nitubaga 06.06.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 .......... ale o 15 mogłabym wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 .......... ale o 15 mogłabym wracać a czemu tak późno? ja dziś o 11 skończyłam pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 tyle wczoraj posiedziałam z wami... goście zjechali a potem poszłam dalej pełnić swoja misję... trawkę posadziłam dziś od rana sprawy papierkowe złatwiałam, a teraz dalszy ciag.. za chwilę odbieram kota i nie wiem, co to będzie czekam też na łóżko, ma przyjść dzisiaj, tylko coś późno sie robi a tu ani słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 przyjdzie, przyjdzie.... a ja mam dla Ciebie coś na pocieszenie i na dowód, że masz fajny ogródek ... popatrz sobie co mam ja i co własnymi rencami będę musiała usunąć http://images34.fotosik.pl/276/a6278b054a1e0fe9.jpg gruz... całe tony gruzu.... no i już mi wierzysz, że wcale nie masz tak źle? wiesz kiedy ja będę miała to co Ty? za jakiś rok lub dwa - wszystko zależy jak tam będzie nam szło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 chyba, że jakoś zgwałcę developera, ale czy się da? im bliżej końca tym bardziej niechętny jest na dodatkowe koszta nawet jeśli współfinansowane przez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 chyba, że jakoś zgwałcę developera, ale czy się da? im bliżej końca tym bardziej niechętny jest na dodatkowe koszta nawet jeśli współfinansowane przez nas nitubaga, to może od razu skalniak zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no własnie, częściami też tak miałam... wiem, co się trzeba nak#$%*^wać, żeby z czegoś takiego zrobić coś Ale jakoś pójdzie a ten skalniak to naprawdę dobry pomysł, dlatego ja też tak mam częściowo skalniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 rozpakowałam dziś materac, żeby sie trochę odpowietrzył i nie miał swoistego zapachu jak już bedzie użytkowany... efekt był taki, że miałam spokój na dwie godziny z dzieckiem... tak się cieszył http://images30.fotosik.pl/226/cd4d23062e2bb6e1med.jpg http://images24.fotosik.pl/226/1d1d9226e97d8bbemed.jpg http://images32.fotosik.pl/277/4afba12dbed8ff70med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no i jestem... http://images32.fotosik.pl/277/2f2fe62ea1ed595emed.jpg a teraz dawajcie imiona, bo ja nie mam kompletnie pomysłu to prawdopodobnie kotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kiciuś rewelacja Mi nie wychodzi nadawanie imion kotom, moja miała być Szelma, a i tak jest Kot(a) W książeczce zdrowia ma wpisane: Imię: Kot Płeć: kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Po co wogóle lóżko? Sam materac mu wystarczy i będzie bezpiecznie Kociak sliczny. Też chcę takiego!!! Czy ta Siwka na siwe oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 łooooooo słodka ta kiciunia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Aniu, a Ty się bałaś, że młody nie będzie chciał spać w nowym łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 06.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 kicia śliczna. Kiedyś miałam ochote wziąć czarną kotusię, nawet ją nazwalam - Puma... Ale Twoją najlepiej mały nazwie... dzieci maja coś takiego że ochrzczą po swojemu i koniec... a co do spania w nowym łżku to ja nie byłabym pewna że on chętnie będzie w nim spał. Na razie widać że chętnie rozrabia w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Hej! Gratuluje kiciusia i nowego lozka! Gdybym miala kotke nazwalabym ja NIRVANA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Hej! Gratuluje kiciusia i nowego lozka! Gdybym miala kotke nazwalabym ja NIRVANA... młody miałby trudno wymówić takie imię potrzebujemy czegoś krótszego a tak wogóle, to młody jeszcze nie śpi, kot mi z nóg nie złazi, a jak go zostawię na chwilę samego to miauczy, pies skuczy bo chce na pole, a męża nadal nie ma.... o ja biedna już mi oczy sie zamykają, a tu nijak spać ani posiedzieć przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Hej! Gratuluje kiciusia i nowego lozka! Gdybym miala kotke nazwalabym ja NIRVANA... młody miałby trudno wymówić takie imię potrzebujemy czegoś krótszego a tak wogóle, to młody jeszcze nie śpi, kot mi z nóg nie złazi, a jak go zostawię na chwilę samego to miauczy, pies skuczy bo chce na pole, a męża nadal nie ma.... o ja biedna już mi oczy sie zamykają, a tu nijak spać ani posiedzieć przy kompie No to moze nazwij ja Forumka? Albo jakos tak remontowo - Szpachelka? Plytka? Fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malgos, łóżka jeszcze nie ma, nie dojechało, na razie mamy tylko materac Onna, młody już nie rozrabia, teraz se co chwilę leży na tym materacu... a co z tą kicią?? Nie wzięłaś jej? Mayland kociak ma oko siwo-zielone, zależy jak popatrzeć. Sierść jest siwo-popielato-czarna i gęsta na razie mamy jedno siku za sobą... jakoś nawet wyszło nam do kuwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malgos, łóżka jeszcze nie ma, nie dojechało, na razie mamy tylko materac No tak sie domyslalam, ze gdyby bylo, to bys je nam tu zapodala... Mysle, ze na razie pasowaloby do niej imie Szczotka. Jak nazwisko Kayah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Hej! Gratuluje kiciusia i nowego lozka! Gdybym miala kotke nazwalabym ja NIRVANA... młody miałby trudno wymówić takie imię potrzebujemy czegoś krótszego a tak wogóle, to młody jeszcze nie śpi, kot mi z nóg nie złazi, a jak go zostawię na chwilę samego to miauczy, pies skuczy bo chce na pole, a męża nadal nie ma.... o ja biedna już mi oczy sie zamykają, a tu nijak spać ani posiedzieć przy kompie No to moze nazwij ja Forumka? Albo jakos tak remontowo - Szpachelka? Plytka? Fuga? Forumka, to też za długo, jak się będe na nią darła... Fuga??? Fajnie A może jeszcze coś od muratora.... Muratorka, inwestorka, w złości skrócić na storka..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts