DarioAS 13.06.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Będzie "bania ciuchcia" No tak... Zeby tylko ta ciuchcia pod dom nas zawozila... Co ja mowie, mieszkac kolo torow? Ania, to Ty sie przygotuj na ten centralny odkurzacz... centralny??? dobra, brakuje mi duuuużego dywanu do salonu ( ), plazmy na moją szafkę na tv, wypoczynku ze skórki, szafy na całą ścianę w sypialni, płytek na balkon.... a jeszcze barierki na tą klatkę schodową i czegoś, co szybko robi koktajl z truskawek, bo mój robot jest za wielki i nie chce mi sie go używać do takich rzeczy a truskawki jem codziennie... odkurzacz w sumie mi się psuje ostatnio... ciekawe która z Was wystawi taką listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jeśli mi się spieszy to do robienia truskawkowych pyszności takich ze śmietanką używam ....... tłuczka do ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jak ma być na rozgrzewkę i do tego herbatka to obowiązkowo z rumem - mniam, mniam....... życzę udanego Sabatu .... może kiedyś także u mnie? No to kiedy? ba...... jak najszybciej!!!! oczywiście zgadzam się z OK w sprawie objazdówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wow....parę dni dosłownie mnie nie było, a tu tylle stron - ale macie tempo... I widze że imprezka się szykuje....wypijcie za mnie i za dzidzie, ok....i za moje cyce...co by więcej mleczka produkowały bo mi dzidzia głodna ciągle.... Ja mam cyce jak balony a własnego dziecka wykarmić nie mogę... Ale walczę dalej....może się coś ruszy jeszcze - moja mała przy cycu wisi w zasadzie 24 godziny na dobę....ech...wypijcie za te moje cyce, ok? No a tak wogóle....to milej imprezki życzę....i zapraszam na kawkę jak u Ani zabraknie....do mnie od niej to na nogach się dojdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A i jeszcze jedno....Ania - Ty ciężarna więc nie pij....Prosze ją tam pilnować bo gdyby mogła - to by was tam wszystkie opiła....ja ją znam....głowę to ma... A swoją drogą ciekawę kiedy Myślachowice wkońcu odwiedzą kobietę w połogu i malutką....Kinię... - czekamy i wyglądamy Dawidka z rodzicami (i bejbika w brzuszku) a tu nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Gosiaczku, a Ty nie wpadniesz? Mogłabyś osobiście jej pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kurcze, wczoraj się mnie pytała, ale ja nie wiedziałam - i już mi nie odpisała. W razie co, to mam do niej nr Myślę, że się odezwie koło czwartej, jak wróci z roboty Jasnowidzka Mam już wasze nr tel (oprócz Ani ), więc może się odnajdziemy... Olga, Ty o ktorej będziesz? Gdzie się spotkamy? tak jak planowałyśmy -przy wejściu do Galerii krakowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To ja nic nie wiem o Galerii Coś do mnie nie dotarło Gdzie jest galeria Krakowska - ja Krakowa całkiem nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To ja nic nie wiem o Galerii Coś do mnie nie dotarło Gdzie jest galeria Krakowska - ja Krakowa całkiem nie znam Galeria Krakowska jest bezpośrednio nad dworcem PKP , ale skoro Ty przyjeżdżasz pociągiem i dalej też jedziemy pociągiem, to się bliżej torów pewnie spotkamy -tylko gdzie? bo ja z kolei to Dworca nie znam O której będziesz w Kkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To ja nic nie wiem o Galerii Coś do mnie nie dotarło Gdzie jest galeria Krakowska - ja Krakowa całkiem nie znam Galeria Krakowska jest bezpośrednio nad dworcem PKP , ale skoro Ty przyjeżdżasz pociągiem i dalej też jedziemy pociągiem, to się bliżej torów pewnie spotkamy -tylko gdzie? bo ja z kolei to Dworca nie znam O której będziesz w Kkowie? Dworca też nie znam W Krakowie będę 15:27 Też mi się wydaje, że gdzieś przy peronach trzeba się spotkać - a Ty o której będziesz w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja w Krakowie to bedę już w południe - u siostry, ma mnie podrzucić na 15.30 na Dworzec. Trzeba znaleźć jakiś punkt zborny Gosia by się przydała... A jak się rozpoznamy? może biały goździk w klapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja w Krakowie to bedę już w południe - u siostry, ma mnie podrzucić na 15.30 na Dworzec. Trzeba znaleźć jakiś punkt zborny Gosia by się przydała... A jak się rozpoznamy? może biały goździk w klapie ? Już ja widzę, jak by wyglądał po 4 godz. w pociągu Ja to jestem po prostu wielka baba Jeśli nie będzie przypadkiem drużyny koszykarek na dworcu, to będę ta najwyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy Gosia miała Ci kupić bilet do Trzebini? a na który peron wjeżdża twój pociąg- wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja proponowałam, że kupię trzy bilety do Trzebinii Zaraz się wybieram po bilety Nie mam pojęcia, z którego peronu ten do Trzebinii odjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja proponowałam, że kupię trzy bilety do Trzebinii Zaraz się wybieram po bilety Nie mam pojęcia, z którego peronu ten do Trzebinii odjeżdża ja pytałam na który peron TY wjedziesz? a z tymi biletami to uzgodnijmy na serio -bo Gosia miała sobie kupować i może i nam? czy Ty w końcu kupujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja proponowałam, że kupię trzy bilety do Trzebinii Zaraz się wybieram po bilety Nie mam pojęcia, z którego peronu ten do Trzebinii odjeżdża ja pytałam na który peron TY wjedziesz? a z tymi biletami to uzgodnijmy na serio -bo Gosia miała sobie kupować i może i nam? czy Ty w końcu kupujesz???? Mi tam wszystko jedno I tak muszę zapitalać na dworzeć Mogę kupić trzy Jak się Gosia nie odezwie, to z dworca puszczę jej sms W każdym razie Ty już nie kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 każdym razie Ty już nie kupuj Ja to nawet nie mam gdzie Liczę więc na Was- dzięki!!! Mój mąż rzekł przed chwilą: "Zgwałcą cię tam, pobiją - i wrócisz z rykiem!" , to która gwałci, a która bije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 każdym razie Ty już nie kupuj Ja to nawet nie mam gdzie Liczę więc na Was- dzięki!!! Mój mąż rzekł przed chwilą: "Zgwałcą cię tam, pobiją - i wrócisz z rykiem!" , to która gwałci, a która bije? Załatwiamy to na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 13.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No piekna sie imprezka moje kochane zapowiada. Tylko zeby mi tu fotek zadnych nie zabraklo, bo sie obraze I prosze innych zdrowko wypic No i oczywiscie bardzo dobrze sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 każdym razie Ty już nie kupuj Ja to nawet nie mam gdzie Liczę więc na Was- dzięki!!! Mój mąż rzekł przed chwilą: "Zgwałcą cię tam, pobiją - i wrócisz z rykiem!" , to która gwałci, a która bije? No to będą dodatkowe atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts