Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... :wink: Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. 8)

I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. :roll:

nie było super, bo byłaś za krótko :cry:

ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła....

a jej prawie wcale nie ścięło :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A będzie następny raz????

Jasne, ze bedzie nastepny raz. Kasia juz zapowiada u siebie. :roll: Zaluje widoku scietego meza i szalejacej Olgi. No i nie moge sie doprosic, zeby mi kto powiedzial, czy Olga spala w lozku Dawidka. :roll: :roll: :roll: Nastepnym razem bede do konca, obiecuje. Tylko musimy impreze zaplanowac na piatek i wtedy bede miala wiecej luzu. Albo ja u mnie zorganizowac. :wink: Tak czy inaczej bylo fajnie, a nastepnym bedzie jeszcze fajniej.

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... :wink: Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. 8)

I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. :roll:

nie było super, bo byłaś za krótko :cry:

ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła....

a jej prawie wcale nie ścięło :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A będzie następny raz????

A co to za goopie pytnie? :o :o :o

witam w piękny słoneczny poniedziałek!!!!!

no kochane widzę, że jedzonka to faktycznie na pół armii było naszykowane i jak mniamuśnie wygląda..... I zdjęcia bardzo fajne - miło Was zobaczyć.... mam nadzieję, że kiedyś to tak bardziej w realu się uda....liczę na objazdówkę.

Ania - oblookałam to łóżeczko, no superaśne, pewnie synek to wogóle nie chce z niego wychodzić, co? no i kicię też widziałam....i balkon.

Cieszę się, ze impreza się udała....

Aniu, wklejam obiecane fotki klonów palmowych

Mi się one podobają dużo bardziej niż zwykłe klony czerwonolistne :roll:

http://images25.fotosik.pl/230/ec847bfb9e658cb2med.jpg

http://images32.fotosik.pl/287/cbf85da0fc6a7730med.jpg

http://images31.fotosik.pl/287/37bbbb3ada22f613med.jpg

http://images33.fotosik.pl/288/0eb22c3cfb57f947med.jpg

i gdzie ja kupię takiego klona???

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

piękny, no nie? :roll:

Malgos, właśnie się wybieram do ogródka i będe robić przymiarki...

a sadzić będę wieczorem chyba, bo teraz za gorąco :wink:

chyba, że nie wytrzymam....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nastepna impreza z programem artystycznym pt. robimy sobie peruki... :lol: :lol: ?

Witajcie,

staram się ogladać ten mecz, ale nerwy mnie zżerają, więc pooglądałam sobie fotki z Waszego spotkania....Fantastycznie, że tak się rozwijają forumowe znajomości :D :D :D

Jesteście bardzo, bardzo....i tu wstawić właściwe słowo - każde z tych sympatycznych :lol:

A ogrody, które pokazała OK to cudo, ale Aniu jeszcze chwila i tak u Ciebie będzie, jeśli dalej zastosujesz dotychczasowe tempo :wink:

Niezmordowana kobieta, ledwo imprezy się skończyły, a Ona już w ogródku grzebie :wink:

Ten perukowiec to na zdjęciach podobny do dmuchawców - ale to się nie sypie jak dmuchawce i nie fruwa po okolicy?

dobre pytanie :roll:

ale jest wart wszystkiego, jeśli tylko wytworzy peruczki, bo przewertepowałam neta i dużo osób narzeka, że czerwona odmiana jest trudniejsza w chodowli i często nie wytwarza peruk :o

Olga, dobrze, że on już ma te owocostany, to ważniejsze niż kolor liści :wink:

Rozsądnie poodjęłaś decyzję :wink:

Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... :lol: :lol: :lol:

No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... :wink: - wyssała to z mleczkiem.... :roll:

A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... :wink: - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... :lol: :lol: :lol:

Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. :evil: :evil: :evil:

No...wy miałyście taką samą drogę.... :wink: - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... :roll:

Witajcie,

staram się ogladać ten mecz, ale nerwy mnie zżerają, więc pooglądałam sobie fotki z Waszego spotkania....Fantastycznie, że tak się rozwijają forumowe znajomości :D :D :D

Jesteście bardzo, bardzo....i tu wstawić właściwe słowo - każde z tych sympatycznych :lol:

A ogrody, które pokazała OK to cudo, ale Aniu jeszcze chwila i tak u Ciebie będzie, jeśli dalej zastosujesz dotychczasowe tempo :wink:

nio...

jak mi miejsca nie braknie...

hi, hi...

bo jeszcze muszę wcisnąć klona, pare tawułek, tamaryszka...

może złotoklapa....

Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... :lol: :lol: :lol:

No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... :wink: - wyssała to z mleczkiem.... :roll:

A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... :wink: - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... :lol: :lol: :lol:

Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. :evil: :evil: :evil:

No...wy miałyście taką samą drogę.... :wink: - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... :roll:

taaaak...

ale to była impreza u mnie, więc to Ty miałaś dotrzeć, a nie my :wink:

nic się nie martw, jak Twoja dzidzia będzie wieksza, to jeszcze się spotkamy w tym super gronie :wink:

W końcu Olga mi jeszcze na klona poluje...

:lol: :lol: :lol: :lol: