OK 08.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Ty, bo ja przez Ciebie musialam sobie wszystko z soboty na niedziele poprzekladac, bo mowilas, ze w piatek nie mozesz! Bedziesz mi winna kase jak nie przyjedziesz!!! My sie tu z Olga umawiamy na dworcu w Krakowie, wystarczy, ze dotrzesz, zgarniamy Cie i kierunek Trzebinia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Ty, bo ja przez Ciebie musialam sobie wszystko z soboty na niedziele poprzekladac, bo mowilas, ze w piatek nie mozesz! Bedziesz mi winna kase jak nie przyjedziesz!!! My sie tu z Olga umawiamy na dworcu w Krakowie, wystarczy, ze dotrzesz, zgarniamy Cie i kierunek Trzebinia! Właśnie Ja już nawet opiekę dla kota zorganizowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Ty, bo ja przez Ciebie musialam sobie wszystko z soboty na niedziele poprzekladac, bo mowilas, ze w piatek nie mozesz! Bedziesz mi winna kase jak nie przyjedziesz!!! My sie tu z Olga umawiamy na dworcu w Krakowie, wystarczy, ze dotrzesz, zgarniamy Cie i kierunek Trzebinia! Właśnie Ja już nawet opiekę dla kota zorganizowałam Bo Ci Olga podesle kote do Sandomierza i dopiero zobaczysz gdzie raki zimuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Ty, bo ja przez Ciebie musialam sobie wszystko z soboty na niedziele poprzekladac, bo mowilas, ze w piatek nie mozesz! Bedziesz mi winna kase jak nie przyjedziesz!!! My sie tu z Olga umawiamy na dworcu w Krakowie, wystarczy, ze dotrzesz, zgarniamy Cie i kierunek Trzebinia! Właśnie Ja już nawet opiekę dla kota zorganizowałam Bo Ci Olga podesle kote do Sandomierza i dopiero zobaczysz gdzie raki zimuja... No! A Małgoś grzebków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej, to o ktorej chcesz sie zjawic u Ani w sobote? Powiem tak -na razie to tak na 50%.... mąż chce spędzić w końcu weekend "normalnie w domu razem", a ostatnio ciągłe wyjazdy poza tym pogadam z siorą (jest z k-kowa -i z nią ewentualnie bym się zabrała stąd) -będę kombinowała -zobaczymy. Szczerze mówiąc to za 2 tyg. znowu będę w K-kowie -po deski na podłogę, ale to napewno nie będzie weekend , więc jak nie byłam w k-kowie przez pół roku, to teraz co tydzień mi wypada, ale nie wiem czy akurat 14ego Ty się nie wygoopiaj, Ty... Niedobra Ty, bo ja przez Ciebie musialam sobie wszystko z soboty na niedziele poprzekladac, bo mowilas, ze w piatek nie mozesz! Bedziesz mi winna kase jak nie przyjedziesz!!! My sie tu z Olga umawiamy na dworcu w Krakowie, wystarczy, ze dotrzesz, zgarniamy Cie i kierunek Trzebinia! Właśnie Ja już nawet opiekę dla kota zorganizowałam Bo Ci Olga podesle kote do Sandomierza i dopiero zobaczysz gdzie raki zimuja... No! A Małgoś grzebków Ooooo, wlasnie! Grzebkow Ci nasle i dopiero bedziesz zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No dobra -będę kombinowała, najwyżej będziecie świadkami na rozprawie rozwodowej Ale nie obiecuję ... a o której Olga będzie w K-kowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No dobra -będę kombinowała, najwyżej będziecie świadkami na rozprawie rozwodowej Ale nie obiecuję ... a o której Olga będzie w K-kowie? A o ktorej Ty moglabys byc w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No chyba nie wcześniej niż 14sta-15sta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To ja bym sobie wsiadła w ten o 12.12 i bym była koło 15tej w Krakowie Jutro posprawdzam dokładnie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No chyba nie wcześniej niż 14sta-15sta ... No to Olga ma mozliwosc wyruszyc o 10:27 i dotrzec na 13:26, albo wyruszyc o 12:12 i dotrzec na 15:27. Z Krakowa wydostac sie to zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To ja bym sobie wsiadła w ten o 12.12 i bym była koło 15tej w Krakowie Jutro posprawdzam dokładnie godziny No, tez tak mysle, ze ten 12:12 by pasowal, zeby byc kolo 15:30 w KRK. Nie musisz sprawdzac, wystaczy, ze masz mnie... To by byl wyjazd z Centralnej. Mozesz tez z Wschodniej o 12. Pociag z Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To ja bym sobie wsiadła w ten o 12.12 i bym była koło 15tej w Krakowie Jutro posprawdzam dokładnie godziny No, tez tak mysle, ze ten 12:12 by pasowal, zeby byc kolo 15:30 w KRK. Nie musisz sprawdzac, wystaczy, ze masz mnie... To by byl wyjazd z Centralnej. Mozesz tez z Wschodniej o 12. Pociag z Gdyni. Dzięki Na centralny mam bliżej Ze 20 min z buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dajcie mi te 5 dni na przekonanie małżonka i plan strategiczny. Obiecuję, że postaram się być w sob! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 W razie czego bierz małżonka - wyśle się go z Aniowym gdzieś... To celuj tak na 15.30 w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ok -postaram się! a teraz "celuję" w pralkę i żelazko -PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To ja bym sobie wsiadła w ten o 12.12 i bym była koło 15tej w Krakowie Jutro posprawdzam dokładnie godziny No, tez tak mysle, ze ten 12:12 by pasowal, zeby byc kolo 15:30 w KRK. Nie musisz sprawdzac, wystaczy, ze masz mnie... To by byl wyjazd z Centralnej. Mozesz tez z Wschodniej o 12. Pociag z Gdyni. Dzięki Na centralny mam bliżej Ze 20 min z buta I potem mamy 15:53 z Krakowa do Trzebini - TLK, wiec moglabys od razu kupic bilet do Trzebini przez Krakow, bo na ten TLK jest tez miejscowka. One sa tanie jak barszcz, ale jest rezerwacja. Dobrze byloby go zlapac, bo potem nastepny jest dopiero o 17:24. Normalnie jezdza co 15 min., a wtedy akurat maja przerwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no... ja Ci się radzę postarać jeszcze nie jeden weekend możecie potem spędzić sami, chyba mąż Ci nigdzie nie ucieknie?? A na tą imprę umówiłyśmy się prawie dwa miesiace temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no... ja Ci się radzę postarać jeszcze nie jeden weekend możecie potem spędzić sami, chyba mąż Ci nigdzie nie ucieknie?? A na tą imprę umówiłyśmy się prawie dwa miesiace temu No wlasnie, i kto tu narzekal, ze w piatek nie moze? To jesli tak sie posklada, jak tu kombinujemy, to bedziemy u Ciebie 16:34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To ja bym sobie wsiadła w ten o 12.12 i bym była koło 15tej w Krakowie Jutro posprawdzam dokładnie godziny No, tez tak mysle, ze ten 12:12 by pasowal, zeby byc kolo 15:30 w KRK. Nie musisz sprawdzac, wystaczy, ze masz mnie... To by byl wyjazd z Centralnej. Mozesz tez z Wschodniej o 12. Pociag z Gdyni. Dzięki Na centralny mam bliżej Ze 20 min z buta I potem mamy 15:53 z Krakowa do Trzebini - TLK, wiec moglabys od razu kupic bilet do Trzebini przez Krakow, bo na ten TLK jest tez miejscowka. One sa tanie jak barszcz, ale jest rezerwacja. Dobrze byloby go zlapac, bo potem nastepny jest dopiero o 17:24. Normalnie jezdza co 15 min., a wtedy akurat maja przerwe. Tak zrobię A Ty jeszcze biletami nie handlujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts