OK 15.06.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cześć Aniu, wieeeeelkie dzięki za wspaniałą imprezkę Było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hello. I jak tam podroz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 15.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 fajne spotkanie miałyście:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Co mialo nie byc fajne... Ale chyba zamordowalysmy Anie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 15.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ale mialyscie imprezke ulalala wklejcie wiecej foteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 PRZEDE WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI DLA ANI ZA SUPER IMPREZKĘ!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/5/6/5564_56455564_131.jpg Szczerze mówiąc mam trochę wyrzuty sumienia że przez nas ciężarna kobieta zapieprzała przez tydzień w kuchni i z odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 I jeszcze cos na zab. http://images34.fotosik.pl/287/f06c1594142ffceb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... - wyssała to z mleczkiem.... A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... - wyssała to z mleczkiem.... A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 15.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ania zjada resztki:))) Dziękuję za fotki, aaaa dziewczyny, nie pokazujcie więcej fotek, jak któraś chce zobaczyć więcej musi sama się stawić na kolejną))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 pospałam... godzinę temu dopiero następni goście sobie poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ania, gdzie Twoje rude włosy? spłynęły do wanny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Najważniejsze, ze miło spedziłyście czas i znajomość całkiem anonimowa przełożyła sie na tak miłe spotkanie A tak swoją drogą to lubie to forum bo jest...... bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. nie było super, bo byłaś za krótko ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła.... a jej prawie wcale nie ścięło A będzie następny raz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Najważniejsze, ze miło spedziłyście czas i znajomość całkiem anonimowa przełożyła sie na tak miłe spotkanie A tak swoją drogą to lubie to forum bo jest...... bezpieczne a co to znaczy bezpieczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Bezpieczne bo wszystkich tu sprowadza jeden temat - budowa. Raczej zboków sie tu nie spotyka. Propozycje seksu przez internet też nie leją sie z monitora. Onanistów na kamaerkach tez nie spotkałam.... Zatem uważam je za bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ciesze sie, że imprezka udana była. I fajnie obejrzec Was wszystkie na jednej fotce Szkoda, ze ja nie mogłam się wyrwać z domu ale przez to Euro to urwanie głowy mam... Zalujcie wszystkie, Ania zrobila wyzere jak dla calego pulku wojska. taaaak... a moje goście nawet nie dziubnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Bezpieczne bo wszystkich tu sprowadza jeden temat - budowa. Raczej zboków sie tu nie spotyka. Propozycje seksu przez internet też nie leją sie z monitora. Onanistów na kamaerkach tez nie spotkałam.... Zatem uważam je za bezpieczne no, to fakt ja się tu czuję bardzo domowo i bezpiecznie jak już zasypiałyśmy i zaczął się temat płytek.... to oczy odrazu każdej otwarły się szeroko jesteśmy typowo muratorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 PRZEDE WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI DLA ANI ZA SUPER IMPREZKĘ!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/5/6/5564_56455564_131.jpg Szczerze mówiąc mam trochę wyrzuty sumienia że przez nas ciężarna kobieta zapieprzała przez tydzień w kuchni i z odkurzaczem o, te to napewno nie zwiędną jakbym cały tydzień gotowała, to do soboty by sie popsuło, a latanie z odkurzaczem to zamiast przerzucania kamieni... aerobik czy cuś... http://images34.fotosik.pl/287/f06c1594142ffceb.jpg moja miłość.... nie ma nic smaczniejszego niż raffaello.... ale to naprawdę ja Wam dziękuje za poświecony swój czas dla mnie, musiałyście się zebrać, jechać kawał drogi , nie wiadomo gdzie i do kogo... i bardzo mnie to cieszy, myślałam o Was jak o takich pokrewnych duszach i w sumie sie chyba nie pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dziewczyny pojadly, popily i nawet pospaly no i powiedzcie ze forum muratora to nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts