Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Mnie mrówki zjadły już pół warzywnika:(((

Ania, łóżeczko bardzo fajne:) Dawidek napewno będzie zachwycony (P.S. Rewelacyjny chłopczyk, super są takie małe łobuziaki :wink: )

Widzę mnóstwo pracy w ogródku:) Juz jest bardzo ładnie:) Aż zazdroszczę, bo mnie ciągle ugor, musiałabym z miesiąc wolnego mieć, dlaczego ja nie zostałam nauczycielem?......

A co do płotków, to nie wiem, czy malować. Ja teraz zamawiałam zjeżdżalnię i mi mówili, żebym nie malowała tego żadnym lakierem, bo popęka. Raz na rok impregnuje się bejcą i koniec.

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na ogródek nie ma co patrzeć...

panowie wznoszą się w góre i całe podwórze zawalone mam deskami, deseczkai, drutami...

aż mi słabo, jak patrzę przez okno na to pobojowisko...

i naszą pięknie rozplantowaną ziemię szlag trafił, teraz jest zadeptana i zawalona drzewem, żwirem itd :cry: :cry: :cry: :cry:

dziś pół dnia pracowałam nad płotkiem...

glancowałam ( :wink: ) na gładziutko przęsła, zeby se kto potem nie powiedział, że u mnie drzazge wbił w ...

trochę roboty przy tym, bo jadę to z każdej strony papierem ściernym, a tu same dziurki niewygodne, bo pod skosem :-?

dwa przęsła zrobione, jeszcze dwa.

A teraz zbieram się do lekarza powoli, bo juz minął miesiac i dziś jadę na główne usg :p

Mnie mrówki zjadły już pół warzywnika:(((

Ania, łóżeczko bardzo fajne:) Dawidek napewno będzie zachwycony (P.S. Rewelacyjny chłopczyk, super są takie małe łobuziaki :wink: )

Widzę mnóstwo pracy w ogródku:) Juz jest bardzo ładnie:) Aż zazdroszczę, bo mnie ciągle ugor, musiałabym z miesiąc wolnego mieć, dlaczego ja nie zostałam nauczycielem?......

A co do płotków, to nie wiem, czy malować. Ja teraz zamawiałam zjeżdżalnię i mi mówili, żebym nie malowała tego żadnym lakierem, bo popęka. Raz na rok impregnuje się bejcą i koniec.

własnie dziś tak sobie myślałam o Tobie, bo dawno Cię nie było i zastanawiałam się, czy wszystko gra :wink:

Mikita, do końca lata zdążysz wszystko zrobić :wink:

Ja płotka nie będe malować lakierem, tylko drewnochronem na taki kolor jak podbitka. Nawet nie pomyślałam o lakierze :wink:

A bejca jest ponoć za słaba na zewnątrz :o

wczoraj wróciłam od lekarza dopiero przed 23.00, więc odrazu poszłam spać. Dziecię się uparło, trzeba znów czekać...

Pokazało nam...

pupkę :o :lol: :lol: :lol: :lol:

leży sobie główką na mojej lewej stronie pod serduszkiem, no i z nóżkami na pęcherzu, bo tam ponoć ma najwięcej miejsca...

to wszystko tłumaczy moje ostatnie ciągotki do kibelka :roll:

co z niego wyjdę, to juz szłabym spowrotem :o

ał ła...

i tak sobie leży boczkiem do świata...

tak myślicie??

bo mi się strasznie chce rózową sukieneczkę kupić... :roll:

A nie pisałaś Magi, że kiedys tam wyszło, że to raczej synek będzie??

Pisałam, pisałam, bo z dwóch pierwszych usg, zdaniem lekarki tak wynikało, ale po 3 już nie była taka pewna, a nawet bardziej obstawiała dziewuszkę :roll: