Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Po tym długim weekendzie, po Bożym Ciele :lol: :lol: :lol:

Jakbym się coś jutro dowiedziała, to na pewno doniosę :lol: Ja też dziś ledwo żyłam, spałam 2 godziny i jakoś ogólnie było mi źle. A rodzinka już w łóżku zaległa, więc chyba zaraz do nich dołączę.

Dobrej nocki Dziewczyny, jutro może będzie lepiej :lol:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dwoje Was do tego trawienia - dacie radę :lol:

A mnie jakiś dziki głód napada :roll:

I straszny apetyt na słodkie - to chyba prawda, że co parę lat się zmienia smak. Przez ostatnich parę lat prawie w ogóle słodkiego nie jadłam - 2, 3 razy do roku tygodniowy napad na czekoladę i finito... a teraz już prawie pół roku, jak nic innego bym nie jadła, tylko słodkie :roll:

dzidziuś tego napewno by nie przetrawił, to pójdzie do mnie :wink:

ale, że prawie od dwóch miesiecy nic nie przytyłam, to teraz najwyższa pora :wink:

Trzeba zapodać jakieś kilo czy dwa, póki zimno i nic nie robię oprócz siedzenia i jedzenia...

:roll: :roll: :roll:

A ja nie jestem w ciazy a nie moge powiedziec, ze od dwoch miesiecy nie przytylam. :roll: :roll: :roll:

dbam, dbam...

właśnie dokonałam konsumpcji takiej kolacji, że znów zastanawiam się gdzie to wlazło :o :roll:

i kiedy ja to przetrawię... :-?

W biustonosz... :lol: :lol: :lol: :lol:

gdyby mnie tak w biustonosz zechciało pójść, to zjadałabym ze trzy kolacje :wink:

dbam, dbam...

właśnie dokonałam konsumpcji takiej kolacji, że znów zastanawiam się gdzie to wlazło :o :roll:

i kiedy ja to przetrawię... :-?

W biustonosz... :lol: :lol: :lol: :lol:

gdyby mnie tak w biustonosz zechciało pójść, to zjadałabym ze trzy kolacje :wink:

Ja zjadam trzy i nic :-? Wszędzie, ale nie w biustonosz :x

jak przyjdzie etap wykończeniówki, to odrazu to zgubisz.

A tak ten...

małż za mało działał, że nie zdążyłaś jeszcze zgubić tego co ccesz??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jak dla mnie to nie masz co gubić :wink: [/quote

Myslalam, ze juz jestem na etapie wykonczeniowki... :roll: :roll: :roll: A maz stara sie, ale kalorie uzupelniamy szybciutko alkoholem... :oops: :oops: :oops: :oops:

Jeszcze nie jesteś na etapie wykończeniówki :lol:

To wtedy, jak grzebki już prawie pójdą, wszystko na cacy wymalowane, a tu przy montażu drzwi coś up..., a to kuchnia na raty, a tu lampki po powieszeniu się nie włączają, jak chcesz itd. - a Ty w tym czasie latasz w kółko na miotle i sprzątasz :lol:

To jest wykończeniówka :lol:

Jeszcze nie jesteś na etapie wykończeniówki :lol:

To wtedy, jak grzebki już prawie pójdą, wszystko na cacy wymalowane, a tu przy montażu drzwi coś up..., a to kuchnia na raty, a tu lampki po powieszeniu się nie włączają, jak chcesz itd. - a Ty w tym czasie latasz w kółko na miotle i sprzątasz :lol:

To jest wykończeniówka :lol:

Hmmmmm... Az boje sie myslec... :roll: :roll: :roll: