aasienkaaa 04.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aasienka a znajoma też ma komplet? (plafon i kinkiet?). Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać w rzeczywistości i czy nie jest zbyt sufitowa ta lampa.. Chodzi mi o to, że nic z niej nie wisi w dół, wszystko takie płaskie Moja znajoma ma w dwóch pokojach takie plafony, kinkietów nie ma. Te plafony faktycznie są tak przy samym suficie ale dzięki temu światło roznosi się już od samej góry i w pokoju jest bardzo jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 04.09.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 znów temat drzwi... rano zrobiłam interwencję, bo dalej cisza. Miały być do 5, 6 tyg, minęło 7! A pani do mnie, że dostawy nie ma nadal a drzwi mogą przyjść maksymalnie do 8 tyg. No, ze mną umawiała się inaczej... Powiedziałam, co myślę i się rozłączyłam. No i co? Drzwi właśnie dojechały na budowę!!! Jutro muszę tam popędzić i obadać sprawę . Jak zdążę oczywiście, bo jeszcze czeka mnie wizyta w Krakowie- odbór dyplomu..... (egzamin w czerwcu i tyyyle czekania czy się zdało, czy nie . Ale się zdało ) No to gratulacje!!!!!!! a z czego ten egzamin, bo nie jestem w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dyplomówka z zakresu kosmetyki i wizażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kurcze dario bede w polsce za 2 tygodnie to moge zrobic zdjecie, nie wiem czy chcesz poczekac.moze cos znajde na stronach internetowych szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kurcze dario bede w polsce za 2 tygodnie to moge zrobic zdjecie, nie wiem czy chcesz poczekac. moze cos znajde na stronach internetowych szybciej wiesz, ja juz kupiłam ten plafon, już nie mam na co czekać. Ale chętnie zobaczę jak to wygląda u Ciebie, zawsze może jakiś pomysł mnie jeszcze najdzie. Bo dostawa ma być tej lampy dopiero za 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aga mój syn też ma na imię Dawidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 fajnie. nam podobal sie jeszcze Mateusz. dla coreczki mialo byc Oliwia. no to zdaze ci podeslac to zdjecie.jest naprawde jasne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Mnie się też podoba Mateusz, ale mój brat ma tak na imię. Córcia miała być Sara, Sandra (typ męża) lub Daria. Może jeszcze kiedyś... Czekam na zdjęcia . A teraz znów potrzebuję waszych rad, zastanawiam się nad pojemnikiem na płyn do mycia naczyń, bo zawsze mnie wk... ,że albo się przewraca, albo dostał nóg i się przestawił, albo, albo. I wogóle te butelki zaraz się robią bleeee. Tylko, że jedyne jakie znalazłam są ze stali, a mam zlew z konglomeratu (czy czegoś tam). Baterii jeszcze nie mam, jednak napewno będzie taka, jak zlew. No i... Pasuje w takim razie do tego taki dozownik? Dodam, że jest on wkręcany w zlew i widać w nim tylko "łebek", a nie pojemnik http://images23.fotosik.pl/75/23aedf0453a33cd5med.jpg http://images13.fotosik.pl/70/3451aaea58e75d6a.jpg no i który ładniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ten pierwszy ladny. drugi mi sie kojarzy z mrowkojadem. ja to mam ale skojarzenia. ide spac. dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.09.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Znowu mieszam... Mąż to chyba już ma dość moich wydziwiań... Bo tak- zrezygnowałam z lampy smoka (już miała być na 100%, tylko czekałam, aż się zacznie jutro nowa aukcja). Kupujemy fototapetę, do niej ten smok już nie pasuje, nie ta bajka... Tzn. wygląda zbyt groźnie przy kubusiu puchatku. Poszukam czegoś innego . Tylko... podoba się Wam? Dawidek, jak ją zobaczył na monitorze, to aż piał z radości http://images29.fotosik.pl/74/b4bcdd6d1705a63e.jpg piekna ta fototapeta! gdzie mozna zdobyc takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.09.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Tapeta SUPEROWSKA!!!! Gdzie coś takiego można nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 05.09.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mnie się też podoba Mateusz, ale mój brat ma tak na imię. Córcia miała być Sara, Sandra (typ męża) lub Daria. Może jeszcze kiedyś... Czekam na zdjęcia . A teraz znów potrzebuję waszych rad, zastanawiam się nad pojemnikiem na płyn do mycia naczyń, bo zawsze mnie wk... ,że albo się przewraca, albo dostał nóg i się przestawił, albo, albo. I wogóle te butelki zaraz się robią bleeee. Tylko, że jedyne jakie znalazłam są ze stali, a mam zlew z konglomeratu (czy czegoś tam). Baterii jeszcze nie mam, jednak napewno będzie taka, jak zlew. No i... Pasuje w takim razie do tego taki dozownik? Dodam, że jest on wkręcany w zlew i widać w nim tylko "łebek", a nie pojemnik no i który ładniejszy? Mnie też się wydaje że ten pierwszy dozownik jest ładniejszy, taki delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 05.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 cześć DarioAS Wróciłam z niebytu internetowego Ale u Ciebie sie slicznie zrobiło Pozdrawiam serdecznie i gratuluje zdobycia dyplomu. cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 DarioAS a może bateria zlewozmywakowa zintegrowana z dozownikiem? nie musisz nawiercac drugiwgo otworu.http://www.romexim.pl/kat2005/michigan_chrom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 05.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 to są właśnie nasze płytki podłogowe do kuchni http://images27.fotosik.pl/71/3dc8734b8c6dbafcmed.jpg http://images13.fotosik.pl/58/ebb6677a3e0bb72amed.jpg DarioAS bardzo ładne płytki. Czy możesz napisać jakie to są i ile kosztowały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 05.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 jacie fajny ten dozownik ederyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 bardzo dobre to rozwiązanie z tą baterią. Nawet nie wiedziałam, że takowe istnieją . Problem znów z drugą połówką... Bateria musi być pod zlew, czyli mniej więcej taka: http://sklep.kati-kati.pl/galerie/deante-azuryt-bateria-gr_7666.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Aguś83 płytki kupowałam w Leroy Merline po 38,95 zł (chyba), więc nie są drogie. Bardzo odpowiada mi ich faktura- tą przecierkę czuć w dotyku, są szorstkie i matowe. Firma- Ceramika Gres . CYLA witam wśród internautów! Od razu piszę, że czekamy na dalsze wieści z Twojego domku, już mnie dawno ciekawość podżera... Robi mi się łazienka, ciekawe czy wyjdzie mi tak dobrze, jak Twoja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ten pierwszy ladny. drugi mi sie kojarzy z mrowkojadem. ja to mam ale skojarzenia. A powiem Ci, że masz rację. Też mi przypomina coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=676548 Zapraszam . Ja skorzystałam z usług m2tapety, bardzo miły pan wszystko wyjaśnił i nawet przesłał mi na maila dodatkowe wzory, żeby coś sobie wybrać. Jak komuś nie odpowiada, to trzeba poprostu wejść na allegro i wpisać fototapety. I to cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts