malgos2 04.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 jeloł dziś jestem w domku, miałam już trochę zaległości w sprzątaniu i pranko trzeba wyprasować... a kwiatki w domu, to już mi mdleć zaczęły, jakos ostatnio chyba zapomniałam je podlać, tak sie ogródkiem zajęłam... No to moze teraz forumowe zaleglosci odrobisz na odmiane, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 tak wygląda bakon... i tak będzie wyglądał przez najbliższe 2 tygodnie http://images34.fotosik.pl/274/a80d7f91eae1ca01med.jpg http://images32.fotosik.pl/274/73346cd63e5761d1med.jpg cóż, widok niezbyt uroczy, ale stanąć już tam sobie można i teraz znów mi czegoś brakuje... płyta zasłania mi widok na większość ogródka i drogę, teraz żeby coś zobaczyć to muszę stac z nosem przy oknie i to na palcach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... może nadrobi jak dostanie tą podwyżkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No bedziesz musiala na ten balkon wychodzic, zeby cos zobaczyc... Bardzo mi sie podobaja butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wolisz z wódki czy z piwa?? w tych miejscach będą słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wolisz z wódki czy z piwa?? w tych miejscach będą słupki Tak goraco, ze lepiej z piwa... Slupki powiadasz... U mnie za to dzisiaj wojna - za chwile maz sie ma spotkac z betoniarzem, ktory ma sie wypowiedziec, czy by nie zrobil nam podlogi z normalnego betonu (watpie) a poznym wieczorem ma przyjsc hydraulik, ktory spierdzielil liczniki. Na szczescie to nie ja musze z nim gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ty lepiej poczekaj aż będziesz przeszkolona w tym zakresie... i potem trzeba fachowo gadać z odpowiednimi fachowcami a co z grzebkami?? nadal żyją w niewiedzy?? kiedy mają zamiar wrócić na robotę u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 u nas też od tych trudnych rozmów jest mąż - i to wcale nie dlatego, żed ja nie chcę, tylko dlatego, ze jak do tej pory trafiam na samych samców, którzy na budowlane tematy z babom gadać nie bendom i wiecie co... coś mnie wtedy trafia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no, zwłaszcza jak Ty wiesz swoje a oni swoje... i potem okazuje sie, że miałaś rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A przede mną ekipy już drżą -jak wkraczam na teren z miarką i poziomicą Zaczyna się nerwowe palenie papierosów i obgryzanie paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no przede mną bardzo drżeć nie muszą - póki co drżą na widok developerów. Tyle, że ja nie odpuszczam i palufem pokazuję co wg mnie należy poprawić i z poziomicą po swoich tynkach też latałam... i poprawki owszem były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja nie miałam komu grozić... tata był lepszy niż jakikolwiek majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 szczęściara............ mam nadzieję, ze nasze ojce nam też pomogą... malowanie, glazura.... roboty od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wiesz, dobrze, że mam takiego teścia, bo jakby mi przyszło jakiejś ekipie za tą robotę zapłacić, to połowy z tego co mam bym nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Widzę, że zmiany w sprawie balkonu są.... Teraz nie widzisz ogródka, ale potem kawka na balkoniku i takie tam duperele, jak choćby wyniesienie prania na świeże powietrze szybciutko pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no... najbardziej to się na tą kawkę balkonową cieszę.. teraz, jak młody śpi 3 godzinki popołodniu, to aż mnie trafia, że muszę w domu się kisić.. a tak, to sudoku, kawka i na balkonik pełen luz do września... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.06.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Tak, balkon świetna rzecz, byle nie na parterze w bloku bo ja tak sobie siedzę, czasem zerkam za okno i się zastanawiam czy jak już się zdecyduję zasypiać to jeansy nasze zabrać z balkonu, czy zostawić do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ty lepiej poczekaj aż będziesz przeszkolona w tym zakresie... i potem trzeba fachowo gadać z odpowiednimi fachowcami a co z grzebkami?? nadal żyją w niewiedzy?? kiedy mają zamiar wrócić na robotę u Ciebie? Grzebki zostaly opierdzielone przez meza i na razie zyja w niewiedzy, ale tez nie wiadomo, kiedy sie pojawia, bo siedza na innej robocie. Zostalo postanowione, ze jesli do piatku sie nie pojawia, to zmieniamy zamek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts