OK 12.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. No, mam nadzieję, że nie dźwiga tych skrzynek sama!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. No, mam nadzieję, że nie dźwiga tych skrzynek sama!!! Tak w ogole to zapraszam do siebie na szampana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... Dobrze, ze wiemy, ze zyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wpadłam sprawdzić, czy nikt sie nie rozmyslił, no i lece gotować, bo jutro mam specjal gości... samo się nie chce zrobić wieczorem zasiądę, w przerwie pomiedzy pieczeniem ciasta a sałatką... umówione jesteście juz dokładnie co i jak?? To o której wsiadacie w pociąg na Trzebinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... No, ja Ci dam Skrzynki, mam nadzieję, tacha małżon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wpadłam sprawdzić, czy nikt sie nie rozmyslił, no i lece gotować, bo jutro mam specjal gości... samo się nie chce zrobić wieczorem zasiądę, w przerwie pomiedzy pieczeniem ciasta a sałatką... umówione jesteście juz dokładnie co i jak?? To o której wsiadacie w pociąg na Trzebinię? To tylko Małgoś wie Ja wiem, w który pociąg mam wsiąść, żeby do Krakowa dojechać na czas - później zdaję się na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... Dobrze, ze wiemy, ze zyjesz... żyję, żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wpadłam sprawdzić, czy nikt sie nie rozmyslił, no i lece gotować, bo jutro mam specjal gości... samo się nie chce zrobić wieczorem zasiądę, w przerwie pomiedzy pieczeniem ciasta a sałatką... umówione jesteście juz dokładnie co i jak?? To o której wsiadacie w pociąg na Trzebinię? To tylko Małgoś wie Ja wiem, w który pociąg mam wsiąść, żeby do Krakowa dojechać na czas - później zdaję się na nią a Kasia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... No, ja Ci dam Skrzynki, mam nadzieję, tacha małżon? no, już przytargał ja tylko latam z listą zakupów po sklepach, a małżon lata za mna i to wszystko targa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wpadłam sprawdzić, czy nikt sie nie rozmyslił, no i lece gotować, bo jutro mam specjal gości... samo się nie chce zrobić wieczorem zasiądę, w przerwie pomiedzy pieczeniem ciasta a sałatką... umówione jesteście juz dokładnie co i jak?? To o której wsiadacie w pociąg na Trzebinię? To tylko Małgoś wie Ja wiem, w który pociąg mam wsiąść, żeby do Krakowa dojechać na czas - później zdaję się na nią a Kasia?? Pociag do Trzebini odjezdza 15:53. Zdaje sie, ze powinien to byc 3 peron, z tego, co pamietam, bo to jest pociag do Poznania, wiec moj ulubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kurcze, wczoraj się mnie pytała, ale ja nie wiedziałam - i już mi nie odpisała. W razie co, to mam do niej nr Myślę, że się odezwie koło czwartej, jak wróci z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kurcze, wczoraj się mnie pytała, ale ja nie wiedziałam - i już mi nie odpisała. W razie co, to mam do niej nr Myślę, że się odezwie koło czwartej, jak wróci z roboty Ale ja jej odpisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kurcze, wczoraj się mnie pytała, ale ja nie wiedziałam - i już mi nie odpisała. W razie co, to mam do niej nr Myślę, że się odezwie koło czwartej, jak wróci z roboty Ale ja jej odpisalam. Na to liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. no... No, ja Ci dam Skrzynki, mam nadzieję, tacha małżon? no, już przytargał ja tylko latam z listą zakupów po sklepach, a małżon lata za mna i to wszystko targa... To gra, tak to możesz tachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Tylko nie szalej z tymi skrzynkami, bo jak Ci sie Olga upije, to juz nigdy do domu nie wroci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Olga zawsze wraca do domu Proszę mi nie psuć opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Olga zawsze wraca do domu Proszę mi nie psuć opinii Ale nie bedziesz tam miala "bania taxi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Będzie "bania ciuchcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Będzie "bania ciuchcia" No tak... Zeby tylko ta ciuchcia pod dom nas zawozila... Co ja mowie, mieszkac kolo torow? Ania, to Ty sie przygotuj na ten centralny odkurzacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts