Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

No tak jak czytam o tym Waszym spotkaniu, to też bym chętnie wpadła, ale jakoś po długim weekendzie majowym mam niechęć do wszelkich ciążowych podróży :roll: :roll: :roll: Może następnym razem i może gdzieś bliżej, a jak odchowam trochę Dzieciaczka, to może być i u mnie :lol: :wink: :lol:

A jeśli chodzi o podróże pociągiem, to w zeszłym roku po raz pierwszy od chyba lat 15 jechałam PKP i to dwa razy :roll: :roll: :roll: miałam stresa jak cholera, 10 razy sprawdzałam czy na pewno dobry peron, czy dobry pociąg i czy w dobrą stronę jedzie :roll: :roll: :wink: :roll:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak jak czytam o tym Waszym spotkaniu, to też bym chętnie wpadła, ale jakoś po długim weekendzie majowym mam niechęć do wszelkich ciążowych podróży :roll: :roll: :roll: Może następnym razem i może gdzieś bliżej, a jak odchowam trochę Dzieciaczka, to może być i u mnie :lol: :wink: :lol:

A jeśli chodzi o podróże pociągiem, to w zeszłym roku po raz pierwszy od chyba lat 15 jechałam PKP i to dwa razy :roll: :roll: :roll: miałam stresa jak cholera, 10 razy sprawdzałam czy na pewno dobry peron, czy dobry pociąg i czy w dobrą stronę jedzie :roll: :roll: :wink: :roll:

Ja nie mam takich problemow, bo jezdze raz w tygodniu i jak mnie najda watpliwosci to rzucam okiem, kto jeszcze jedzie, bo ciagle jezdze z tymi samymi osobami...

Ja nie mam takich problemow, bo jezdze raz w tygodniu i jak mnie najda watpliwosci to rzucam okiem, kto jeszcze jedzie, bo ciagle jezdze z tymi samymi osobami...

No to rzeczywiście masz łatwiej, my to teraz wszędzie samochodem i się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja :lol:

Ja już mam do Ani numer, jakby co :wink: :lol:

To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... :roll:

Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss...

No doooobra. :roll: Tylko Ania pewnie zaszyta w buszu dzisiaj.

Buszuje w ogródku :lol: Pewnikiem objawi się wieczorkiem :wink:

Ja już mam do Ani numer, jakby co :wink: :lol:

To rzuc mi na priva, chyba sie nie obrazi... :roll:

Pewnie nie, ale poczekaj na Anię, plisss...

No doooobra. :roll: Tylko Ania pewnie zaszyta w buszu dzisiaj.

Buszuje w ogródku :lol: Pewnikiem objawi się wieczorkiem :wink:

No. A ja mam tyle do zrobienia przed wyjazdem, a tak mi sie nic nie chce... :roll:

A ja muszę siedzieć w robocie, a nie mam nic do roboty :evil: Przez ten strajk pocztowy - jak oni w końcu ruszą, to nie będę się miała kiedy po d.. podrapać :-? :roll:

A ja wlasnie sie zastanawiam, co zrobic, bo ksiazki z biblioteki mam przetrzymane sporo i chcialam je odeslac do Poznania, ale nie wiem, kiedy dojda przez ten strajk.

U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje :evil:

Zaczynam myslec o tym InPost, czy jak im tam...

Kumpel mówił, że mu punkt obok domu otworzyli i grosze kosztuje :roll: Bo dhl drogi :evil: Wysyłamy tylko to, co jest dla nas ważne - resztę nadajemy na poczcie i mamy w głębokim poważaniu, kiedy dojdzie :wink: Łącznie z poleconymi :lol:

U nas wszystko pilne DHLem idzie, a i tu krajówka dopiero na drugi dzień zlecenia przyjmuje :evil:

Zaczynam myslec o tym InPost, czy jak im tam...

Kumpel mówił, że mu punkt obok domu otworzyli i grosze kosztuje :roll: Bo dhl drogi :evil: Wysyłamy tylko to, co jest dla nas ważne - resztę nadajemy na poczcie i mamy w głębokim poważaniu, kiedy dojdzie :wink: Łącznie z poleconymi :lol:

Wlasnie obejrzalam sobie ich strone - za list do 1 kg kasuja 5,5 PLN!!! Rzeczywiscie chyba sie przejade do nich!

Ania, potrzebujemy Twojego numeru telefonu i daj mi znac, jak to widzisz z tym powrotem...

Malgos, z tym powrotem nie będzie problemu :wink:

napewno, jak będzie taka potrzeba, to mój mąż Cię odwiezie na dworzec :wink:

albo w niedziele rano, do Krakowa masz blisko, to też zdążysz :wink: :lol: :lol:

numer już wysyłam, i nie obraziłabym się, jakby to zrobiła Olga :wink: