Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

DarioAS, śliczna ta tapeta do pokoju dziecięcego i oświetlenie też bajeranckie. Gres też mi się podoba, bardzo ciepły kolorystycznie, stworzy klimat przytulnej kuchni.

Odnośnie dozownika, to użytkuję od 7 lat taki dozownik jak ten pierwszy na zdjęciu. Był w komplecie ze zlewozmywakiem. Jestem z takiego rozwiązania bardzo zadowolona i nie zamieniłabym już tego na butelkę z płynem.

Pozdrawiam serdecznie :D

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie też się wydaje że ten pierwszy dozownik jest ładniejszy, taki delikatny :wink:

No dobrze, ale będzie pasował do takiego zlewu? Czy może jednak zostać przy zwykłej butelce? W razie czego, to może dozownik dokupię później... Sama już nie wiem :-?

a no tak :-? to może trochę głupio wyglądać jak kran będzie inny i dozownik inny. A może jakbyś kupiła baterię taką stalową i wtedy dozownik by pasował :roll: :lol:

DarioAS, śliczna ta tapeta do pokoju dziecięcego i oświetlenie też bajeranckie. Gres też mi się podoba, bardzo ciepły kolorystycznie, stworzy klimat przytulnej kuchni.

Odnośnie dozownika, to użytkuję od 7 lat taki dozownik jak ten pierwszy na zdjęciu. Był w komplecie ze zlewozmywakiem. Jestem z takiego rozwiązania bardzo zadowolona i nie zamieniłabym już tego na butelkę z płynem.

Pozdrawiam serdecznie :D

TOLA możesz pokazać, jak to wygląda?

A... żeby to. Chciałam obadać, jak wygląda łazienka (ponoć już się kończą kłaść płytki), no i jak wyglądają te drzwi. A tu pogoda, jak na upartego... Leje i leje i leje :evil: :evil: :evil: .

A z młodym nie mam jak iść na taką pogodę, lekko się katarzymy (oboje). Tym bardziej, że aby dojść na naszą "budowę", to spacerkiem na skróty idę ponad godzinę :wink: . Na dodatek z parasolem to się nie da za bardzo pchać wózka.

.

Mi też się ten bardziej podoba. Zawsze jest tak, że pierwsza obcja jest najlepsza. A w jaki sposób zrobicie dziurę w zlewozmywaku?

Wcześniej się nie zastanawiałam nad tym pojemnikiem, ale racja to jest wygodne rozwiązanie.

Myślę, że z dziurą sobie poradzi tata (jak zwykle). Jak już będzie zamontowany ten dozownik, to napewno powiem co i jak. Póki co, to próbuję od Toli wyciągnąć fotę jej zlewu, bo napisała, że też ma taki dozownik :wink:

.
Mi też się ten bardziej podoba. Zawsze jest tak, że pierwsza obcja jest najlepsza. A w jaki sposób zrobicie dziurę w zlewozmywaku?

Wcześniej się nie zastanawiałam nad tym pojemnikiem, ale racja to jest wygodne rozwiązanie.

Myślę, że z dziurą sobie poradzi tata (jak zwykle). Jak już będzie zamontowany ten dozownik, to napewno powiem co i jak. Póki co, to próbuję od Toli wyciągnąć fotę jej zlewu, bo napisała, że też ma taki dozownik :wink:

No to ściagamy Tolę ;-) Bo zastanawiałam się czym mozna to wyciąć - jakim urządzeniem. Gdybym wcześniej skusiła się na taki dozownik, to wówczas Producent by mi wyciął otwór - a tak, to lipa totalna. Kupować dozownik czy nie? Nie znam odpowiedzi, bo nie wiem czy otworek da się "dorobić".

chyba muszę wyłączyć komputer, bo mąż w końcu go wyrzuci...

Ciągle coś kombinuję i znajduję jeszcze to i owo co by się przydało :roll: .

Tak więc przed chwilką kupiłam do pokoju Dawidka jeszcze zegar, żeby tak pusto na ścianach nie było...

Oczywiście też z Kubusiem...

http://images13.fotosik.pl/72/b7b4bb949b212aab.jpg