malgos2 30.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No to chyba umieracie wszystkie z ciekawosci? No ja bardzo bym się chciała dowiedzieć, bo muszę jeszcze sporo rzeczy kupić i miałabym ułatwione zadanie. Jakoś bym nie chciała mieć niespodzianki przy porodzie Tylko gorzej, jak Ci lekarz mowi, ze na 100% jedno, a wylazi z Ciebie drugie... Zawsze mozna pomyslec, ze Ci dzieci podmienili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No to chyba umieracie wszystkie z ciekawosci? No ja bardzo bym się chciała dowiedzieć, bo muszę jeszcze sporo rzeczy kupić i miałabym ułatwione zadanie. Jakoś bym nie chciała mieć niespodzianki przy porodzie Tylko gorzej, jak Ci lekarz mowi, ze na 100% jedno, a wylazi z Ciebie drugie... Zawsze mozna pomyslec, ze Ci dzieci podmienili... No tak od początku dzieci nas zaskakują, nawet już w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No to chyba umieracie wszystkie z ciekawosci? No ja bardzo bym się chciała dowiedzieć, bo muszę jeszcze sporo rzeczy kupić i miałabym ułatwione zadanie. Jakoś bym nie chciała mieć niespodzianki przy porodzie Tylko gorzej, jak Ci lekarz mowi, ze na 100% jedno, a wylazi z Ciebie drugie... Zawsze mozna pomyslec, ze Ci dzieci podmienili... No tak od początku dzieci nas zaskakują, nawet już w brzuchu Szczegolnie jak ich tam wiecej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ania...jak takie wsytdiwe dzidzi to dziewczynka pewnie....moja koleżanka do samego końca nie wiedziała i lekarz jej powiedział że zazwyczaj dziewczynki się tak ukrywają... - i wyszła z brzuszka dziewczynka właśnie... A te różowe sukieneczki to rzeczywiście boskie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cześć Gosiaczku, a Wy jak się czujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Hej Aniu, jak tam winorosl na plocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cześć Gosiaczku, a Wy jak się czujecie? A dobrze dobrze, dziękujemy...dzidzia cały czas przy cycu...taki głodomorek z niej mały...i rośnie rośnie... Jutro wybieram się z mężem do kościoła...i się zatanawiam jak to z nia będzie...jak to taki cycol mały...mam nadzieję że spać akurat będzie...bo inaczej sobie nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cześć Gosiaczku, a Wy jak się czujecie? A dobrze dobrze, dziękujemy...dzidzia cały czas przy cycu...taki głodomorek z niej mały...i rośnie rośnie... Jutro wybieram się z mężem do kościoła...i się zatanawiam jak to z nia będzie...jak to taki cycol mały...mam nadzieję że spać akurat będzie...bo inaczej sobie nie wyobrażam To najwyzej bedziesz robic za Matke Boska... Ciekawa jestem, co ksiadz na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Znając życie -to napewno mała będzie chciała cyca nie wtedy kiedy to pasi mamusi Ale będąc w życiu na kilku chrztach widziałam, że mamusie leciały z "cycem" do Zakrystii -tylko trzeba by wcześniej księdza zapytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Znając życie -to napewno mała będzie chciała cyca nie wtedy kiedy to pasi mamusi Ale będąc w życiu na kilku chrztach widziałam, że mamusie leciały z "cycem" do Zakrystii -tylko trzeba by wcześniej księdza zapytac ... A potem ksiadz przez dziurke od klucza podglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A gdzie nam Anię wywiało? Czyżby zmartwiła sie tym wstydliwym dziecięciem, czy majstrowie Ją wkurzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no... jestem już wczoraj poświęciłam się bezgranicznie czyszczeniu płotka... raziły mnie widoczne odstające drzazgi i szorstkość przy dotyku, więc zakupiłam papier ścierny i zdrapałam ile sie dało... teraz jest płotek gładziutki jak .... pupcia niemowlaka??? mi się raczej z mężem skojarzyła no i jeszcze zdążyłam połowę pomalować drewnochronem (ciemny orzech, jak podbitka). Wczoraj jedną warstwe a dziś drugą. Jutro będę kończyć. bo.... jutro kończą balkon!!! przynajmniej tak mówią. Mają wylać wieniec, zrobić zbrojenie i wylać płytę. Ale sie cieszę Z tym, że to nie koniec... potem trzeba położyć jakąś tam papę, która zabezpiecza płytki przed działaniem mrozu i na to wylewkę... więc koleżanki się nie załapiecie na super taras, tylko na niedokończoną robotę Musieliśmy dziś też poodwiedzać dzieciaczki i obdarować prezentami... ledwo zipie teraz, bo poszliśmy taki kawał drogi z wózkiem na nogach, zamiast wsiąść do wygodnego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 zanim pójdę lulu, to... stan balkonowy z wczoraj http://images25.fotosik.pl/222/0e54a69b5a2e53c6med.jpg kolumny zalane, jutro wieniec u góry i płyta... przynajmniej w planie a tu totalna dewastacja ogródka http://images26.fotosik.pl/223/096e4c713fabfb52med.jpg zapewniam, że na żywo wygląda to sto razy gorzej, mam chwilową załamkę, bo znikła cała trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 O to chamy, ze tak Ci brzydko z ogrodkiem zrobili... Ale moze spod tego piachu trawka sie wyloni jak juz sobie pojda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kiedyś się pewnie wyłoni ale tak myślę,żeby tam posiać trawkę, co by przyśpieszyć to i owo tylko... czy na piasku coś urośnie?? już wiem skąd mamy nazwę ulicy same piachy naokoło potrzebuję ekspertów od trawy- jaką kupić i co zrobić, żeby była szybko i ładnie rosła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pamietasz ta kanape z trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pamietasz ta kanape z trawy? no.... a pamiętasz cenę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pamietasz ta kanape z trawy? no.... a pamiętasz cenę??? Jakos nie pamietam, zeby tam cena byla, tylko instrukcja jak zrobic z kartonu i potem cos tam obsiac czy cos... A taka trawa z rolki to sie nie przyjmie na piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 02.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam:) Podziwiam Cię z tym płotkiem, mnie by się nie chciało:) A co do trawy to właśnie to przerabiałam:) Na piasku:) U mnie ziemia taka, że sam piasek, biały i żółty:( Miejscami było trochę lepiej, bo rodzice kiedyś przywieżli ziemię, ale to 3-4cm. i tam gdzie było trochę lepszej ziemi to trawa rosła, a tam gdzie był sam piasek, to rosł kępkami i były placki gołej ziemi. Piasek jest upierdliwy dla trawy, bo nic nie trzyma wody i aby ładnie rosła należałoby cały czas podlewać.... My zrobiliśmy tak, że ściągnęliśmy wierzchnią darń (za Ciebie zrobili to budowlańcy ), rozsypaliśmy lepszą ziemię (tak 5-10cm), zwałowaliśmy, posialiśmy trawę (tydzień temu), przysypaliśmy ziemią i podlewamy:( Trafiliśmy na super upały i baliśmy się, że nam trawa wyschnie, ale rośnie:))))))) Oczywiście wygląda to bardzo "wyłysiale", ale mam nadzieję, że się rozkrzewi:) P.S.Bardzo ładnie już wygląda ten kawałek ogródka wzdłuż płotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 02.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Trawa z rolki cięzko sie będzie przyjmować na piasku, podobno podłoże przygotowuje się w ten sam sposób, niezależnie od tego, czy będzie trawa z rolki, czy będzie siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts