Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No rzeczywiscie 10 kg to straszne. :o :o :o :lol: :lol: :lol:

sama widzisz :roll:

:lol: :lol:

Wez przestan. Mnie przybylo 10 kg z powodu tarczycy i stan ciazy mam od tego czasu staly. Gdybys 30 kg przytyla, to rozumiem, ze mialabys na co narzekac. 10 to pestka... :lol:

na razie 10...

a tu jeszcze trzy miesiące :roll: :wink:

ale się nie martię, bo z młodym ważyłam tyle samo o tym czasie, skończyłam na 14-tu , a zaraz po porodzie 8 kilo było mniej :wink:

tak samo teraz na pewno nie będzie, ale faktycznie mogłabym narzekać jakbym miała jeszcze z dychę do przodu :wink:

No rzeczywiscie 10 kg to straszne. :o :o :o :lol: :lol: :lol:

sama widzisz :roll:

:lol: :lol:

Wez przestan. Mnie przybylo 10 kg z powodu tarczycy i stan ciazy mam od tego czasu staly. Gdybys 30 kg przytyla, to rozumiem, ze mialabys na co narzekac. 10 to pestka... :lol:

na razie 10...

a tu jeszcze trzy miesiące :roll: :wink:

ale się nie martię, bo z młodym ważyłam tyle samo o tym czasie, skończyłam na 14-tu , a zaraz po porodzie 8 kilo było mniej :wink:

tak samo teraz na pewno nie będzie, ale faktycznie mogłabym narzekać jakbym miała jeszcze z dychę do przodu :wink:

Jedna moja kolezanka przytyla 30 kg przy wzroscie gdzies okolo 150, a nie byla szczuplutka przed ciaza, wiec sobie wyobrazasz, co ma teraz. Najgorsze jest to, ze jej skora wisi. Powiedzieli jej, ze moga jej to wyciac za darmo, ale wtedy juz nie bedzie mogla zajsc w ciaze drugi raz, bo jej tej skory nie starczy. Okropne. :x

Ania u mnie było tak jak u Ciebie ...

pierwsza ciąża i było +25 kg, potem szybki spadek i zostało tylko 6.....a potem druga - znów 22 kg in+ i spadek, ale już niestety nie jest tak różowo....i w sumie mi 15 zostało :cry: :cry: :cry: :cry: i to już chyba na stałe...

ale mam za dwójkę fajnych urwisków... :D

no, uriwsków masz uroczych, widziałam zdjęcie :wink:

a 15 więcej to nadal nie 30..., tym się trzeba pocieszyć :wink:

zresztą Ty słodziutko wyglądasz, więc nie masz się czym przejmować :wink:

Ja sie pocieszam, ze osobowosc sie liczy i tyle. :roll: Mam taka kolezanke, ktora z kolei bardzo schudla i ciagle jest sama, wiec to roznie bywa. :roll:

oczywiście ,ze tyłam -ale na moje szczęście po porodzie bardzo chudłam po pierwszym dziecku byłam parę niezłych kilo lżejsza niż jako panienka ,a po drugim wygląd wręcz anorektyczki :-? .Teraz już jestem 14lat po porodzie i mam parę kilo za dużo -może czas na następne dziecko? :roll:

Ty, to jest mysl, moze ja tez w ciaze musze zajsc? :lol: :lol: :lol:

oczywiście ,ze tyłam -ale na moje szczęście po porodzie bardzo chudłam po pierwszym dziecku byłam parę niezłych kilo lżejsza niż jako panienka ,a po drugim wygląd wręcz anorektyczki :-? .Teraz już jestem 14lat po porodzie i mam parę kilo za dużo -może czas na następne dziecko? :roll:

Ty, to jest mysl, moze ja tez w ciaze musze zajsc? :lol: :lol: :lol:

Malgos, Ty się nie śmiej, bo ja po urodzeniu Dawidka zaniżyłam swoją normalną wagę o jakieś 5 kg!!

ale czułam się z tą nowa wagą fatalnie, mam strasznie wystające kości policzkowe, no i pierwsze co to schudłam na buzi, wyglądałam jak szczur normalnie, fe :roll:

teraz się fajnie czuję, tylko mi brzuchacz zaczyna przeszkadzać, ciężko się schylać :roll: