Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... :lol: :lol: :lol:

No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... :wink: - wyssała to z mleczkiem.... :roll:

A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... :wink: - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... :lol: :lol: :lol:

Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... :lol: :lol: :lol:

No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... :wink: - wyssała to z mleczkiem.... :roll:

A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... :wink: - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... :lol: :lol: :lol:

Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. :evil: :evil: :evil:

Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... :wink: Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. 8)

I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. :roll:

nie było super, bo byłaś za krótko :cry:

ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła....

a jej prawie wcale nie ścięło :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A będzie następny raz????

Ciesze sie, że imprezka udana była. I fajnie obejrzec Was wszystkie na jednej fotce ;) Szkoda, ze ja nie mogłam się wyrwać z domu ale przez to Euro to urwanie głowy mam...

Zalujcie wszystkie, Ania zrobila wyzere jak dla calego pulku wojska. :lol:

taaaak...

a moje goście nawet nie dziubnęły :roll:

:D :D :D

Bezpieczne bo wszystkich tu sprowadza jeden temat - budowa. Raczej zboków sie tu nie spotyka. Propozycje seksu przez internet też nie leją sie z monitora. Onanistów na kamaerkach tez nie spotkałam.... Zatem uważam je za bezpieczne :lol:

no, to fakt :wink:

ja się tu czuję bardzo domowo i bezpiecznie :wink:

jak już zasypiałyśmy i zaczął się temat płytek....

to oczy odrazu każdej otwarły się szeroko :o :lol: :lol: :lol: :lol:

jesteśmy typowo muratorowe :wink: :lol: :lol: :lol:

PRZEDE WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI DLA ANI ZA SUPER IMPREZKĘ!!!! :)

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/5/6/5564_56455564_131.jpg

Szczerze mówiąc mam trochę wyrzuty sumienia że przez nas ciężarna kobieta zapieprzała przez tydzień w kuchni i z odkurzaczem :oops:

o, te to napewno nie zwiędną :p

jakbym cały tydzień gotowała, to do soboty by sie popsuło, a latanie z odkurzaczem to zamiast przerzucania kamieni...

aerobik czy cuś...

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://images34.fotosik.pl/287/f06c1594142ffceb.jpg

moja miłość....

nie ma nic smaczniejszego niż raffaello....

ale to naprawdę ja Wam dziękuje za poświecony swój czas dla mnie, musiałyście się zebrać, jechać kawał drogi , nie wiadomo gdzie i do kogo...

i bardzo mnie to cieszy, myślałam o Was jak o takich pokrewnych duszach i w sumie sie chyba nie pomyliłam :wink: