nitubaga 13.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hm......... ta Wasza imprezka to coraz ciekawiej się zapowiada , gdybym ja wiedziała wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A co Ci szkodzi? Wylewki i tak muszą wyschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Tylko prosze do mnie nie mowic Gosia, bo zaczne do niektorych mowic: OLA. No, wiec mysle, ze najlepiej spotkac sie pod pociagiem TLK do Poznania, czyli tym, ktorym pojedziemy do Trzebini. Ja tam bede troche wczesniej, to Wam wysle SMSa, ktory to peron. Kasia - zalezy, od ktorej strony przyjedziesz na ten dworzec - jesli od gory (tak jak do Krakowskiej), to wez winde i zjedz na tzw. antresole (poziom -1)- czyli na dol do przejscia podziemnego. Stamtad mozesz wjechac lub wejsc na peron (chyba, ze bedziesz wiedziala, z ktorego odjezdza, to z gory na peron mozesz wziac winde - poziom 0). Jesli od strony GK, ale z dolu, to idac od strony budynku dworca wejdz w przejscie podziemne, ale takie, gdzie jest spadek taki, nie schody. Tam gdzie schody trudniej sie zorientowac. Jak by co, bedziemy sie nawolywac. Dam Wam znac, jak jestem ubrana, zebysmy sie poznaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To nie ja - to Ona Ja tylko raz z rozpędu, przepraszam A ze spotkaniem to damy se radę, nie ma co panikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To nie ja - to Ona Ja tylko raz z rozpędu, przepraszam A ze spotkaniem to damy se radę, nie ma co panikować Laskawie wybaczam... Ale nie lubie, no i co na to poradze?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To nie ja - to Ona Ja tylko raz z rozpędu, przepraszam A ze spotkaniem to damy se radę, nie ma co panikować Laskawie wybaczam... Ale nie lubie, no i co na to poradze?... Nic nie musisz radzić - ja to rozumiem Ja tak przypuszczałam i cały czas się starałam Raz mi się wymskło, bo bratowa jest Gosia i tak odruchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A co Ci szkodzi? Wylewki i tak muszą wyschnąć yyyyyyyy no niby racja no ale ja to chyba poczekam na wspomniany objazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A co Ci szkodzi? Wylewki i tak muszą wyschnąć yyyyyyyy no niby racja no ale ja to chyba poczekam na wspomniany objazd Bo jakby co, to ja jutro z Centralnego odjeżdżam 12:12 Choć Tobie pewnie na Wschodni bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A co Ci szkodzi? Wylewki i tak muszą wyschnąć yyyyyyyy no niby racja no ale ja to chyba poczekam na wspomniany objazd Bo jakby co, to ja jutro z Centralnego odjeżdżam 12:12 Choć Tobie pewnie na Wschodni bliżej? Ze Wschodniego chyba o 12. Pociag z Gdyni. Polecam. Bardzo fajny pociag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 tak się super zapowiada, a mnie nie będzie Wypijcie zdrowie za nieobecne i fotki wklejcie Jeszcze raz życzę udanej impry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wypijemy na pewno I obiecujemy powtórki z rozrywki - będą inne okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hihihi, ja to w sumie na Warszawę najbardziej liczę czyli Olga albo u Ciebie albo u nitubaga, a potem może u mnie? A potem to już u Małgosi . Nawet się z Nią wstępnie umówiłam za 2-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hihihi, ja to w sumie na Warszawę najbardziej liczę czyli Olga albo u Ciebie albo u nitubaga, a potem może u mnie? A potem to już u Małgosi . Nawet się z Nią wstępnie umówiłam za 2-3 lata No... Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jeszcze jest Magi77 w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jeszcze jest Magi77 w okolicy Kurna, same imprezy sie szykuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Niooo, jakby się uprzeć, to można zaplanować łykendy do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jeszcze jest Magi77 w okolicy to też mi pasuje ... ale Magi nie znam . Zaraz poczytam Jej dziennik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W każdym razie "po trasie" masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A o mnie nikt nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Fakt Też po trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts