OK 08.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 poczekam powiem szczerze, że spodziewałam się zlanych dywanów, podłóg, łóżek... a tymczasem młody tak szkoli kotę... jak tylko wstanie to ją za fraki i do kuwety... i mówi jej, że ma zrobić siku, wczoraj prawie cały dzień w kiblu przesiedziała, bo co wylazła, to młody ja za fraki i dawaj spowrotem... ale jest bardzo delikatny tym sposobem kot częściej trafia do kibelka niż młody na nocnik dobre, uśmiałam się do łez..... Kicia śliczna , a może Klara, albo Pepsi? Klara ślicznie ale jej to chyba pepsi pasuje... albo cola jakoś tak szaleje (najbardziej z autkami młodego), że jej takie zwariowane imię bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To o ktorej zaczynamy impreze? jak tylko dojedziecie... Mnie jest obojętne, ja w końcu siedze w domu i nie pracuję, więc jestem dyspozycyjna, tylko muszę wiedzieć o której Was odebrać Dobra, to jeszcze to trzeba ustalic z dziewczynami z dalsza. A kto mial jeszcze byc? Kasia, i ktos jeszcze? One cos sie tu nie odzywaja, a z niektorymi sztukami mozna sie tez na dworcu w Krakowie umowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 poczekam powiem szczerze, że spodziewałam się zlanych dywanów, podłóg, łóżek... a tymczasem młody tak szkoli kotę... jak tylko wstanie to ją za fraki i do kuwety... i mówi jej, że ma zrobić siku, wczoraj prawie cały dzień w kiblu przesiedziała, bo co wylazła, to młody ja za fraki i dawaj spowrotem... ale jest bardzo delikatny tym sposobem kot częściej trafia do kibelka niż młody na nocnik dobre, uśmiałam się do łez..... Kicia śliczna , a może Klara, albo Pepsi? Klara ślicznie ale jej to chyba pepsi pasuje... albo cola jakoś tak szaleje (najbardziej z autkami młodego), że jej takie zwariowane imię bardziej pasuje Albo Coco po Chanel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A co z Dżempelką? Jakbym autkiem jechała, to siłą bym ją po drodze zgarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 już kilka razy wysnułam propozycję, ale bez reultatu ciągle znika, jak nie trzeba i pozostawia mnie bez odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Daję jej jeszcze tydzień I przyłączam się do pytanka Małgosi - jako że flaszencja odpada, gadaj zaraz, co Ci przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Ale kot, mam nadzieję, się nie martwi i nie muszę swojej cholery ciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Ja wolalabym sie swojego pozbyc na chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Daję jej jeszcze tydzień I przyłączam się do pytanka Małgosi - jako że flaszencja odpada, gadaj zaraz, co Ci przywieźć jaki tydzień?? do soboty zostało 6 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Ale kot, mam nadzieję, się nie martwi i nie muszę swojej cholery ciągnąć? a własnie mówiłam mężowi, że chyba z kotem przyjedziesz... miejsca Ci u nas dostatek, a zwierzyny tyle, że nikt jednej sztuki więcej nawet nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Ja wolalabym sie swojego pozbyc na chwile. jak Cię puści samą... jak uważasz, wiesz, mnie to obojętne bylebyś dotarła tylko pytam, bo ne wiem ile krzeseł pożyczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 dobra...goście przyszli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To chyba trzeba na Kasię poczekać - pewnie się objawi podczas meczyku no, to czekamy... A co Ci przywiezc na ta impreze? Niestety Ty nie mozesz za wiele chlapnac... mi nic nie trzeba... o takie rzeczy to się nie martw, ja tu wszystko załatwię, a jakby co to parę sklepów mam blisko a... mąż mówi, że on może A Ty swojego bierzesz??? Bo mój się martwi, że taki samotny będzie.. Ja wolalabym sie swojego pozbyc na chwile. jak Cię puści samą... jak uważasz, wiesz, mnie to obojętne bylebyś dotarła tylko pytam, bo ne wiem ile krzeseł pożyczać... Spoko, musi mnie puscic. Mnie sie wydaje, ze takie babskie imprezy to zawsze weselsze sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej -już wróciłam -BYŁO Super!!!! a najważniejsze -w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej -już wróciłam -BYŁO Super!!!! a najważniejsze -w moim wątku Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts