malgos2 19.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Fota obowiazkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Fota obowiazkowa. Ale to bliżej 1ego się odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Fota obowiazkowa. Ale to bliżej 1ego się odbędzie Masz nadzieje, ze zapomnimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Fota obowiazkowa. Ale to bliżej 1ego się odbędzie Masz nadzieje, ze zapomnimy? A to już Wasz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 My nie zapomnimy i wtedy to bedzie Twoj problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Fota obowiazkowa. Ale to bliżej 1ego się odbędzie Masz nadzieje, ze zapomnimy? A to już Wasz problem nie zapomnimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dziś nie popiszę, kompek mi wolno chodzi ściągam młodemu parę bajek i... albo rybki, albo... a zależy mi, żeby się szybko pościągały, wieczorem jest na to najlepsza pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 yyyyyy no to u kogo dziś ploty? bo nie wiem gdzieśta som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 moga byc u mnie, tylko ostrzegam,że ja na razie na etapie pytań wykończeniowych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 chyba poszły spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.06.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Helloł wszystkim dziewczynom!!! Widzę że pisanie idzie w tempie świetlnym. Przeczytanie moich zaległości troszkę mi zajmie. Widzę że impreza u Ani Wam się udała. Aż Wam zazdroszczę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 chyba poszły spać ... wstyd się przyznać - ja też padłam........ ps. szukam diablic do klubu!!!! ktos chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tu? Skądże? Tu samiutkie aniołeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 chyba poszły spać ... wstyd się przyznać - ja też padłam........ ps. szukam diablic do klubu!!!! ktos chętny? A jaki to klub?? bo nie wiem czy się zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no może czasmi diabełki z nas wychodzą ale tylko czasami hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A i Olga przemyśl te krótkie włosy bo szybko nie odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam panie. Co Wy tu kombinujecie Najdrozsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A i Olga przemyśl te krótkie włosy bo szybko nie odrosną Ech, za szybko odrosną - miewam, to wiem Mam dość kłaków walających się po chałupie 5 min. po sprzątaniu i obłażących co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A i Olga przemyśl te krótkie włosy bo szybko nie odrosną Ech, za szybko odrosną - miewam, to wiem Mam dość kłaków walających się po chałupie 5 min. po sprzątaniu i obłażących co się da Krótki to pojęcie względne Kiedyś się obciełam na jeża i potem trzy lata zapuszczałam a co się kuźwa z grzywką namęczyłam no i nie powiem jak wyglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A i Olga przemyśl te krótkie włosy bo szybko nie odrosną Ech, za szybko odrosną - miewam, to wiem Mam dość kłaków walających się po chałupie 5 min. po sprzątaniu i obłażących co się da Krótki to pojęcie względne Kiedyś się obciełam na jeża i potem trzy lata zapuszczałam a co się kuźwa z grzywką namęczyłam no i nie powiem jak wyglądałam Krótkie-krótkie, jeża też miałam całkiem nie dawno Jeż to może niekoniecznie, ale króciutko A problem z odrastaniem jest, jeśli nie masz dobrego fryzjera - i tego się boję, bo nie mam Jak kiedyś miałam, to do tej pory wyjść z podziwu nie mogę, że mi kobietka "odrosła" włosy zupełnie bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts