Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

aż strach co to będzie dalej :wink:

no własnie :roll: :lol: :lol:

jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni...

no chyba ją rozniosę, jak ją znów tam zobaczę :evil: :evil: :evil: :evil:

postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę...

a tam 4 liście odgryzione razem z łodygami!!! :evil: :evil: :evil:

ja jej muszę chyba zrobić szkołę....

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni...

postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę...

Wal ja gazeta po lbie. Nie zabijesz, ale kota lubic tego nie bedzie. To niezadowny amerykanski sposob. :lol: :lol: :lol:

Nie mówcie mi tu o tych kilogramach po ciążowych bo jak patrzę na swój brzuch to na jakiś 5 miesiąc wyglądam.... :evil:

A najgorsze jest to że nawet nie ma jak się człowiek pozbyć tych kilogramów jak się karmi...u mnie bardzo licho z mleczkiem więc muszę się dobrze odrzywiać....a kilogramy jak były tak są... :cry:

No to fkleje fotke mojej miesięcznej córuni...Tak dla Ani co by się jej tez córa przykleiła...znaczy żeby wkońcu pokazał dzidziol, że nic nie wyrosło między nóżkami... :lol: :wink:

http://img179.imageshack.us/img179/417/imgp1873om0.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/417/imgp1873om0.68bb3918eb.jpg

Wal ja gazeta po lbie. Nie zabijesz, ale kota lubic tego nie bedzie. To niezadowny amerykanski sposob. :lol: :lol: :lol:

jutro nie omieszkam spróbować, bo to kot ma sluchać mnie a nie ja jej :wink:

jutro nie omieszkam spróbować, bo to kot ma sluchać mnie a nie ja jej :wink:

Sprobuj. Mysle, ze to dobry sposob. Gazeta latwiej trafic w uciekajacego kota niz np. szklanka. :lol: :lol:

Gosia co Ty tu robisz o tej porze???

wogóle nie wyglądasz, jakbyś miesiąc temu w ciąży była, nie słuchajcie jej, bo widziałam się z nią w niedzielę i prawie wcale brzucha nie ma!!

Kingusia jak małe cudo wygląda :wink:

Tylko o tej porze mam czas....bo teraz mała wkońcu śpi...a ja powinnam spać razem z nią ale trzeba zaległości nadrobić... :wink:

A ty Ania nie pocieszj...ja wiem swoje...muszę chyba garderobe zmienić bo w spodnie się nie mieszczę...

A Kinia owszem cudo małe....a głosik ma po mamusi - pół wsi slyszy jak płacze... :roll: :wink:

Dziewczyny, nie ma się czym przejmować :D Ja też z 45kg swojej wagi przytyłam o 22kg na koniec ciąży i zostało mi to do dzisiaj, niestety... Mimo wszystko warto, nawet dla takiego łobuziaka, który teraz jest większy ode mnie i mówi mi "Jak tam, chudzinko?" - oczywiście jest to żartobliwie złośliwe, bo wie, że od tych 15 lat staram się schudnąć, ale z marnymi efektami :wink: Teraz, to raczej już muszę pilnować, aby nie przybierać na wadze, bo z wiekiem coraz trudniej o utrzymanie się w normie. No a wagą poporodową nie martwcie się wcale - uda się zrzucić brzuszek, to super, a jeśli nie, to mówi się trudno - dzieciaki Wam wszystko wynagrodzą :D

Witam :lol:

Tycie jak tycie - lepiej mi powiedzcie, czemu ja ostatnio schudłam obżerając się słodyczami :roll: Uprzedzając pytania - cukier w normie :wink:

A jeśli chodzi o kota :roll: Hhhmmm, gazeta działa :roll: Jak jesteś w pobliżu :wink: Tzn. na pewno osiągniesz to, że nie będziesz oglądać, jak kota pożera Twoje skrzydłokwiaty :lol: :lol: :lol: Ale czy faktycznie da im spokój, to już wyłącznie zależy od jej osobistego uznania :-?

Mojego skrzydłokwiata uratowała kocia trawka :lol: Skrzydłokwiat odbija, a kota się wyżywa na trawce - wprawdzie nie mieści się do doniczki, ale trawka wygnieciona, jakby się w niej kto tarzał :roll: :lol:

a widzisz, jak trafiłam z tą trawką :wink:

ja mam pełno kwiatów nisko położonych, a ta se akurat te skrzydłokwiaty upolowała :roll:

ale naszłam ją wczoraj w kuchni (ona tam buszuje jak jest ciemno) i trzasłam w tyłek z ręki, bo akurat nic pod ręką nie miałam. dzis jeszcze nie spróbowała nawet wejść na krzesło...

tylko ciekawe na ile :roll:

Kasiu, chyba Cię prześladują te dzieci... :wink:

OK jak chudniesz i nie wiesz dlaczego to może (tfu, tfu) coś z tarczycą np niedoczynność :roll:

Kasia teraz urodzaj więc wszędzie o dzieciach :lol:

Chyba każdy reaguje inaczej na ciążę :roll: ja też schudłam ale tez mało w ciąży przytyłam, do ostatnich dni byłam na nogach a w piątym miesiącu łaziłam po czereśni :o wszystko zależy od stanu zdrowia i apetytu :)

Tfu, tfu nadczynność :lol: Ale te wyniki w normie ostatnio :wink: Właśnie mi przyszło do łba, że to może faktycznie tarczyca - co ja się nie nalatam, żeby sól niejodowaną kupić... Może od tego latania? :roll: :wink:

Jeśli chodzi o ciążę, to dość często się spotykam właśnie z tym, że po pierwszej kobitki chudną, a po drugiej już nie wracają do wagi ani sprzed pierwszej, ani sprzed drugiej ciąży :roll: Choć moja bratowa po drugiej schudła tak, że nawet przed pierwszą taka szczupła nie była :wink:

No, oszczędzam się jak mogę :lol: :lol: :lol: Brzydzi mnie wysiłek fizyczny :wink:

Ale tyle co teraz to ze 25 lat nie ważyłam :roll: Dużo nie schudłam, bo ze 3 kg, ale przekroczyłam magiczną granicę 65, co mi się chyba od szkoły nie udało tak na dłużej :roll:

No, oszczędzam się jak mogę :lol: :lol: :lol: Brzydzi mnie wysiłek fizyczny :wink:

Ale tyle co teraz to ze 25 lat nie ważyłam :roll: Dużo nie schudłam, bo ze 3 kg, ale przekroczyłam magiczną granicę 65, co mi się chyba od szkoły nie udało tak na dłużej :roll:

Wez mnie lepiej nie denerwuj. :evil: :evil: :evil:

:p A poważnie, najpierw się oczywiście ucieszyłam, ale potem się zaczęłam zastanawiać, co się dzieje :roll: Bo swego czasu to mocno usiłowałam walczyć o te 3 kg :-? A teraz tak samo z siebie i nie wiadomo kiedy :roll: