Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magi, jak będę w tym miesiącu co Ty, to pewnie będę miała taki sam :wink:

ale na tym zdjęciu to faktycznie wyszedł mi mniejszy brzuszek niż w rzeczywistości, mogłam zrobić fotkę bardziej bokiem, to byłoby lepiej :wink:

9 tygodni to już ciut, ciut :wink:

jakby nie było 31 za Tobą :lol: :lol: :lol:

Magi, jak będę w tym miesiącu co Ty, to pewnie będę miała taki sam :wink:

ale na tym zdjęciu to faktycznie wyszedł mi mniejszy brzuszek niż w rzeczywistości, mogłam zrobić fotkę bardziej bokiem, to byłoby lepiej :wink:

9 tygodni to już ciut, ciut :wink:

jakby nie było 31 za Tobą :lol: :lol: :lol:

No tak blisko, coraz bliżej :lol: Na początku te tygodnie tak szybko nie leciały, a teraz szaleństwo :lol: Muszę się porozglądać za wózkiem, łóżeczkiem itp., bo w lipcu jak będzie gorąco to nie bardzo mi się widzi latać po sklepach :roll:

no, już pora robić wyprawkę :wink:

potem już będziesz tylko czekać..

nadal nie wiesz co będzie??

czekam aż uzupełnisz swój wątek..

obiecałaś :wink: .....

Obiecałam i po długim weekendzie na pewno się z obietnicy wywiążę :lol: :lol: :lol: na razie meble poskręcane, stoją przykryte folią żeby można było pomalować. A na malowanie czasu brak :roll:

Nie wiem co będzie, liczyłam że mi teraz lekarka zrobi usg, ale w tej sytuacji, to nie wiem co będzie :roll: :roll: :roll:

DarioAS mam pytanie o korytarz schodowy - jaką ma szerokość?

ile powinno byc zostawionego miesjca na takie drzwi i takie schody? (tez planuję drugie mieszkanie na poddaszu)

ależ jestem przyślepawa :oops: :oops:

zaraz pójdę obadać, bo na tą chwilę to już nie pamiętam :lol:

ale mieliśmy bardzo wąsko, ledwo się tam dało wcisnąć meble przy wnoszeniu :roll:

ale nie ruszaliśmy tam nic, takie wejście już było oryginalnie, tylko schody musieliśmy wyrównać, bo były baaardzo strome i wąskie :roll:

Obiecałam i po długim weekendzie na pewno się z obietnicy wywiążę :lol: :lol: :lol: na razie meble poskręcane, stoją przykryte folią żeby można było pomalować. A na malowanie czasu brak :roll:

Nie wiem co będzie, liczyłam że mi teraz lekarka zrobi usg, ale w tej sytuacji, to nie wiem co będzie :roll: :roll: :roll:

po którym długim weekendzie???

:lol: :lol: :lol:

napewno nowa lekarka będzie chciała sprawdzić czy wszystko wporządku i zrobi usg.

Tak myślę :wink:

tak odrazu??

to co się dziwisz kotu, że się buntuje, jak się nawet nie idziesz z nią przywitać po pracy :wink:

Czasem tak od razu jest lepiej :lol: Jak wpadnę najpierw do domu, to muszę ją od razu nakarmić, a jak wracam potem wieczorkiem, to ona uważa, że znów powinna zostać nakarmiona, bo przecież wróciłam do domu :lol: :lol: :lol: Czasem strach wyskoczyć do kiosku :lol:

Ale dziś po drodze mi się odechciało, wróciłam do domku i już nigdzie nie idę :roll: