DarioAS 26.06.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aż strach co to będzie dalej no własnie jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni... no chyba ją rozniosę, jak ją znów tam zobaczę postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę... a tam 4 liście odgryzione razem z łodygami!!! ja jej muszę chyba zrobić szkołę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aż strach co to będzie dalej no własnie jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni... no chyba ją rozniosę, jak ją znów tam zobaczę postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę... a tam 4 liście odgryzione razem z łodygami!!! ja jej muszę chyba zrobić szkołę.... Wal ja gazeta po lbie. Nie zabijesz, ale kota lubic tego nie bedzie. To niezadowny amerykanski sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nie mówcie mi tu o tych kilogramach po ciążowych bo jak patrzę na swój brzuch to na jakiś 5 miesiąc wyglądam.... A najgorsze jest to że nawet nie ma jak się człowiek pozbyć tych kilogramów jak się karmi...u mnie bardzo licho z mleczkiem więc muszę się dobrze odrzywiać....a kilogramy jak były tak są... No to fkleje fotke mojej miesięcznej córuni...Tak dla Ani co by się jej tez córa przykleiła...znaczy żeby wkońcu pokazał dzidziol, że nic nie wyrosło między nóżkami... http://img179.imageshack.us/img179/417/imgp1873om0.jpg http://img179.imageshack.us/img179/417/imgp1873om0.68bb3918eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Gosia co Ty tu robisz o tej porze??? wogóle nie wyglądasz, jakbyś miesiąc temu w ciąży była, nie słuchajcie jej, bo widziałam się z nią w niedzielę i prawie wcale brzucha nie ma!! Kingusia jak małe cudo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aż strach co to będzie dalej no własnie jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni... no chyba ją rozniosę, jak ją znów tam zobaczę postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę... a tam 4 liście odgryzione razem z łodygami!!! ja jej muszę chyba zrobić szkołę.... Wal ja gazeta po lbie. Nie zabijesz, ale kota lubic tego nie bedzie. To niezadowny amerykanski sposob. jutro nie omieszkam spróbować, bo to kot ma sluchać mnie a nie ja jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aż strach co to będzie dalej no własnie jeszcze zanim polegnę dziś na łóżku, to napiszę, że kota miała już więcej nie wchodzić na blat w kuchni... no chyba ją rozniosę, jak ją znów tam zobaczę postawiłam tam moje dwa biedne poobgryzane skrzydłokwiaty, żeby odżyły od koty, teraz wchodzę... a tam 4 liście odgryzione razem z łodygami!!! ja jej muszę chyba zrobić szkołę.... Wal ja gazeta po lbie. Nie zabijesz, ale kota lubic tego nie bedzie. To niezadowny amerykanski sposob. jutro nie omieszkam spróbować, bo to kot ma sluchać mnie a nie ja jej Sprobuj. Mysle, ze to dobry sposob. Gazeta latwiej trafic w uciekajacego kota niz np. szklanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Gosia co Ty tu robisz o tej porze??? wogóle nie wyglądasz, jakbyś miesiąc temu w ciąży była, nie słuchajcie jej, bo widziałam się z nią w niedzielę i prawie wcale brzucha nie ma!! Kingusia jak małe cudo wygląda Tylko o tej porze mam czas....bo teraz mała wkońcu śpi...a ja powinnam spać razem z nią ale trzeba zaległości nadrobić... A ty Ania nie pocieszj...ja wiem swoje...muszę chyba garderobe zmienić bo w spodnie się nie mieszczę... A Kinia owszem cudo małe....a głosik ma po mamusi - pół wsi slyszy jak płacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dziewczyny, nie ma się czym przejmować Ja też z 45kg swojej wagi przytyłam o 22kg na koniec ciąży i zostało mi to do dzisiaj, niestety... Mimo wszystko warto, nawet dla takiego łobuziaka, który teraz jest większy ode mnie i mówi mi "Jak tam, chudzinko?" - oczywiście jest to żartobliwie złośliwe, bo wie, że od tych 15 lat staram się schudnąć, ale z marnymi efektami Teraz, to raczej już muszę pilnować, aby nie przybierać na wadze, bo z wiekiem coraz trudniej o utrzymanie się w normie. No a wagą poporodową nie martwcie się wcale - uda się zrzucić brzuszek, to super, a jeśli nie, to mówi się trudno - dzieciaki Wam wszystko wynagrodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 tu też o dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam Tycie jak tycie - lepiej mi powiedzcie, czemu ja ostatnio schudłam obżerając się słodyczami Uprzedzając pytania - cukier w normie A jeśli chodzi o kota Hhhmmm, gazeta działa Jak jesteś w pobliżu Tzn. na pewno osiągniesz to, że nie będziesz oglądać, jak kota pożera Twoje skrzydłokwiaty Ale czy faktycznie da im spokój, to już wyłącznie zależy od jej osobistego uznania Mojego skrzydłokwiata uratowała kocia trawka Skrzydłokwiat odbija, a kota się wyżywa na trawce - wprawdzie nie mieści się do doniczki, ale trawka wygnieciona, jakby się w niej kto tarzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a widzisz, jak trafiłam z tą trawką ja mam pełno kwiatów nisko położonych, a ta se akurat te skrzydłokwiaty upolowała ale naszłam ją wczoraj w kuchni (ona tam buszuje jak jest ciemno) i trzasłam w tyłek z ręki, bo akurat nic pod ręką nie miałam. dzis jeszcze nie spróbowała nawet wejść na krzesło... tylko ciekawe na ile Kasiu, chyba Cię prześladują te dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kasiu, chyba Cię prześladują te dzieci... No właśnie -zaczynam się bać wchodzić na to forum, bo się jeszcze okaże, że zahamujecie działanie moich pigułek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Guzik prawda z tym chudnieciem po ciazy Ja probuje wrocic do wygladu i wagi sprzed pierwszej ciazy ale nic nie dziala, niedlugo brzuch bede miec dluzszy niz biust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 OK jak chudniesz i nie wiesz dlaczego to może (tfu, tfu) coś z tarczycą np niedoczynność Kasia teraz urodzaj więc wszędzie o dzieciach Chyba każdy reaguje inaczej na ciążę ja też schudłam ale tez mało w ciąży przytyłam, do ostatnich dni byłam na nogach a w piątym miesiącu łaziłam po czereśni wszystko zależy od stanu zdrowia i apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Tfu, tfu nadczynność Ale te wyniki w normie ostatnio Właśnie mi przyszło do łba, że to może faktycznie tarczyca - co ja się nie nalatam, żeby sól niejodowaną kupić... Może od tego latania? Jeśli chodzi o ciążę, to dość często się spotykam właśnie z tym, że po pierwszej kobitki chudną, a po drugiej już nie wracają do wagi ani sprzed pierwszej, ani sprzed drugiej ciąży Choć moja bratowa po drugiej schudła tak, że nawet przed pierwszą taka szczupła nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 aaa no to wszystko jasne nie lotej tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, oszczędzam się jak mogę Brzydzi mnie wysiłek fizyczny Ale tyle co teraz to ze 25 lat nie ważyłam Dużo nie schudłam, bo ze 3 kg, ale przekroczyłam magiczną granicę 65, co mi się chyba od szkoły nie udało tak na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, oszczędzam się jak mogę Brzydzi mnie wysiłek fizyczny Ale tyle co teraz to ze 25 lat nie ważyłam Dużo nie schudłam, bo ze 3 kg, ale przekroczyłam magiczną granicę 65, co mi się chyba od szkoły nie udało tak na dłużej Wez mnie lepiej nie denerwuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, oszczędzam się jak mogę Brzydzi mnie wysiłek fizyczny Ale tyle co teraz to ze 25 lat nie ważyłam Dużo nie schudłam, bo ze 3 kg, ale przekroczyłam magiczną granicę 65, co mi się chyba od szkoły nie udało tak na dłużej Wez mnie lepiej nie denerwuj. A poważnie, najpierw się oczywiście ucieszyłam, ale potem się zaczęłam zastanawiać, co się dzieje Bo swego czasu to mocno usiłowałam walczyć o te 3 kg A teraz tak samo z siebie i nie wiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts