malgos2 28.05.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zasadz winogrono, to wino bedziesz mogla robic. Dobrze gada Dać jej... wina Dzisiaj do nocy pracuje. Zero alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zasadz winogrono, to wino bedziesz mogla robic. Dobrze gada Dać jej... wina Dzisiaj do nocy pracuje. Zero alkoholu. Nawet lampki wina ?! Mają internetowe alkomaty, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zasadz winogrono, to wino bedziesz mogla robic. Dobrze gada Dać jej... wina Dzisiaj do nocy pracuje. Zero alkoholu. Nawet lampki wina ?! Mają internetowe alkomaty, czy co? Nie tylko po pierwsze malo prawdopodobne, ze poprzestane na lampce , a po drugie nie moge glupot opowiadac... Czasami cos tam wypijam przed, szczegolnie jak nauczam o 12 w nocy, ale to wtedy kiedy mam takich uczniow, co sie sami ucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 28.05.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ania a mi padł jeden z tych pięciu cyprysików, które ostatnio kupowałam... Zrobił się zupełnie brązowy I następny też zaczyna zmieniać kolor Mam nadzieję, że choć te trzy przeżyją... Co do Twoich roslinek to też mi się wydaje, że troszkę za gęsto (za jakis czas będziesz musiała przesadzać bo się poduszą - u nas też tak było, a niektórych juz sie nie dało uratować ) to nie dobrze, że padły moje też troszkę brązowieją od spodu, ale trzymają sie póki co jeszcze w miarę dobrze. A może to zła ziemia? Może trzeba było ją zakwaśić?? One sa posadzone w jednym rzędzie a ten zdychający rośnie po środku. To chyba nie to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? No tak, w zasadzie moglabym cokolwiek powiedziec, i tak uwierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? No tak, w zasadzie moglabym cokolwiek powiedziec, i tak uwierza... Taki nauczyciel języka, to ma łatwe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? No tak, w zasadzie moglabym cokolwiek powiedziec, i tak uwierza... Taki nauczyciel języka, to ma łatwe życie Szczegolnie polskiego... Zawsze im mowie, ze im dluzej oni sie mecza z jakims tematem, tym ja mam wiecej pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ania a mi padł jeden z tych pięciu cyprysików, które ostatnio kupowałam... Zrobił się zupełnie brązowy I następny też zaczyna zmieniać kolor Mam nadzieję, że choć te trzy przeżyją... Co do Twoich roslinek to też mi się wydaje, że troszkę za gęsto (za jakis czas będziesz musiała przesadzać bo się poduszą - u nas też tak było, a niektórych juz sie nie dało uratować ) to nie dobrze, że padły moje też troszkę brązowieją od spodu, ale trzymają sie póki co jeszcze w miarę dobrze. A może to zła ziemia? Może trzeba było ją zakwaśić?? One sa posadzone w jednym rzędzie a ten zdychający rośnie po środku. To chyba nie to .. to ciekawe tak jeszcze myślę, że może coś podgryzło korzenie, albo co.. chyba, że już miał jakąś chorobę ze sklepu ze sobą.. mi co drugi kwiatek kupiony w markecie pada po paru miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? No tak, w zasadzie moglabym cokolwiek powiedziec, i tak uwierza... Taki nauczyciel języka, to ma łatwe życie Szczegolnie polskiego... Zawsze im mowie, ze im dluzej oni sie mecza z jakims tematem, tym ja mam wiecej pieniedzy. niektórzy, to mają fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A skąd oni mają wiedzieć, że głupoty opowiadasz? No tak, w zasadzie moglabym cokolwiek powiedziec, i tak uwierza... Taki nauczyciel języka, to ma łatwe życie Szczegolnie polskiego... Zawsze im mowie, ze im dluzej oni sie mecza z jakims tematem, tym ja mam wiecej pieniedzy. niektórzy, to mają fajnie.... Ale wiesz, jak mi sie czasami nie chce o tych przyimkach i biernikach gadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zwłaszcza jak jakiś tuman się trafi, co??? mnie by się też nie chciało... zresztą to trudna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 idę na polko oblukać płotek... właśnie przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aparatu nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nie zapomnę, trza jeszcze produkcję balkonu zakronikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zwłaszcza jak jakiś tuman się trafi, co??? Noooo, taki co to czasownika od przymiotnika nie odroznia i mowi mi, ze jak ma w zdaniu: oglada, to to jest zenski czasownik, bo sie konczy na "a". No i wez tu gadaj z glupim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zwłaszcza jak jakiś tuman się trafi, co??? Noooo, taki co to czasownika od przymiotnika nie odroznia i mowi mi, ze jak ma w zdaniu: oglada, to to jest zenski czasownik, bo sie konczy na "a". No i wez tu gadaj z glupim... Może myli z francuskim "e" na końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zwłaszcza jak jakiś tuman się trafi, co??? Noooo, taki co to czasownika od przymiotnika nie odroznia i mowi mi, ze jak ma w zdaniu: oglada, to to jest zenski czasownik, bo sie konczy na "a". No i wez tu gadaj z glupim... Może myli z francuskim "e" na końcu? Taaaaaa. I dlatego mowi: on interesuje sie muzykiem... (bo przeciez on jest meski...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ania a mi padł jeden z tych pięciu cyprysików, które ostatnio kupowałam... Zrobił się zupełnie brązowy I następny też zaczyna zmieniać kolor Mam nadzieję, że choć te trzy przeżyją... Co do Twoich roslinek to też mi się wydaje, że troszkę za gęsto (za jakis czas będziesz musiała przesadzać bo się poduszą - u nas też tak było, a niektórych juz sie nie dało uratować ) to nie dobrze, że padły moje też troszkę brązowieją od spodu, ale trzymają sie póki co jeszcze w miarę dobrze. A może to zła ziemia? Może trzeba było ją zakwaśić?? One sa posadzone w jednym rzędzie a ten zdychający rośnie po środku. To chyba nie to .. to ciekawe tak jeszcze myślę, że może coś podgryzło korzenie, albo co.. chyba, że już miał jakąś chorobę ze sklepu ze sobą.. mi co drugi kwiatek kupiony w markecie pada po paru miesiącach u mnie się okazało że tuje zdechły z powodu kurcze urządzonego mrowiska... wytrzymały kilka miesięcy a potem zaczęły usychać... w korzeniach się tałatajstwo zalęgło, jak wywaliłam suche już badylki to się okazało, że w doniczce normalnie mrówa na mrówie i larwa na larwie ale fakt, że Twój może chory jakiś, albo miał podcięte korzenie czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts