Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Będzie "bania ciuchcia" :lol:

No tak... Zeby tylko ta ciuchcia pod dom nas zawozila... :roll: Co ja mowie, mieszkac kolo torow? :o :o :o

Ania, to Ty sie przygotuj na ten centralny odkurzacz... :lol: :lol: :lol:

centralny???

:lol: :lol: :lol: :lol:

dobra, brakuje mi duuuużego dywanu do salonu ( :o ), plazmy na moją szafkę na tv, wypoczynku ze skórki, szafy na całą ścianę w sypialni, płytek na balkon....

a jeszcze barierki na tą klatkę schodową i czegoś, co szybko robi koktajl z truskawek, bo mój robot jest za wielki i nie chce mi sie go używać do takich rzeczy :roll: :lol: :lol: :lol:

a truskawki jem codziennie...

odkurzacz w sumie mi się psuje ostatnio...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ciekawe która z Was wystawi taką listę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak ma być na rozgrzewkę i do tego herbatka to obowiązkowo z rumem - mniam, mniam.......

życzę udanego Sabatu :lol: :lol:.... może kiedyś także u mnie? :roll: :roll:

No to kiedy? :roll:

ba...... jak najszybciej!!!!

oczywiście zgadzam się z OK w sprawie objazdówki :D :D

Wow....parę dni dosłownie mnie nie było, a tu tylle stron :o - ale macie tempo...

I widze że imprezka się szykuje....wypijcie za mnie i za dzidzie, ok....i za moje cyce...co by więcej mleczka produkowały bo mi dzidzia głodna ciągle.... :(

Ja mam cyce jak balony a własnego dziecka wykarmić nie mogę... :(

Ale walczę dalej....może się coś ruszy jeszcze - moja mała przy cycu wisi w zasadzie 24 godziny na dobę....ech...wypijcie za te moje cyce, ok?

No a tak wogóle....to milej imprezki życzę....i zapraszam na kawkę jak u Ani zabraknie....do mnie od niej to na nogach się dojdzie.... :wink:

A i jeszcze jedno....Ania - Ty ciężarna więc nie pij....Prosze ją tam pilnować bo gdyby mogła - to by was tam wszystkie opiła....ja ją znam....głowę to ma... :wink:

A swoją drogą ciekawę kiedy Myślachowice wkońcu odwiedzą kobietę w połogu i malutką....Kinię... :roll: - czekamy i wyglądamy Dawidka z rodzicami (i bejbika w brzuszku) a tu nic.... :o

Kurcze, wczoraj się mnie pytała, ale ja nie wiedziałam - i już mi nie odpisała. W razie co, to mam do niej nr :wink: Myślę, że się odezwie koło czwartej, jak wróci z roboty :wink:

Jasnowidzka :D Mam już wasze nr tel (oprócz Ani :roll: ), więc może się odnajdziemy... Olga, Ty o ktorej będziesz? Gdzie się spotkamy? tak jak planowałyśmy -przy wejściu do Galerii krakowskiej?

:o To ja nic nie wiem o Galerii :o Coś do mnie nie dotarło :-?

Gdzie jest galeria Krakowska - ja Krakowa całkiem nie znam :oops:

Galeria Krakowska jest bezpośrednio nad dworcem PKP :) , ale skoro Ty przyjeżdżasz pociągiem i dalej też jedziemy pociągiem, to się bliżej torów pewnie spotkamy -tylko gdzie? bo ja z kolei to Dworca nie znam :-? O której będziesz w Kkowie?

:o To ja nic nie wiem o Galerii :o Coś do mnie nie dotarło :-?

Gdzie jest galeria Krakowska - ja Krakowa całkiem nie znam :oops:

Galeria Krakowska jest bezpośrednio nad dworcem PKP :) , ale skoro Ty przyjeżdżasz pociągiem i dalej też jedziemy pociągiem, to się bliżej torów pewnie spotkamy -tylko gdzie? bo ja z kolei to Dworca nie znam :-? O której będziesz w Kkowie?

Dworca też nie znam :oops:

W Krakowie będę 15:27 :) Też mi się wydaje, że gdzieś przy peronach trzeba się spotkać - a Ty o której będziesz w Krakowie?

Ja w Krakowie to bedę już w południe - u siostry, ma mnie podrzucić na 15.30 na Dworzec. Trzeba znaleźć jakiś punkt zborny :) Gosia by się przydała... A jak się rozpoznamy? może biały goździk w klapie :D ?

Już ja widzę, jak by wyglądał po 4 godz. w pociągu :lol: Ja to jestem po prostu wielka baba :lol:

Jeśli nie będzie przypadkiem drużyny koszykarek na dworcu, to będę ta najwyższa :lol:

Ja proponowałam, że kupię trzy bilety do Trzebinii :lol: Zaraz się wybieram po bilety :lol:

Nie mam pojęcia, z którego peronu ten do Trzebinii odjeżdża :roll:

ja pytałam na który peron TY wjedziesz? a z tymi biletami to uzgodnijmy na serio -bo Gosia miała sobie kupować i może i nam? czy Ty w końcu kupujesz???? :roll:

Ja proponowałam, że kupię trzy bilety do Trzebinii :lol: Zaraz się wybieram po bilety :lol:

Nie mam pojęcia, z którego peronu ten do Trzebinii odjeżdża :roll:

ja pytałam na który peron TY wjedziesz? a z tymi biletami to uzgodnijmy na serio -bo Gosia miała sobie kupować i może i nam? czy Ty w końcu kupujesz???? :roll:

Mi tam wszystko jedno :roll: I tak muszę zapitalać na dworzeć :lol: Mogę kupić trzy :) Jak się Gosia nie odezwie, to z dworca puszczę jej sms :wink: W każdym razie Ty już nie kupuj :lol: :lol: :lol:

każdym razie Ty już nie kupuj :lol: :lol: :lol:

Ja to nawet nie mam gdzie :oops: Liczę więc na Was- dzięki!!!

Mój mąż rzekł przed chwilą: "Zgwałcą cię tam, pobiją - i wrócisz z rykiem!" :D , to która gwałci, a która bije? :D

Załatwiamy to na zmianę :lol: