OK 08.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ze pociag do Krakowa jedzie o 4:13, o rany o tej godzinie to zdarzyło mi się jeszcze imprezować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ze pociag do Krakowa jedzie o 4:13, o rany o tej godzinie to zdarzyło mi się jeszcze imprezować! Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 materac kupiony i rozłożony, jak łóżko do soboty nie dojdzie, to nadal będzie wolny a miejsca na podłodze do spanka to mało mam?? I do przykrycia się coś znajdzie poradzimy sobie, chya nie myślicie, że Was nad ranem do domu puszczę.. Najpierw trzebaby się na ten dworzec z Myslachowic do Trzebini dostać... a to już dużo trudniejsza sprawa Godzinka piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany!!!!!!! spacer dobry na wszystko! % ulecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o rany!!!!!!! spacer dobry na wszystko! % ulecą jeszcze trzeba znać drogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka, to my czekamy na decyzję, wiesz... Bo nie wiem, czy cieszyć już michę na kolejną osóbkę, którą chętnie poznam, czy nie fajnie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aka fajnie będzie..nie wątpię!!!!!! muszę temat obcykać z małżem! wiecie:3 dzieci, 2 psy (w IV przybył nowy domownik ) kot, żółw i rybki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No dobra Póki co, ja wykonuję rzut na matę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no i ja niestety tak dawno nie podróżowałam PKP połapie się??????totalnie nieobcykana jestem w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no i ja niestety tak dawno nie podróżowałam PKP połapie się??????totalnie nieobcykana jestem w tej sprawie OK juz Ci chyba sprawdzila rozklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no i ja niestety tak dawno nie podróżowałam PKP połapie się??????totalnie nieobcykana jestem w tej sprawie OK juz Ci chyba sprawdzila rozklad? Tiaaa, to będziemy dwie nieobcykane Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 miłej nocki kobitki!!!!!!!! dałyście mi sporo do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Sluchajcie kobitki, ale ja to raczej do rana nie bede mogla zostac, bo w niedziele oczywiscie pracuje za dwoch. Skoro nie tak latwo na ten dworzec dotrzec, to moze musze jakis alternatywny transport powrotny zalatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ufff, dotarłam do końc! Uczciwie, zdanie po zdaniu od 1 czerwca.... Nadążyć za Wami, to jest sztuka !!!!!!! Ja myślałam kiedyś tam, że to ściema z tą parapetówą, a tu proszę wyklarowal się zlot Elity !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ufff, dotarłam do końc! Uczciwie, zdanie po zdaniu od 1 czerwca.... Nadążyć za Wami, to jest sztuka !!!!!!! Ja myślałam kiedyś tam, że to ściema z tą parapetówą, a tu proszę wyklarowal się zlot Elity !! Zalatwic Ci zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Małgoś, dzięki, ale następnym razem . Teraz wiem, że nie dam rady, więc nie będę robić nadziei ani sobie, ani Wam. Już na zlot Muratora się napaliłam .... Bawcie się dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Małgoś, dzięki, ale następnym razem . Teraz wiem, że nie dam rady, więc nie będę robić nadziei ani sobie, ani Wam. Już na zlot Muratora się napaliłam .... Bawcie się dobrze!! Moze u mnie w koncu jakas parapetowa zdarzy sie za 2, 3 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o, i tego będziemy się trzymać miałabym bliżej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 o, i tego będziemy się trzymać miałabym bliżej !!! No, to jestesmy umowione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts