Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to i ja się wtrącę do tematów łóżkowych ;)

A nie myślalaś o takim zwykłym lóżku z materacem, lóżeczko sosnowe np? normalnych rzmiarów. Możńa to sobie potem pomalowac dowolnie, dokręcić jakiś panel ze sklejki do boków wycięty w kształt dowolny a materacyk oobszyć czymś kolorowym i będzie w sam raz dziecięce łóżko... My sie zastanawiamy nad łóżkiem do sypialni i znaleźliśmy producenta z okolic Krakowa, który się na allegro wystawia ŁÓżka co prawda do złożenia są ale wydają się solidne, zwłąszcza takie najdroższe z grubtymi nogami (kosztuje 490 zł bodajże ;)

Ty masz ten komfort że możesz pojechac i obejrzeć osobiście....

to i ja się wtrącę do tematów łóżkowych ;)

A nie myślalaś o takim zwykłym lóżku z materacem, lóżeczko sosnowe np? normalnych rzmiarów. Możńa to sobie potem pomalowac dowolnie, dokręcić jakiś panel ze sklejki do boków wycięty w kształt dowolny a materacyk oobszyć czymś kolorowym i będzie w sam raz dziecięce łóżko... My sie zastanawiamy nad łóżkiem do sypialni i znaleźliśmy producenta z okolic Krakowa, który się na allegro wystawia ŁÓżka co prawda do złożenia są ale wydają się solidne, zwłąszcza takie najdroższe z grubtymi nogami (kosztuje 490 zł bodajże ;)

Ty masz ten komfort że możesz pojechac i obejrzeć osobiście....

no właśnie takie zwykłe łóżko już było przerabiane i chcemy coś innego.

Podoba mi sie takie, ale dla nas czy starszaka, młody jest jeszcze w takim wieku, że nie musi mieć takiego bardzo poważnego łóżeczka.

Jakbyście widziały, jak on się przyczepia do monitora jak widzi takie kolorowe łóżko-autko czy inne tego typu.

A na zwykłe zero reakcji. A ja bym chciała, żeby sie jak najszybciej przestawił z łóżeczka na nowe, większe łóżko. I to troche musi być zmotywowane :wink:

A takie sofy, jak ta niebieska też wywołuje reakcję u niego, jest niska, mało miejsca zajmuje po złożeniu i pościel można schować.

:roll: :roll: :roll: :roll:

to tylko przemyslenia.. :wink:

Ania, ale ze zwyklego łóżka bardzo lątwo można zrobić coś takiego jak to np:

http://www.mirat.pl/sklep,2648,,,03,,pl-pln,418847,0.html

wystarczy przyciąć sklejkę, pomalować i przykręcić do brzegów. Można nawet dodać prawdziwe koła, albo jakieś nadmuchane. A jak mały urośnie i bedzie chcial dorosle łóżko to po prostu odkręca się sklejkę i już...

Ania, ale ze zwyklego łóżka bardzo lątwo można zrobić coś takiego jak to np:

http://www.mirat.pl/sklep,2648,,,03,,pl-pln,418847,0.html

wystarczy przyciąć sklejkę, pomalować i przykręcić do brzegów. Można nawet dodać prawdziwe koła, albo jakieś nadmuchane. A jak mały urośnie i bedzie chcial dorosle łóżko to po prostu odkręca się sklejkę i już...

Ale to dobre jest, i cena tez nie powala...

http://www.istore.com.pl/prods/418847.jpg

zapodam fotkę...

Onna, to jest fajne!!

Po co mam przerabiać ze zwykłego łóżka na takie, skoro mogę potem takie przerobić na zwykłe...

Cena mi pasuje, autko nie wygląda tandetnie...

Widziałam już je, ale w dużo wyższej cenie...

albo podobne...

Onna, ale trafiłaś!! :p :p :p

z tą "niewygodnością" to chodziło mi o to zielono-pomarańczowe (post się opóźnił :-? ), ale ta wyścigówka wygląda zachęcająco :) -z tym, że jak będzie siostra, to raczej łóżka po bracie nie przejmie :) ...

To zielono-pomaranczowe nie ma zadnego oparcia z tylu ani z boku - efekt taki, ze poduszka jest caly czas na ziemi a mlode pod lozkiem...

jak będzie siostra to się zalozy inne boki ze sklejki ;)

Ania, dopiero do mnie dotarło co pisalas, że nie chcesz przerabiać... Ja niestety często musiałam oszczędzać więc najczęściej przychodza mi pomysly pt. "jak coś zrobić" ;)

Dla mnie te samochody te znie sa doskonałe, bo mają czasem kanty. Jak nie ma czegoś co jest dobre to zawsze można to jakoś wykombinować... ;)