Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. :oops:

ups..

Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... :lol: :lol:

Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii :lol: Ściśle mówiąc trzy tajfuny :lol: :lol: :lol:

Witanko :D

Hej. Tylko trzy? :roll:

No, Ania tam hula na stałe, to jej nie liczę :wink:

czemu? poważnie tak mi się pomyślało teraz.. :oops:

ups..

Mam nadzieje, ze nas nie zdmuchnie w sobote... :lol: :lol:

Tajfun będzie w sobotę w Trzebinii :lol: Ściśle mówiąc trzy tajfuny :lol: :lol: :lol:

Witanko :D

Hej. Tylko trzy? :roll:

No, Ania tam hula na stałe, to jej nie liczę :wink:

To juz nikt inny sie nie wybiera? :cry:

Ania, zyjesz? :o :o :o

żyję, to było w maju, jak zauważyła Mikita :wink:

i obok Trzebini :wink:

za to kilka lat temu (z pięć chyba) tornado szalało 8 domów poniżej mnie :o

za tym ósmym domem jest las i na całe szczęście, tam jakoś wlazło i trochę dalej wylazło, nie niszczac domów.

Za to sporo lasu znikło...

Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! :evil: :evil: :evil: No to niech mi wystawiaja. :lol: :lol: :lol: A jak im takiego... 8) 8) 8)

jesteś górą (kasa, kasa), mogą se dużo... :wink:

Dzieki za winko i piekne kwiateczki. Niestety jeszcze nie moge oblewac wyjscia grzebkow, ktore na sam koniec chcialy mi rachunek wystawic za dowozenie materialu i wnoszenie na gore!!! :evil: :evil: :evil: No to niech mi wystawiaja. :lol: :lol: :lol: A jak im takiego... 8) 8) 8)

Jak mi powiedzial wczoraj ojciec: tego racja, czyja wodka na stole... :lol: :lol:

Dziewczyny nie przeceniajcie moich możliwości :o ja ostatnio tak rzadko drinkuję, że po 1 piwie jestem śpiąca :oops: Chyba raczej z Anią będę popijała soczek żeby wam nie "odjechać" :wink: A jak to w końcu z tym spaniem, odwożeniem itd? Bo szczerze mówiąc odwiezienie np. o 4ej nad ranem na dworzec w K-kowie niewiele mi da....

czyli rozumiem, że będziesz napewno :p

nie martw się o takie rzeczy, jak spanie, bo ponoć do rana spać nie będziemy....

zresztą, miejsca Ci u mnie dostatek :wink:

chyba nie myślisz wracać do domu o 4tej nad ranem??? :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak mi powiedzial wczoraj ojciec: tego racja, czyja wodka na stole... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

no, święte słowa :wink:

Szykuje się fajna imprezka:))))

Ania, pochwal się zdjęciami łóżeczka? A Dawidek go wogóle widział? (bo z tego co zrozumiałam, na razie go schowaliście)

pochwalę sie łóżkiem, ale koło soboty (jak zdążę...), bo teraz nie mam czasu nawet za aparat chwycić :roll:

jutro trzeba może troche posprzątać, bo w końcu w sobotę napewno tego nie zrobię...

a w piątek coś upichcić na ten sabat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Łóżeczko wynieśliśmy na strych, ale to stare, młody już śpi w aucie :wink:

bez żadnego marudzenia sie przesiedlił :wink:

a łóżeczko wynieśliśmy, bo potem (za trzy miesiace) zmieni właściciela i chcemy uniknąć awantury o to, kto w nim ma spać..

Szykuje się fajna imprezka:))))

Ania, pochwal się zdjęciami łóżeczka? A Dawidek go wogóle widział? (bo z tego co zrozumiałam, na razie go schowaliście)

pochwalę sie łóżkiem, ale koło soboty (jak zdążę...), bo teraz nie mam czasu nawet za aparat chwycić :roll:

jutro trzeba może troche posprzątać, bo w końcu w sobotę napewno tego nie zrobię...

a w piątek coś upichcić na ten sabat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Łóżeczko wynieśliśmy na strych, ale to stare, młody już śpi w aucie :wink:

bez żadnego marudzenia sie przesiedlił :wink:

a łóżeczko wynieśliśmy, bo potem (za trzy miesiace) zmieni właściciela i chcemy uniknąć awantury o to, kto w nim ma spać..

Fajnie, ze sie na takie odlotowe zdecydowaliscie. Kiedy maly ma zaszalec z meblami jak nie teraz? :wink: