OK 28.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po psiej karmie? nawet jeśli mam sukę? To nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jak ja znam, to bedzie jej milo, ze o rozrywke dbamy... Tylko niech sie tu pojawi. bardzo mi miło wczoraj miałam pracowity dzień, a wieczorkiem robiłam sobie pazurki, bo dziś jedziemy na imprezkę rodzinną w końcu trza się odstawić od czasu do czasu no, i pierwsze koszenie nowej trawki za nami rośnie szybciutko i sie zagęszcza ładnie, perukowiec za to puścił młode listeczki, co mnie bardzo cieszy w środę mają przyjść kończyć balkon... ciekawe, czy dotrą dobra, to się zbieram, zaległości to chyba nadrobię dopiero w poniedziałek, bo jutro mamy gości pracowity weekend małż też sie uśmiał z tych jajek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po psiej karmie? nawet jeśli mam sukę? a sprawdziłaś, czy jej nic nie wyrosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po psiej karmie? nawet jeśli mam sukę? a sprawdziłaś, czy jej nic nie wyrosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po psiej karmie? nawet jeśli mam sukę? a sprawdziłaś, czy jej nic nie wyrosło? Lecę sprawdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 28.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 super tekst o odchudzaniu psim żarciem. Kobitka już drugi raz chyba nikogo nie spyta czy ma psa A zmieniając temat: Kasiu, chyba Cię prześladują te dzieci... No właśnie -zaczynam się bać wchodzić na to forum, bo się jeszcze okaże, że zahamujecie działanie moich pigułek ... ...to ja może chętnie bym się poddała działaniu tego wątku. Czytam o samopoczuciu Ani i pozazdrościłam . Chyba chętnie bym wróciła do pieluch, karmienia, lulania... Różnica wieku pomiędzy rodzeństwem i tak byłaby znaczna. W najlepszym przypadku 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 chyba już nie bede probowac psiejskiej karmy Psia karma nie szkodzi. Szkodzi lizanie sie po jajkach... no właśnie o tym mówię nie daj Bóg bym zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ania, co za nowa fota! No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja wczoraj odkryłam, że u mojej Mamy rośnie perukowiec i to już od paru lat . Szybka jestem, nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 hejeczka witam o poranku zdjęcie fajniutkie.....to sepia jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ania, co za nowa fota! No, no... no... widać jak sobie puchnę równo bary mam już chyba szersze od męża a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja wczoraj odkryłam, że u mojej Mamy rośnie perukowiec i to już od paru lat . Szybka jestem, nie powiem . no, faktycznie ale ja też nie wiedziałabym o czymś takim przed założeniem własnego ogródka wcześniej wszystkie krzaki wyglądały dla mnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 hejeczka witam o poranku zdjęcie fajniutkie.....to sepia jest? sepia, sepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? no... wątpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? no... wątpisz? No... Ja tez watpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja wczoraj odkryłam, że u mojej Mamy rośnie perukowiec i to już od paru lat . Szybka jestem, nie powiem . no, faktycznie ale ja też nie wiedziałabym o czymś takim przed założeniem własnego ogródka wcześniej wszystkie krzaki wyglądały dla mnie tak samo Tzn. ja myślę, że to perukowiec, bo nikt mi tego nie powiedział, ale ma peruczki to chyba perukowiec . Dedukcja moja znaczy się, bo co innego mogłoby być w peruczkach jak nie perukowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? no... wątpisz? No... Ja tez watpie... Ja też wątpę, a męska część to się raczej głośno ni wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 29.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? no... wątpisz? No... Ja tez watpie... Ja też wątpę, a męska część to się raczej głośno ni wypowie ...co nie zmienia faktu, że zdjęcie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts