tola 05.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 DarioAS, śliczna ta tapeta do pokoju dziecięcego i oświetlenie też bajeranckie. Gres też mi się podoba, bardzo ciepły kolorystycznie, stworzy klimat przytulnej kuchni. Odnośnie dozownika, to użytkuję od 7 lat taki dozownik jak ten pierwszy na zdjęciu. Był w komplecie ze zlewozmywakiem. Jestem z takiego rozwiązania bardzo zadowolona i nie zamieniłabym już tego na butelkę z płynem. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mnie też się wydaje że ten pierwszy dozownik jest ładniejszy, taki delikatny No dobrze, ale będzie pasował do takiego zlewu? Czy może jednak zostać przy zwykłej butelce? W razie czego, to może dozownik dokupię później... Sama już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli nie założysz dozownika teraz to nie zrobisz tego później. I nie martw się bedzie pasował do takiego zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli nie założysz dozownika teraz to nie zrobisz tego później. I nie martw się bedzie pasował do takiego zlewu. no właśnie się zastanawiałam, czy można go założyć później, czy nie . Dzięki za podpowiedź, już lecę kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 05.09.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mnie też się wydaje że ten pierwszy dozownik jest ładniejszy, taki delikatny No dobrze, ale będzie pasował do takiego zlewu? Czy może jednak zostać przy zwykłej butelce? W razie czego, to może dozownik dokupię później... Sama już nie wiem a no tak to może trochę głupio wyglądać jak kran będzie inny i dozownik inny. A może jakbyś kupiła baterię taką stalową i wtedy dozownik by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 05.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 http://www.art-form.com.pl/Dozownik+na+pyn+do+mycia+naczy+40418000_p1359.html DarioAs zerknij na tą stronkę tam, o ile dobrze doparrzyłam można wybrać kolor dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 za tą cenę miałabym z 6 innych dozowników . Ale to nic, gorsze jest to, że napisali dostępne kolory, ale ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 DarioAS, śliczna ta tapeta do pokoju dziecięcego i oświetlenie też bajeranckie. Gres też mi się podoba, bardzo ciepły kolorystycznie, stworzy klimat przytulnej kuchni. Odnośnie dozownika, to użytkuję od 7 lat taki dozownik jak ten pierwszy na zdjęciu. Był w komplecie ze zlewozmywakiem. Jestem z takiego rozwiązania bardzo zadowolona i nie zamieniłabym już tego na butelkę z płynem. Pozdrawiam serdecznie TOLA możesz pokazać, jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 dozownik kupiony , zamówiłam satynę, nie będzie się tak rzucać w oczy. Wybrałam tak jak wy- ten pierwszy http://images23.fotosik.pl/75/23aedf0453a33cd5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 05.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 dobry wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mi też się ten bardziej podoba. Zawsze jest tak, że pierwsza obcja jest najlepsza. A w jaki sposób zrobicie dziurę w zlewozmywaku? Wcześniej się nie zastanawiałam nad tym pojemnikiem, ale racja to jest wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A... żeby to. Chciałam obadać, jak wygląda łazienka (ponoć już się kończą kłaść płytki), no i jak wyglądają te drzwi. A tu pogoda, jak na upartego... Leje i leje i leje . A z młodym nie mam jak iść na taką pogodę, lekko się katarzymy (oboje). Tym bardziej, że aby dojść na naszą "budowę", to spacerkiem na skróty idę ponad godzinę . Na dodatek z parasolem to się nie da za bardzo pchać wózka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej kupiłaś już baterię zlewozmywakową? ja się motam czy kupic zlew w kolorze a baterie chrom czy zwykły zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 jeszcze nie kupiłam, ale napewno będzie taka jak zlew- z granitu czy czegoś tam. Kolor piaskowy. A dozownik będzie satynowy, to może nie będzie tak razić po oczach... Najwyżej go nie zamontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 . Mi też się ten bardziej podoba. Zawsze jest tak, że pierwsza obcja jest najlepsza. A w jaki sposób zrobicie dziurę w zlewozmywaku? Wcześniej się nie zastanawiałam nad tym pojemnikiem, ale racja to jest wygodne rozwiązanie. Myślę, że z dziurą sobie poradzi tata (jak zwykle). Jak już będzie zamontowany ten dozownik, to napewno powiem co i jak. Póki co, to próbuję od Toli wyciągnąć fotę jej zlewu, bo napisała, że też ma taki dozownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 . Mi też się ten bardziej podoba. Zawsze jest tak, że pierwsza obcja jest najlepsza. A w jaki sposób zrobicie dziurę w zlewozmywaku? Wcześniej się nie zastanawiałam nad tym pojemnikiem, ale racja to jest wygodne rozwiązanie. Myślę, że z dziurą sobie poradzi tata (jak zwykle). Jak już będzie zamontowany ten dozownik, to napewno powiem co i jak. Póki co, to próbuję od Toli wyciągnąć fotę jej zlewu, bo napisała, że też ma taki dozownik No to ściagamy Tolę Bo zastanawiałam się czym mozna to wyciąć - jakim urządzeniem. Gdybym wcześniej skusiła się na taki dozownik, to wówczas Producent by mi wyciął otwór - a tak, to lipa totalna. Kupować dozownik czy nie? Nie znam odpowiedzi, bo nie wiem czy otworek da się "dorobić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 nawet nie mów, że się nie da... No bo ja już zamówiłam. Ale myślę, że skoro takie coś można kupić, to i chyba można dorobić otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 nawet nie mów, że się nie da... No bo ja już zamówiłam. Ale myślę, że skoro takie coś można kupić, to i chyba można dorobić otwór Napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 chyba muszę wyłączyć komputer, bo mąż w końcu go wyrzuci... Ciągle coś kombinuję i znajduję jeszcze to i owo co by się przydało . Tak więc przed chwilką kupiłam do pokoju Dawidka jeszcze zegar, żeby tak pusto na ścianach nie było... Oczywiście też z Kubusiem... http://images13.fotosik.pl/72/b7b4bb949b212aab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 http://images13.fotosik.pl/72/b7b4bb949b212aab.jpg Boskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts