malgos2 08.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany kobitki to już w tą sobotę??? kto w składzie? i skąd jadą na zlot? OK z Warszawy, ja z Krakowa, kachna28 z Sandomierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 będę czekać o 16.34 . Chyba się poznamy??? Wy mnie napewno, mam tu pełno moich zdjęć, więc trudno nie będzie Takiej ekipy nie poznasz? Myslisz, ze z tego pociagu wysiadzie 10000 takich pieknych babeczek jak my? no jakże bym mogła... napewno Was poznam czarna i blondyna... i pewnie uchachane od ucha do ucha Blondyna i czarna z siwym balejażem Uchachane na pewno Telefon zaraz wysyłam Krecona blondyna... zależy po ilu piwach... O 16.34 moge juz byc po jednym... jak pojedziesz z Olgą, to może nawet po dwóch Jak będę jechać 3 godziny to różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 będę czekać o 16.34 . Chyba się poznamy??? Wy mnie napewno, mam tu pełno moich zdjęć, więc trudno nie będzie Takiej ekipy nie poznasz? Myslisz, ze z tego pociagu wysiadzie 10000 takich pieknych babeczek jak my? no jakże bym mogła... napewno Was poznam czarna i blondyna... i pewnie uchachane od ucha do ucha Blondyna i czarna z siwym balejażem Uchachane na pewno Telefon zaraz wysyłam Krecona blondyna... zależy po ilu piwach... O 16.34 moge juz byc po jednym... jak pojedziesz z Olgą, to może nawet po dwóch Jak będę jechać 3 godziny to różnie może być otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 będę czekać o 16.34 . Chyba się poznamy??? Wy mnie napewno, mam tu pełno moich zdjęć, więc trudno nie będzie Takiej ekipy nie poznasz? Myslisz, ze z tego pociagu wysiadzie 10000 takich pieknych babeczek jak my? no jakże bym mogła... napewno Was poznam czarna i blondyna... i pewnie uchachane od ucha do ucha Blondyna i czarna z siwym balejażem Uchachane na pewno Telefon zaraz wysyłam Krecona blondyna... zależy po ilu piwach... O 16.34 moge juz byc po jednym... jak pojedziesz z Olgą, to może nawet po dwóch Jak będę jechać 3 godziny to różnie może być Noooooo... O tym nie pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany kobitki to już w tą sobotę??? kto w składzie? i skąd jadą na zlot? OK z Warszawy, ja z Krakowa, kachna28 z Sandomierza... oj Kobitki to gdzie ja do Was? ja z biednego Ina i na dodatek ja nie ELITA Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany kobitki to już w tą sobotę??? kto w składzie? i skąd jadą na zlot? OK z Warszawy, ja z Krakowa, kachna28 z Sandomierza... oj Kobitki to gdzie ja do Was? ja z biednego Ina i na dodatek ja nie ELITA Muratora Ale to sie nie nazywa spotkanie Elity Muratora, tylko zlot fajnych kobitek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany kobitki to już w tą sobotę??? kto w składzie? i skąd jadą na zlot? OK z Warszawy, ja z Krakowa, kachna28 z Sandomierza... oj Kobitki to gdzie ja do Was? ja z biednego Ina i na dodatek ja nie ELITA Muratora nie o tej elicie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Obszar miasta i gminy Trzebinia położony jest na Wyżynie Śląsko-Krakowskiej, w zachodniej części województwa małopolskiego, w powiecie chrzanowskim. Geograficznie obszar miasta i gminy jest wyżyną wzniesioną od 270 do 470 m. n.p.m. Miasto i gmina zajmują powierzchnię 105,28 km2, a jej teren zamieszkuje około 34,1 tys. mieszkańców, z czego blisko 60% mieszka w mieście. Gmina obejmuje: miasto Trzebinia oraz sołectwa (Bolęcin, Czyżówka, Dulowa, Karniowice, Lgota, Młoszowa, Myślachowice, Piła Kościelecka, Płoki i Psary). Przez teren gminy przebiega granica ważnych regionów: śląskiego i krakowskiego. Dobrą komunikację zapewnia rozbudowany układ dróg w tym autostrada A4 oraz korzystne połączenia kolejowe, które czynią miasto ważnym węzłem komunikacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka, 7:47 masz pociąg do Warszawy i łapiesz się na ten do Krakowa, którym będę jechać Ja się mogę pojawić godzinkę wcześniej na Centralnym, żebyś nie sterczała sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka, 7:47 masz pociąg do Warszawy i łapiesz się na ten do Krakowa, którym będę jechać Ja się mogę pojawić godzinkę wcześniej na Centralnym, żebyś nie sterczała sama jaka Ty jesteś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka, 7:47 masz pociąg do Warszawy i łapiesz się na ten do Krakowa, którym będę jechać Ja się mogę pojawić godzinkę wcześniej na Centralnym, żebyś nie sterczała sama jaka Ty jesteś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Obszar miasta i gminy Trzebinia położony jest na Wyżynie Śląsko-Krakowskiej, w zachodniej części województwa małopolskiego, w powiecie chrzanowskim. Geograficznie obszar miasta i gminy jest wyżyną wzniesioną od 270 do 470 m. n.p.m. Miasto i gmina zajmują powierzchnię 105,28 km2, a jej teren zamieszkuje około 34,1 tys. mieszkańców, z czego blisko 60% mieszka w mieście. Gmina obejmuje: miasto Trzebinia oraz sołectwa (Bolęcin, Czyżówka, Dulowa, Karniowice, Lgota, Młoszowa, Myślachowice, Piła Kościelecka, Płoki i Psary). Przez teren gminy przebiega granica ważnych regionów: śląskiego i krakowskiego. Dobrą komunikację zapewnia rozbudowany układ dróg w tym autostrada A4 oraz korzystne połączenia kolejowe, które czynią miasto ważnym węzłem komunikacyjnym. więcej wiesz niż ja... i tak książkowo... no, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka, 7:47 masz pociąg do Warszawy i łapiesz się na ten do Krakowa, którym będę jechać Ja się mogę pojawić godzinkę wcześniej na Centralnym, żebyś nie sterczała sama jaka Ty jesteś kochana no i?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 nie myślcie sobie, że ja taka oczytana zerżnęłam wszystko z oficjalnej strony Gminy oj kusicie kobitki, kusicie chętnie wyrwałabym się.........a co z noclegiem, jaiś hotel??????rozumiem,że w niedzielę powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, ja wracam w niedzielę, a hotel myślę, że się jakiś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, ja wracam w niedzielę, a hotel myślę, że się jakiś znajdzie tzn ,że nocleg nie jest obcykany w sumie pewnie i tak spanko będzie w dzień po imprezce całonocnej ! jakieś konkretne plany?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, ja wracam w niedzielę, a hotel myślę, że się jakiś znajdzie tzn ,że nocleg nie jest obcykany w sumie pewnie i tak spanko będzie w dzień po imprezce całonocnej ! jakieś konkretne plany?????? Dobrze się bawić i pilnować, coby nam się Ania nie spiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 hehe to ja bym była kolejna do pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, ja wracam w niedzielę, a hotel myślę, że się jakiś znajdzie tzn ,że nocleg nie jest obcykany w sumie pewnie i tak spanko będzie w dzień po imprezce całonocnej ! jakieś konkretne plany?????? No coz, jako ta informacja kolejowa spiesze doniesc, ze pociag do Krakowa jedzie o 4:13, w Krakowie 5:02, z Krakowa 5:55 do Warszawy. Ale ja mysle, ze jakis materac u Ani sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts