Magi77 09.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No tak jak czytam o tym Waszym spotkaniu, to też bym chętnie wpadła, ale jakoś po długim weekendzie majowym mam niechęć do wszelkich ciążowych podróży Może następnym razem i może gdzieś bliżej, a jak odchowam trochę Dzieciaczka, to może być i u mnie A jeśli chodzi o podróże pociągiem, to w zeszłym roku po raz pierwszy od chyba lat 15 jechałam PKP i to dwa razy miałam stresa jak cholera, 10 razy sprawdzałam czy na pewno dobry peron, czy dobry pociąg i czy w dobrą stronę jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No tak jak czytam o tym Waszym spotkaniu, to też bym chętnie wpadła, ale jakoś po długim weekendzie majowym mam niechęć do wszelkich ciążowych podróży Może następnym razem i może gdzieś bliżej, a jak odchowam trochę Dzieciaczka, to może być i u mnie A jeśli chodzi o podróże pociągiem, to w zeszłym roku po raz pierwszy od chyba lat 15 jechałam PKP i to dwa razy miałam stresa jak cholera, 10 razy sprawdzałam czy na pewno dobry peron, czy dobry pociąg i czy w dobrą stronę jedzie Ja nie mam takich problemow, bo jezdze raz w tygodniu i jak mnie najda watpliwosci to rzucam okiem, kto jeszcze jedzie, bo ciagle jezdze z tymi samymi osobami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No tak jak czytam o tym Waszym spotkaniu, to też bym chętnie wpadła, ale jakoś po długim weekendzie majowym mam niechęć do wszelkich ciążowych podróży Może następnym razem i może gdzieś bliżej, a jak odchowam trochę Dzieciaczka, to może być i u mnie A jeśli chodzi o podróże pociągiem, to w zeszłym roku po raz pierwszy od chyba lat 15 jechałam PKP i to dwa razy miałam stresa jak cholera, 10 razy sprawdzałam czy na pewno dobry peron, czy dobry pociąg i czy w dobrą stronę jedzie Ja nie mam takich problemow, bo jezdze raz w tygodniu i jak mnie najda watpliwosci to rzucam okiem, kto jeszcze jedzie, bo ciagle jezdze z tymi samymi osobami... No to rzeczywiście masz łatwiej, my to teraz wszędzie samochodem i się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ania, potrzebujemy Twojego numeru telefonu i daj mi znac, jak to widzisz z tym powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss... No doooobra. Tylko Ania pewnie zaszyta w buszu dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss... No doooobra. Tylko Ania pewnie zaszyta w buszu dzisiaj. Buszuje w ogródku Pewnikiem objawi się wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja już mam do Ani numer, jakby co To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss... No doooobra. Tylko Ania pewnie zaszyta w buszu dzisiaj. Buszuje w ogródku Pewnikiem objawi się wieczorkiem No. A ja mam tyle do zrobienia przed wyjazdem, a tak mi sie nic nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja muszę siedzieć w robocie, a nie mam nic do roboty Przez ten strajk pocztowy - jak oni w końcu ruszą, to nie będę się miała kiedy po d.. podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja muszę siedzieć w robocie, a nie mam nic do roboty Przez ten strajk pocztowy - jak oni w końcu ruszą, to nie będę się miała kiedy po d.. podrapać A ja wlasnie sie zastanawiam, co zrobic, bo ksiazki z biblioteki mam przetrzymane sporo i chcialam je odeslac do Poznania, ale nie wiem, kiedy dojda przez ten strajk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje Zaczynam myslec o tym InPost, czy jak im tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje Zaczynam myslec o tym InPost, czy jak im tam... Kumpel mówił, że mu punkt obok domu otworzyli i grosze kosztuje Bo dhl drogi Wysyłamy tylko to, co jest dla nas ważne - resztę nadajemy na poczcie i mamy w głębokim poważaniu, kiedy dojdzie Łącznie z poleconymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje Zaczynam myslec o tym InPost, czy jak im tam... Kumpel mówił, że mu punkt obok domu otworzyli i grosze kosztuje Bo dhl drogi Wysyłamy tylko to, co jest dla nas ważne - resztę nadajemy na poczcie i mamy w głębokim poważaniu, kiedy dojdzie Łącznie z poleconymi Wlasnie obejrzalam sobie ich strone - za list do 1 kg kasuja 5,5 PLN!!! Rzeczywiscie chyba sie przejade do nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Leć, leć Ja się zmywam do domku Na razie nie wiem, czy będę wieczorkiem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Leć, leć Ja się zmywam do domku Na razie nie wiem, czy będę wieczorkiem Buziaki Och Ty imprezowiczko! Ja bede, bo meza wyslalam z kumplem do Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.06.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ania, potrzebujemy Twojego numeru telefonu i daj mi znac, jak to widzisz z tym powrotem... Malgos, z tym powrotem nie będzie problemu napewno, jak będzie taka potrzeba, to mój mąż Cię odwiezie na dworzec albo w niedziele rano, do Krakowa masz blisko, to też zdążysz numer już wysyłam, i nie obraziłabym się, jakby to zrobiła Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts