OK 11.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. ups.. Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii Ściśle mówiąc trzy tajfuny Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. ups.. Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii Ściśle mówiąc trzy tajfuny Witanko Hej. Tylko trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. ups.. Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii Ściśle mówiąc trzy tajfuny Witanko Hej. Tylko trzy? No, Ania tam hula na stałe, to jej nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. ups.. Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii Ściśle mówiąc trzy tajfuny Witanko Hej. Tylko trzy? No, Ania tam hula na stałe, to jej nie liczę To juz nikt inny sie nie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 malgos -do Ciebie za to całe forum na parapetówę zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 malgos -do Ciebie za to całe forum na parapetówę zjedzie Ciekawe, jak moj sasiad to zniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.06.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 malgos -do Ciebie za to całe forum na parapetówę zjedzie Ciekawe, jak moj sasiad to zniesie... Najwyżej za rok zaprosisz nas na parapetówkę w innym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 w końcu spoczęłam na fotelu... wczoraj nie chciała mi się wcale strona Muratora otworzyć... dobijałam się tutaj kilka razy i nic a dziś oczywiście sprawy służbowe (ojcowe ) mnie pochłonęły bez reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 zacznę od najważniejszego... Malgos, to wszystkiego najlepszego z okazji imienin http://www.smakprostoty.pl/adm/fckeditor/upload/image/wino%203.jpg http://www.kwiaty.warszawa.pl/files/roze_zolte.jpg będzie co oblewać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 uwaga uwaga... http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5225641.html Ania, zyjesz? żyję, to było w maju, jak zauważyła Mikita i obok Trzebini za to kilka lat temu (z pięć chyba) tornado szalało 8 domów poniżej mnie za tym ósmym domem jest las i na całe szczęście, tam jakoś wlazło i trochę dalej wylazło, nie niszczac domów. Za to sporo lasu znikło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! No to niech mi wystawiaja. A jak im takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! No to niech mi wystawiaja. A jak im takiego... jesteś górą (kasa, kasa), mogą se dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 O miotle nie pomyslalam, ale zabiore. Teściowa ma dodatkowy pokrowiec mogę zapytać czy pożyczy.... jako, ze rodziny u mnie mieszkają dwie, to i mioteł ci u nas pod dostatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! No to niech mi wystawiaja. A jak im takiego... jesteś górą (kasa, kasa), mogą se dużo... Jak mi powiedzial wczoraj ojciec: tego racja, czyja wodka na stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziewczyny nie przeceniajcie moich możliwości ja ostatnio tak rzadko drinkuję, że po 1 piwie jestem śpiąca Chyba raczej z Anią będę popijała soczek żeby wam nie "odjechać" A jak to w końcu z tym spaniem, odwożeniem itd? Bo szczerze mówiąc odwiezienie np. o 4ej nad ranem na dworzec w K-kowie niewiele mi da.... czyli rozumiem, że będziesz napewno nie martw się o takie rzeczy, jak spanie, bo ponoć do rana spać nie będziemy.... zresztą, miejsca Ci u mnie dostatek chyba nie myślisz wracać do domu o 4tej nad ranem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! No to niech mi wystawiaja. A jak im takiego... jesteś górą (kasa, kasa), mogą se dużo... Jak mi powiedzial wczoraj ojciec: tego racja, czyja wodka na stole... no, święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Szykuje się fajna imprezka:)))) Ania, pochwal się zdjęciami łóżeczka? A Dawidek go wogóle widział? (bo z tego co zrozumiałam, na razie go schowaliście) pochwalę sie łóżkiem, ale koło soboty (jak zdążę...), bo teraz nie mam czasu nawet za aparat chwycić jutro trzeba może troche posprzątać, bo w końcu w sobotę napewno tego nie zrobię... a w piątek coś upichcić na ten sabat... Łóżeczko wynieśliśmy na strych, ale to stare, młody już śpi w aucie bez żadnego marudzenia sie przesiedlił a łóżeczko wynieśliśmy, bo potem (za trzy miesiace) zmieni właściciela i chcemy uniknąć awantury o to, kto w nim ma spać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Szykuje się fajna imprezka:)))) Ania, pochwal się zdjęciami łóżeczka? A Dawidek go wogóle widział? (bo z tego co zrozumiałam, na razie go schowaliście) pochwalę sie łóżkiem, ale koło soboty (jak zdążę...), bo teraz nie mam czasu nawet za aparat chwycić jutro trzeba może troche posprzątać, bo w końcu w sobotę napewno tego nie zrobię... a w piątek coś upichcić na ten sabat... Łóżeczko wynieśliśmy na strych, ale to stare, młody już śpi w aucie bez żadnego marudzenia sie przesiedlił a łóżeczko wynieśliśmy, bo potem (za trzy miesiace) zmieni właściciela i chcemy uniknąć awantury o to, kto w nim ma spać.. Fajnie, ze sie na takie odlotowe zdecydowaliscie. Kiedy maly ma zaszalec z meblami jak nie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 w sumie to ja szaleję... on staje przed faktem dokonanym ale potem będzie napewno na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 w sumie to ja szaleję... on staje przed faktem dokonanym ale potem będzie napewno na odwrót No i dobrze, tak ma byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts