DarioAS 21.05.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, i tych Kubusiów co znam... to kurcze same przystojniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 po oficjalnym pozwoleniu Gosiaczka pochwalę się Kingusią przypominam, że urodziła sie w niedzielę, dzisiaj Gosia wróciła z małą juz do domku http://images25.fotosik.pl/216/d19c21e1429f43aa.jpg http://images32.fotosik.pl/259/386b63443b6dd8dc.jpg kurczę... jestem ciocią!!! ale włoski to już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, i tych Kubusiów co znam... to kurcze same przystojniaki To fakt Jeśli wolno się wtrącić lbryndal, może daj papierową białą tapetę zamiast farby? Jak wyrośnie zerwiesz Aniu, jaki fajny maluszek Gratulacje z okazji zostania Ciocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Retyy jaka słodka !! Ja też chcę... Gratuluję całej rodzince Gosiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cioci również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no ba.. ale się cieszę to taki odmierzalnik czasu... jeszcze Magi... i ja i kuzynka męża miesiąc po mnie... i wiecie, że na razie to w tym roku jestem ciocią po raz piąty i to po raz piąty dziewczynki?? no i jak tu myśleć... przełamię statystykę czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie przełamuj, córcia Ci się przyda do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie przełamuj, córcia Ci się przyda do kompletu Do pilnowania braciszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie przełamuj, córcia Ci się przyda do kompletu Do pilnowania braciszka... Marzenia Dziewczynki to dopiero potrafią dać w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ania, jak chcesz loczki to wlaz szybko do mnie, bo zaraz bedzie po loczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 21.05.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Piękną mam córę...kochana taka...a zdjęcie macie dokładnie zaraz po porodzie...muszę resztę zdjęć wgrać, bo na kompie na razie tylko te...a teraz śpi...ech...ona ciągle śpi...i minki fajne robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Piękną mam córę...kochana taka...a zdjęcie macie dokładnie zaraz po porodzie...muszę resztę zdjęć wgrać, bo na kompie na razie tylko te...a teraz śpi...ech...ona ciągle śpi...i minki fajne robi... GRATULACJE!!! Bardzo piekna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Piękną mam córę...kochana taka...a zdjęcie macie dokładnie zaraz po porodzie...muszę resztę zdjęć wgrać, bo na kompie na razie tylko te...a teraz śpi...ech...ona ciągle śpi...i minki fajne robi... Moje Gratulacje Gosiaczku. Fajniusia Dziewuszka Też taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 że o sobie nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 że o sobie nie wspomnę... Cos mowilas, ze Ci teraz wszystko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no tak, ale wiadomo, że parka to parka i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no tak, ale wiadomo, że parka to parka i z głowy Dwoch chlopakow to moze byc rzeczywiscie niezly sajgon. Chociaz nie powiedziane, ze drugi w mamusie sie wda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 kobietki szukajcie jeszcze takich tapczaników czy sofek dla dzieci, bo ja nic nie znalazłam więcej ciekawego chodzi tylko o to, żeby było nie za dorosłe z wyglądu i nie za wąskie, bo podoba mi się np. łóżeczko, które ma synek Mikity, ale dla mojego jest za wąskie, jestem pewna, że musi być poprostu szersze i tyle taka po rozłożeniu raczej dwójeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no tak, ale wiadomo, że parka to parka i z głowy Dwoch chlopakow to moze byc rzeczywiscie niezly sajgon. Chociaz nie powiedziane, ze drugi w mamusie sie wda... na razie jest to całkowite przeciwieństwo do Dawidka, bo on już w brzusiu szalał, jak ... od pierwszych ruchów, a teraz mam taką spokojną kruszynkę... muszę się dobrze skupić, żeby poczuć jakiś ruch, taki leniuszk z tego maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 kobietki szukajcie jeszcze takich tapczaników czy sofek dla dzieci, bo ja nic nie znalazłam więcej ciekawego chodzi tylko o to, żeby było nie za dorosłe z wyglądu i nie za wąskie, bo podoba mi się np. łóżeczko, które ma synek Mikity, ale dla mojego jest za wąskie, jestem pewna, że musi być poprostu szersze i tyle taka po rozłożeniu raczej dwójeczka Zobacz tutaj... http://www.babybest.pl/lozka.html Ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts