmniej tyle dobrze, że się zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 póki głowy nie rozwalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Szyć trzeba było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 nie, lekko rozciął zaliczył róg krzesła czółkiem, jak się bawił z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To normalne w tym wieku, bez paru guzów się nie obejdzie, niestety Uciekam z roboty, na mały sabacik Na razie, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 tak odrazu?? to co się dziwisz kotu, że się buntuje, jak się nawet nie idziesz z nią przywitać po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 donoszę uprzejmie, że nasz Gosiaczek urodziła wczoraj o 9.40 córeczkę to teraz Magi... Twoja kolej Super, pogratuluj Jej ode mnie Mam nadzieję, że obie czują się dobrze No tak teraz moja kolej, ale to jeszcze 9 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A tak wogóle, to super fotki, wyglądasz mniamniuśnie Brzusio super, ale malusi w porównaniu z moim Za to rozmiar tego co nad biustem, porównywalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Magi, jak będę w tym miesiącu co Ty, to pewnie będę miała taki sam ale na tym zdjęciu to faktycznie wyszedł mi mniejszy brzuszek niż w rzeczywistości, mogłam zrobić fotkę bardziej bokiem, to byłoby lepiej 9 tygodni to już ciut, ciut jakby nie było 31 za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Magi, jak będę w tym miesiącu co Ty, to pewnie będę miała taki sam ale na tym zdjęciu to faktycznie wyszedł mi mniejszy brzuszek niż w rzeczywistości, mogłam zrobić fotkę bardziej bokiem, to byłoby lepiej 9 tygodni to już ciut, ciut jakby nie było 31 za Tobą No tak blisko, coraz bliżej Na początku te tygodnie tak szybko nie leciały, a teraz szaleństwo Muszę się porozglądać za wózkiem, łóżeczkiem itp., bo w lipcu jak będzie gorąco to nie bardzo mi się widzi latać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no, już pora robić wyprawkę potem już będziesz tylko czekać.. nadal nie wiesz co będzie?? czekam aż uzupełnisz swój wątek.. obiecałaś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no, już pora robić wyprawkę potem już będziesz tylko czekać.. nadal nie wiesz co będzie?? czekam aż uzupełnisz swój wątek.. obiecałaś ..... Obiecałam i po długim weekendzie na pewno się z obietnicy wywiążę na razie meble poskręcane, stoją przykryte folią żeby można było pomalować. A na malowanie czasu brak Nie wiem co będzie, liczyłam że mi teraz lekarka zrobi usg, ale w tej sytuacji, to nie wiem co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 DarioAS mam pytanie o korytarz schodowy - jaką ma szerokość? ile powinno byc zostawionego miesjca na takie drzwi i takie schody? (tez planuję drugie mieszkanie na poddaszu) ależ jestem przyślepawa zaraz pójdę obadać, bo na tą chwilę to już nie pamiętam ale mieliśmy bardzo wąsko, ledwo się tam dało wcisnąć meble przy wnoszeniu ale nie ruszaliśmy tam nic, takie wejście już było oryginalnie, tylko schody musieliśmy wyrównać, bo były baaardzo strome i wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Obiecałam i po długim weekendzie na pewno się z obietnicy wywiążę na razie meble poskręcane, stoją przykryte folią żeby można było pomalować. A na malowanie czasu brak Nie wiem co będzie, liczyłam że mi teraz lekarka zrobi usg, ale w tej sytuacji, to nie wiem co będzie po którym długim weekendzie??? napewno nowa lekarka będzie chciała sprawdzić czy wszystko wporządku i zrobi usg. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 tak odrazu?? to co się dziwisz kotu, że się buntuje, jak się nawet nie idziesz z nią przywitać po pracy Czasem tak od razu jest lepiej Jak wpadnę najpierw do domu, to muszę ją od razu nakarmić, a jak wracam potem wieczorkiem, to ona uważa, że znów powinna zostać nakarmiona, bo przecież wróciłam do domu Czasem strach wyskoczyć do kiosku Ale dziś po drodze mi się odechciało, wróciłam do domku i już nigdzie nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 jak to nigdzie nie idziesz??? a co z sabacikiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dadzą se radę beze mnie Jakaś taka senność mnie ogarnęła, że nie wiem, czy nie padnę zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 to chyba taki dzień... mnie od rana łebek pęka, nawet dzis nie sprzątałam specjalnie, tylko tak po łebkach i tak siedzę senna... czekam, aż małż wróci i się dzieciem zajmie...wtedy padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ty to masz prawo być zmęczona - cały czas zapi..lasz jak mały samochodzik Poza tym ciśnienie chyba poleciało na łeb na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no właśnie chyba poleciało dziś jest tragedia, słabo się czuję i poleguję co chwilę, bo aż mi sie w głowie kręci a to moje ciśnienie to wcale do wysokich nie należy, i ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts