DarioAS 26.06.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 oczywiście ,ze tyłam -ale na moje szczęście po porodzie bardzo chudłam po pierwszym dziecku byłam parę niezłych kilo lżejsza niż jako panienka ,a po drugim wygląd wręcz anorektyczki .Teraz już jestem 14lat po porodzie i mam parę kilo za dużo -może czas na następne dziecko? Ty, to jest mysl, moze ja tez w ciaze musze zajsc? Malgos, Ty się nie śmiej, bo ja po urodzeniu Dawidka zaniżyłam swoją normalną wagę o jakieś 5 kg!! ale czułam się z tą nowa wagą fatalnie, mam strasznie wystające kości policzkowe, no i pierwsze co to schudłam na buzi, wyglądałam jak szczur normalnie, fe teraz się fajnie czuję, tylko mi brzuchacz zaczyna przeszkadzać, ciężko się schylać szczur no same widzicie nieważne gruba, chuda tylko, żeby się dobrze ze swoją wagą czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 oczywiście ,ze tyłam -ale na moje szczęście po porodzie bardzo chudłam po pierwszym dziecku byłam parę niezłych kilo lżejsza niż jako panienka ,a po drugim wygląd wręcz anorektyczki .Teraz już jestem 14lat po porodzie i mam parę kilo za dużo -może czas na następne dziecko? Ty, to jest mysl, moze ja tez w ciaze musze zajsc? Malgos, Ty się nie śmiej, bo ja po urodzeniu Dawidka zaniżyłam swoją normalną wagę o jakieś 5 kg!! ale czułam się z tą nowa wagą fatalnie, mam strasznie wystające kości policzkowe, no i pierwsze co to schudłam na buzi, wyglądałam jak szczur normalnie, fe teraz się fajnie czuję, tylko mi brzuchacz zaczyna przeszkadzać, ciężko się schylać O Jezu, gdybym ja schudla 5 kg, to nic by nie bylo widac... Szczurowatosc mi nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. no jak może być inaczej w końcu Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. no jak może być inaczej w końcu Małgoś Sugerujesz, ze ja tylko chodze i zabijam? No cos Ty! Ja jestem chodzaca lagodnoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. no jak może być inaczej w końcu Małgoś Sugerujesz, ze ja tylko chodze i zabijam? No cos Ty! Ja jestem chodzaca lagodnoscia... to tak jak ja nic nie sugeruję mówię tylko, że wszystkie Małgośki to fajne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 po pierwsze pewnie by mnie zabić chciał a po drugie mógłby nie chcieć pomóc w wychowaniu i nie wstawać w nocy do dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. no jak może być inaczej w końcu Małgoś Sugerujesz, ze ja tylko chodze i zabijam? No cos Ty! Ja jestem chodzaca lagodnoscia... to tak jak ja nic nie sugeruję mówię tylko, że wszystkie Małgośki to fajne dziewczyny Co racja to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. mój mnie nie zabił, a po usg cieszył się jak mało kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u mnie stary nie reflektuje a szkoda trzeba z zaskoczki może... Małgoś sama znasz swojego Małża najlepiej ale jakby mnie tak ktoś wziął z zaskoczki to bym go zabiła Ale to nie moj pomysl byl z zaskakiwaniem. Ja tez bym zabila. no jak może być inaczej w końcu Małgoś Sugerujesz, ze ja tylko chodze i zabijam? No cos Ty! Ja jestem chodzaca lagodnoscia... oczywiście zgadzam się z tym, że wszystkie Małgosie są fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no tak ale u mnie to było by trzecie dziecko .A my już do wygody przywykli( 17i14latek) i teraz w pieluchy się pakować chyba przyznam mu rację i poczekam aż córcia mi urodzi dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no tak ale u mnie to było by trzecie dziecko .A my już do wygody przywykli( 17i14latek) i teraz w pieluchy się pakować chyba przyznam mu rację i poczekam aż córcia mi urodzi dzidziusia Tylko Ty po tym nie schudniesz, a o to przeciez chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no tak ale u mnie to było by trzecie dziecko .A my już do wygody przywykli( 17i14latek) i teraz w pieluchy się pakować chyba przyznam mu rację i poczekam aż córcia mi urodzi dzidziusia ja bym tam wolała trzeci raz zostać mamą (tak planuję kiedyś), niż w takim wieku babcią... ciąża odmładza i się schudnie przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 jednak trzeba się głębiej zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 jednak trzeba się głębiej zastanowić trzeba... mnie się wszystko w tym moim planie podoba oprócz tego wstawania po kilka razy w nocy do dziecka na karmienie, płacz nie wiadomo o co i znów wejścia w świat pieluch... a pomyśleć, że właśnie z niego wychodzę i za trzy miesiące będzie powtórka z rozrywki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 bardzo ale to bardzo lubię malutkie dzieci -ale i one urosną i zaczną pyskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 bardzo ale to bardzo lubię malutkie dzieci -ale i one urosną i zaczną pyskować taaa... mój jeszcze nie urosnął, a już pyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aż strach co to będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts