OK 18.06.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie wiem, jak im, ale nam się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak wczoraj zapodalam alta z shiftem, to juz wogole mi na stale wcielo polskie znaki i klawiatura sie nadal nie przestawila na swoje miejsce Spróbuj jeszcze raz (albo kilka razy). Pewnie masz ustawioną więcej niż jedną (angielską i dwie polskie) klawiaturę i Ci się przestawia Jeśli pomoże to daj znać - spróbujemy się problemu na stałe pozbyć Masz rację, że to może być oliwnik. Czułam, że coś mi to przypomina Jeśli to oliwnik, to jak kwitnie, to pięknie pachnie, choć kwiatki niepozorne (o ile coś mi się nie pozajączkowało ) dobrze myślisz jak się znów pokicka to spróbuję ale kilka razy próbowałam i było jeszcze gorzej, bo znów przy naciskaniu alta żeby zrobić np. ę otwierało mi się coś tam próbowałam i tego alta i drugiego, żeby było dobrze, ale nic z tego teraz chwilowo jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie wiem, jak im, ale nam się widzi to będę działać... jak tylko uzbieram na to wszystko, bo małż to już słyszeć o ogródku nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Lewy alt z lewym shiftem (prawy alt ma inne funkcje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hej Obejrzałam Twoje poddasze, co prawda do jakiejś 40 strony ale chyba większość zobaczyłam Domek po przebudowie wygląda niesamowicie a wnętrza nawet nie będę gadać jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A pewnie, że fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 eeeeeeee to Ty same takie ślachetne rośliny tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 eeeeeeee to Ty same takie ślachetne rośliny tam masz no ba... nawet mleczy i szczawiu nie zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A pewnie, że fajne kolorowo... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hej Obejrzałam Twoje poddasze, co prawda do jakiejś 40 strony ale chyba większość zobaczyłam Domek po przebudowie wygląda niesamowicie a wnętrza nawet nie będę gadać jak fajnie a ja myślałam, że tylko z 15 stron jest na temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hej Obejrzałam Twoje poddasze, co prawda do jakiejś 40 strony ale chyba większość zobaczyłam Domek po przebudowie wygląda niesamowicie a wnętrza nawet nie będę gadać jak fajnie a ja myślałam, że tylko z 15 stron jest na temat.... I tak więcej niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 małż wrócił.. trza go nakarmić i potem idziemy na polko zrobic porządek pod balkonem trzeba wyzbierać kamienie i rozgrabić pozostałą ziemię i musimy płotek zabezpieczyć... co z tego, że Bruno juz go nie przeskakuje, jak dwie france pozostałe przechodza se przez dziury już mnie trafia normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hej Obejrzałam Twoje poddasze, co prawda do jakiejś 40 strony ale chyba większość zobaczyłam Domek po przebudowie wygląda niesamowicie a wnętrza nawet nie będę gadać jak fajnie a ja myślałam, że tylko z 15 stron jest na temat.... I tak więcej niż u mnie mówisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 2metrowy betonowy mur powinien załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.06.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 2metrowy betonowy mur powinien załatwić sprawę zaczynam też o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 2metrowy betonowy mur powinien załatwić sprawę zaczynam też o tym myśleć... Miejmy nadzieje, ze latwiej o betonowy mur niz o podloge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Prefabrykaty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aniu, ja już nie nadążam....coraz to nowe rośliny, szlachetne i piękne. Jak to się wszystko rozrośnie, to będziesz miała super radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jak się to wszystko rozrośnie to będzie miała super dużo roboty z opanowaniem chaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jak się to wszystko rozrośnie to będzie miała super dużo roboty z opanowaniem chaszczy I bedzie nas zostawiac pod pretekstem wyrywania chwastow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts