malgos2 15.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. nie było super, bo byłaś za krótko ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła.... a jej prawie wcale nie ścięło A będzie następny raz???? Jasne, ze bedzie nastepny raz. Kasia juz zapowiada u siebie. Zaluje widoku scietego meza i szalejacej Olgi. No i nie moge sie doprosic, zeby mi kto powiedzial, czy Olga spala w lozku Dawidka. Nastepnym razem bede do konca, obiecuje. Tylko musimy impreze zaplanowac na piatek i wtedy bede miala wiecej luzu. Albo ja u mnie zorganizowac. Tak czy inaczej bylo fajnie, a nastepnym bedzie jeszcze fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Melduje sie w ten pracowity poimprezowy dzien... Ania - dzieki za imprezke, bylo super. Nastepnym razem bede dluzej, obiecuje. I male sprostowanie - ta baba nie wpadla pod pociag, tylko rzucila sie z wiaduktu, ale przezyla. nie było super, bo byłaś za krótko ja pić nie mogłam, Olga męża mi załatwiła.... a jej prawie wcale nie ścięło A będzie następny raz???? A co to za goopie pytnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.06.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 eh, zazdraszczam:) Ania, a jak Twoja trawka:) Pisalaś, że rośnie:) Ja właśnie w temacie, bo na moją chucham i dmucham, tylko nierówno mi wyrosła, miejscami za gęsto, a miejscami to dramat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 witam w piękny słoneczny poniedziałek!!!!! no kochane widzę, że jedzonka to faktycznie na pół armii było naszykowane i jak mniamuśnie wygląda..... I zdjęcia bardzo fajne - miło Was zobaczyć.... mam nadzieję, że kiedyś to tak bardziej w realu się uda....liczę na objazdówkę. Ania - oblookałam to łóżeczko, no superaśne, pewnie synek to wogóle nie chce z niego wychodzić, co? no i kicię też widziałam....i balkon. Cieszę się, ze impreza się udała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Aniu, wklejam obiecane fotki klonów palmowych Mi się one podobają dużo bardziej niż zwykłe klony czerwonolistne http://images25.fotosik.pl/230/ec847bfb9e658cb2med.jpg http://images32.fotosik.pl/287/cbf85da0fc6a7730med.jpg http://images31.fotosik.pl/287/37bbbb3ada22f613med.jpg http://images33.fotosik.pl/288/0eb22c3cfb57f947med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czesc. Ania, wsadzilas juz perukowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 i gdzie ja kupię takiego klona??? piękny, no nie? Malgos, właśnie się wybieram do ogródka i będe robić przymiarki... a sadzić będę wieczorem chyba, bo teraz za gorąco chyba, że nie wytrzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 i gdzie ja kupię takiego klona??? piękny, no nie? Co się martwisz? Poszukam jakiegoś rozsądnego i zrobisz poprawiny z parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 i gdzie ja kupię takiego klona??? piękny, no nie? Malgos, właśnie się wybieram do ogródka i będe robić przymiarki... a sadzić będę wieczorem chyba, bo teraz za gorąco chyba, że nie wytrzymam.... Nastepna impreza z programem artystycznym pt. robimy sobie peruki... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Niezmordowana kobieta, ledwo imprezy się skończyły, a Ona już w ogródku grzebie Ten perukowiec to na zdjęciach podobny do dmuchawców - ale to się nie sypie jak dmuchawce i nie fruwa po okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no, to już wsadzony, ale ofotkuję go jutro dopiero wróciłam z ogródka, a już ciemnawo popołudniu musiałam się trochę odpocząć, bo coś mnie zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witajcie, staram się ogladać ten mecz, ale nerwy mnie zżerają, więc pooglądałam sobie fotki z Waszego spotkania....Fantastycznie, że tak się rozwijają forumowe znajomości Jesteście bardzo, bardzo....i tu wstawić właściwe słowo - każde z tych sympatycznych A ogrody, które pokazała OK to cudo, ale Aniu jeszcze chwila i tak u Ciebie będzie, jeśli dalej zastosujesz dotychczasowe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Niezmordowana kobieta, ledwo imprezy się skończyły, a Ona już w ogródku grzebie Ten perukowiec to na zdjęciach podobny do dmuchawców - ale to się nie sypie jak dmuchawce i nie fruwa po okolicy? dobre pytanie ale jest wart wszystkiego, jeśli tylko wytworzy peruczki, bo przewertepowałam neta i dużo osób narzeka, że czerwona odmiana jest trudniejsza w chodowli i często nie wytwarza peruk Olga, dobrze, że on już ma te owocostany, to ważniejsze niż kolor liści Rozsądnie poodjęłaś decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... - wyssała to z mleczkiem.... A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. No...wy miałyście taką samą drogę.... - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witajcie, staram się ogladać ten mecz, ale nerwy mnie zżerają, więc pooglądałam sobie fotki z Waszego spotkania....Fantastycznie, że tak się rozwijają forumowe znajomości Jesteście bardzo, bardzo....i tu wstawić właściwe słowo - każde z tych sympatycznych A ogrody, które pokazała OK to cudo, ale Aniu jeszcze chwila i tak u Ciebie będzie, jeśli dalej zastosujesz dotychczasowe tempo nio... jak mi miejsca nie braknie... hi, hi... bo jeszcze muszę wcisnąć klona, pare tawułek, tamaryszka... może złotoklapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 klona, pare tawułek, tamaryszka, złotoklapa.... Jak nazwy już opanowałaś to nie widzę problemu z nasadzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 klona, pare tawułek, tamaryszka, złotoklapa.... Jak nazwy już opanowałaś to nie widzę problemu z nasadzeniami internet to jednak piekna i przydatna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 internet to jednak piekna i przydatna sprawa Słusznie prawisz Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... - wyssała to z mleczkiem.... A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. No...wy miałyście taką samą drogę.... - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... taaaak... ale to była impreza u mnie, więc to Ty miałaś dotrzeć, a nie my nic się nie martw, jak Twoja dzidzia będzie wieksza, to jeszcze się spotkamy w tym super gronie W końcu Olga mi jeszcze na klona poluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 internet to jednak piekna i przydatna sprawa Słusznie prawisz Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts